CORONA EN LOCKDOWN: WAT NU?

In afwachting van een officiële total lockdown, zijn er al tal van mensen die zich hebben teruggetrokken in hun veilige thuishaven.

Meer lezen

CORONA EN LOCKDOWN: WAT NU?

In afwachting van een officiële total lockdown, zijn er al tal van mensen die zich hebben teruggetrokken in hun veilige thuishaven. Maar wat doe je dan als je werk gedaan is, Netflix beu bent gekeken en er écht geen klusjes meer te doen zijn? Wel, doe net zoals wij: wegdromen en keihard aftellen naar de zomer! Daarvoor vragen we jullie om massaal de zomer in huis te halen en ons te tonen hoe hard jij verlangt naar zon, zee, strand en surf!

Het coronavirus houdt de hele wereld in haar greep en de enige manier om ons ervan los te rukken en de epidemie een halt toe te roepen is door een verdere verspreiding tegen te gaan. Dat je daardoor helaas niet meer naar school of werk kan gaan en gevraagd wordt om thuis te zitten, is een spijtig gevolg. Maar het is niet omdat je je vrienden niet meer kan ontmoeten of binnen moet zitten dat dit het einde van de wereld of je leven hoeft te betekenen. If life gives you lemons, make limonade!

Wij helpen je om van de nood een deugd te maken en geven je tips om de tijd die vrij is gekomen leuk in te vullen! Doe mee en hou ons via social media op de hoogte! Tag BoardX op Facebook, Instagram, Twitter en Tiktok en maak veelvuldig gebruik van deze hashtags:#surfathome #prayforsummer #byebyecorona #blijfinuwkot #spreadthestokenotthevirus

Voor de leukste inzendingen zouden er wel eens leuke prijzen in de bus kunnen vallen… ;)


1. SURF AT HOME

Hunker je zò hard naar de zomer dat je alvast in je surfshort of bikini springt en van een denkbeeldige golf surft? Haal je bij de eerste zon je strandlaken boven en ga je lekker met ijsje en zonnebril bakken in je tuin? Oefen je je evenwicht op een indoboard en oefen je alvast je crossteps? Toon het ons massaal via foto’s en stories!


2. TOERTJE DOEN?

Om uit de eenzaamheid en het isolement van een quarantaine te breken, laat de overheid gelukkig vooralsnog toe om buiten te wandelen, lopen of fietsen. Wij kunnen dit uiteraard alleen maar toejuichen, want een hele dag in je zetel liggen Netflixen is ook maar niks, he? Om ervoor te zorgen dat je alsnog samen met vrienden kan gaan sporten, hebben we een Strava-club opgericht!3. DE 13 CLASSIC SURFFILMS DIE JE GEZIEN MOET HEBBEN

In tijden van een gebrek aan zonovergoten stranden en perfect barrelende golven, is mindsurfing de way to go. En er is geen betere manier om je onder te dompelen in de surfwereld dan door je TV aan te zetten en je te vergapen aan één van de vele topfilms en dito docu’s!


4. JOUW DAGELIJKSE SURF WORKOUT!

Jasper Van Oost maakte in het verleden als BoardX-monitor mee het mooie weer op onze surfcamps. Sinds hij zijn eigen gym ‘Primer Academy’ is gestart leeft die man -letterlijk en figuurlijk- van en voor het sporten. Speciaal voor ons heeft hij een workout in elkaar gebokst die je volledige klaarstoomt voor een succesvolle surfvakantie!

5. THE #PRAYFORSUMMER SPOTIFY PLAYLIST!

Dat muziek een positieve werking heeft, is alom geweten! Wij stelden voor jou de ultieme playlist samen die je in een wip naar de zomer katapulteert. Hoe ver je ook van een surfspot verwijderd bent, dankzij deze muziek waan je je meteen op je favoriete surfspot. Perfect dus om af te spelen als je door één of ander virus in quarantaine zit. ;)

6. VOLG ONZE LIVE ONLINE YOGA SESSIE!

Dat Surf en Yoga onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn, wisten we al langer dan vandaag. Maar ook na een hele week lang thuis in quarantaine zitten (met de stijve spieren, hoofdpijn en nakende zenuwinzinkingen als gevolg), brengt wat yoga zeker soelaas. Speciaal voor jou voorziet Joke daarom op zaterdag 4 april een yoga sessie met live feedback!

7. DE 42 BESTE SURFDOCU’S ALLER TIJDEN!

Naast al dat werken en sporten is er ook tijd voor ontspanning. Wij hebben iets voor u waarbij je je voeten omhoog kan leggen en rustig in de zetel kan ploffen! Na de 13 surffilm-klassiekers is het tijd voor dé 42 surfdocu’s die je zeker moét gezien hebben.

8. ACHT MANIEREN OM THUIS JE SURFSKILLS TE VERBETEREN.

Sinds de quarantainemaatregelen en het surfverbod ten gevolge van de coronacrisis dienen we het surfen helaas al helemaal op onze buik te schrijven. Om je toch al een beetje voor te bereiden op je volgende surfvakantie hebben wij enkele tips om je surfskills te oefenen!

9. DE PERFECTE APERO DANKZIJ DJ REMEDY & BOUNTY!

Op onze surfvakanties is het -na een intensief dagje surfen- zalig om iedereen terug te vinden aan onze surfbar! Een drankje in de hand, de zon op de snoet en wat zomerse deuntjes zorgen voor een ideale ‘après-surf’ waar je je vrienden verbaast met de verhalen over die golf van je leven! Dit ultieme vakantiegevoel brengen we vrijdag 17 april naar jou met een live DJ-set van DJ Remedy & Bounty!

10. STAY TUNED: SOON ONLINE!

Nieuwsbrief

Blijf up to date

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief en mis geen enkele nieuwe trip!
Pssst... Misschien ontvang je ook wel een kortingsactie.

Je kan je op elk gewenst moment uitschrijven. Geen spam.