Junior (+13 jaar)

FranKRIJK

Le pin sec

Tijdens deze "All-In" surfcamps staat samen spelen, sporten en (leren) surfen centraal.

Zowel overdag als 's avonds worden er diverse activiteiten georganiseerd. Verwacht je dus aan een boordevol en uitdagend weekprogramma waar verveling geen kans krijgt.

Natuurlijk worden er ook een paar vrije momenten ingelast waar je kan relaxen op het strand, in het camp of verder je surfskills bijschaven in de bewaakte surfzones.

LE PIN SEC

the camp

 • Op 500m van het strand
 • Gastenkoelkast beschikbaar
 • Ruime driepersoonstenten
 • Ruim aanbod aan gezelschapsspelen
 • Lockers met eigen stopcontact
 • Chill-outzone met hangmatten
 • Miniramp, pingpongtafel, slackline, beachvolley
 • Gezellige bar met drankjes aan scherpe prijzen
Locatie
Het BoardX-camp bevindt zich in de camping Le Pin Sec van de gemeente Naujac-sur-mer dat gelegen is in de Gironde-streek. De camping ligt echt tégen het strand: van je tent tot je tenen in het water is het minder dan 500 meter stappen.
Het kamp
Ons camp bestaat uit ruime twee- en driepersoonstenten (resp. 215x350cm en 280X350cm) waar je helemaal in recht kan staan, bestaande uit een bagage- en slaapcompartiment. Verder vind je er een grote tent met een volledig ingerichte keuken, volleybalterrein, miniramp, pingpongtafel en onze mooie BoardX-bar!

Uiteraard hoort er bij een surfcamp ook een gezellige chill-out zone met hangmatten, ideaal voor een korte siësta na een dagje intensief surfen!
Skate & fun
Skaten en surfen hebben altijd tot dezelfde familie behoord. En daarom staat er in elk BoardX-kamp een miniramp waar zowel een absolute beginner iets op leert als een ervaren skater helemaal los gaat.
NIEUW: skimboard slide!
Sinds vorige zomer staat er een heuse skimboard slide op ons camp in Le Pin Sec! Dit is een opblaasbare mat waarop een laagje water staat. Ideaal om op een hete zomerdag je glijkunsten op te tonen en in één klap een heerlijk verfrissende activiteit!
LE PIN SEC

the fun

 • Enthousiast BoardX monitorenteam permanent aanwezig
 • Dagelijks verschillende sport- en spelactiviteiten in en rond het kamp en op het strand
 • Gratis gebruik van skateboards e.a. sport- en spelmateriaal
 • Keuze uit verschillende uitstapjes zoals citytrip Montalivet, workshops skaten, wakeboarden en aquapark
Georganiseerde activiteiten
Zowel overdag als 's avonds zorgt de BoardX-crew voor gevarieerde en uitdagende activiteiten waarbij je je volledig kan uitleven. De jongeren nemen zowel voor als na hun surfsessies deel aan verschillende kamp- en strandactiviteiten  zoals beachvoetbal, beachvolleybal,  frisbee, MTB-parcours, enz.

Zwemregels Frankrijk:
Het is enkel toegestaan om vrij te zwemmen (vanaf 14 jaar) of te surfen in de daartoe voorziene zones en dit steeds onder toezicht of begeleiding van respectievelijk redders of monitoren. Het is dan ook ten strengste verboden om zich op ieder ander moment in de zee te begeven.

De lokale reddingsdienst legt ook een verbod op aan -14-jarige deelnemers van surfcamps om vrij te zwemmen, ongeacht of er toezicht of begeleiding is van respectievelijk redders of monitoren. We moedigen hen daarom dan ook aan om ten volle gebruik te maken van alle freesurfmomenten die we aanbieden of om met bodyboards het water in te gaan.
Avondactiviteiten
Op het avondprogramma staan o.a. The Battle of the Sexes, een sunset-surf, een movienight en een coole themaparty. Uiteraard voorzien we voldoende vrije momenten waarbij de jongeren zich onderling kunnen vermaken. Wij voorzien steeds een ruim aanbod aan sport- en spelmateriaal!
Dagtrip Montalivet
Eénmaal per week bieden we ook de mogelijkheid om zich in te schrijven voor een uitstap naar het stadje Montalivet waar je wat (surf)shops kan bezoeken en op de bekende markt souvenirs en lekkers kan kopen.

Ben je eerder op zoek naar een kick, dan is de workshop skaten in het skatepark van Montalivet, de uitstap naar het cablepark om te wakeboarden of naar het waterpretpark (vol spetterende attracties zoals glijbanen, zwembaden, speeltuigen...) je op het lijf geschreven!

Prijs uitstap Montalivet: €20
Prijs uitstap Aqualand: €35
LE PIN SEC

The food

 • Volpension (ontbijt, lunch, vieruurtje en avondmaal) inbegrepen
 • Uitgebreid ontbijtbuffet
 • Gevarieerde lunch
 • Dagelijks vers fruit verkrijgbaar
 • Vers bereide maaltijden
 • Steeds volwaardig vegetarisch alternatief aanwezig
Ontbijt
's Morgens neem je plaats aan de rijkelijk gevulde ontbijttafels waar een uitgebreid ontbijt voor je klaarstaat. Het ontbijt bestaat uit: croissants, stokbrood, chocopasta, confituur, beleg, ontbijtgranen, yoghurt, melk, fruitsap...
Lunch
's Middags wordt er een lunchbuffet of lunchpakket voorzien afhankelijk van de geplande activiteit.
Avondeten
's Avonds geniet je na een intensief dagje samen met je vrienden en de ondergaande zon van een lekkere vers bereide maaltijd waaronder een heerlijke BBQ, wraps, spaghetti, enz... Ook voor vegetariërs voorzien we steeds een volwaardig alternatief!
FOTO'S LE PIN SEC
LE PIN SEC

the surf

 • Gediplomeerde surfcoaches met reddersbrevet
 • Les in kleine groepjes
 • Ook lessen voor gevorderden!
 • Uitgebreid assortiment shortboards, mini-malibu's en softboards
 • O'Neill wetsuits en lycra's
 • Bodyboards en skimboards aanwezig
Surfen in Le Pin Sec
Vanwege haar westelijke oriëntatie ontvangt Le Pin Sec heel veel golven. Deze breken over de verschillende zandbanken waardoor er steeds golven zijn voor zowel beginners als gevorderden. Fun gegarandeerd!
Materiaal
We werken enkel met het beste materiaal! Je hebt keuze uit een zeer uitgebreid assortiment shortboards, mini-malibu's en softboards. Wetsuits en lycra's worden aangeboden door O'Neill, hét surfmerk bij uitstek.

Verder zijn er bodyboards aanwezig en in het camp vind je indoboards om op het droge je techniek bij te schaven. Als je je eigen board meeneemt, kan je dat achterlaten in onze afgesloten ruimte in het camp.
Surflessen
Al onze surfmoni's zijn gediplomeerd en in het bezit van een reddersdiploma. Ze zijn zeer ervaren en surften al golfjes over heel de wereld. Het lessenpakket omvat 5x 1,5 uur les en op vrijdag een surfcontest met leuke prijzen.

We geven les in kleine groepjes (max. 8 personen per groep) zodat je veel kan leren! Groepjes worden ingedeeld naargelang niveau, dus zelfs als je al wat weekjes hebt gesurft zal je steeds bijleren.

Aan het einde van de week houden we een wedstrijd waar je je kan tonen wat je geleerd hebt en kans maakt op leuke prijzen!
LE PIN SEC

The crew

 • 15-koppig monitorenteam = minstens 1 moni per 6 junioren!
 • Surflessen gegeven door gediplomeerde surfmonitoren
 • Activiteiten steeds onder begeleiding van BoardX-monitoren
Monitoren
De begeleiding bestaat uit een 15-tal monitoren dus dat betekent minimaal 1 monitor per 6 gasten. Het team bestaat voor een groot deel uit masters en bachelors L.O. en mensen die professioneel in het onderwijs staan.

Zij kennen dus de kneepjes van het vak zowel op organisatorisch, didactisch als pedagogisch vlak en staan dan ook dag en nacht klaar om eventuele probleempjes op te lossen. De jongeren zullen zich dus op een verantwoorde en veilige manier volledig kunnen uitleven.
Huisregels
Slapen: Afhankelijk van de avondactiviteit zullen de jongeren gaan slapen tussen 22.30u en 23.30u. Op donderdag wordt er voor de themaparty een uitzondering gemaakt.

Gescheiden slaapzones: Als minderjarigen slapen jongens en meisjes in strikt gescheiden slaapzones.

Party: er staat één feestje op het programma dat in het kamp zelf plaatsvindt en enkel voor de junioren van de BoardX surfcamps toegankelijk is.

Vlak naast de camping zijn er een aantal winkeltjes, drink- en eetgelegenheden waar de junioren in hun vrije tijd zelfstandig naartoe mogen. Op donderdag is er de mogelijkheid om met z'n allen naar Montalivet te gaan en er in het dorp en op de markt rond te wandelen.

Roken en alcohol: Dit kan in geen geval. Ook met het plaatselijke winkeltje zijn hier duidelijke en strikte afspraken over. We willen de ouders dan ook vragen vlak voor vertrek de valiezen van hun zoon/dochter hierop te controleren.
Dagprogramma
Om je een idee te geven van hoe je week er ongeveer zal uitzien, vind je hieronder een voorbeeld van een dagprogramma:

08.30u - 09.30u: opstaan en ontbijten
09.30u - 12.00u: activiteiten (surfles of andere activiteit)
12.00u - 14.00u: eten en ontspannen
14.00u - 16.30u: activiteiten (surfles of andere activiteit)
17.00u - 19.00u: after surf activiteit, douchen en vrije tijd
19.00u - 20.00u: avondeten
20.00u - 22.30u: avondactiviteit
22.30u - 23.30u: slapen
Testimonials

Zij gingen je voor

Ons surfkamp staat er dit jaar voor de dertiende keer! Doorheen de jaren zijn er al duizenden jongeren mee geweest. Ontdek hun ervaring met BoardX!

Alle Testimonials
Bo

Ik heb nog nooit zoveel heimwee gehad naar een kamp!! Mis de mensen, eten, plezier, goed weer… TOT VOLGEND JAAR!!

Manon

De activiteiten 's avonds waren super nice! Elke avond was het echt een toffe activiteit en de moni’s stonden ook altijd vol enthousiasme klaar om er weer een toffe avond van te maken.

Minthe

Het monitorenteam was the best! Het waren één voor één leuke mensen waar ik op het einde wel een band mee had gekregen. Als je problemen of een goeie talk nodig had kon je er altijd bij terecht. Maar ook om plezier te maken stonden ze altijd paraat!

Data en prijzen

join the surf trip

De JUNIOR surfcamps zijn er voor jongeren vanaf 13 t.e.m 16 jaar. Een goed gevuld weekprogramma, een hoop (nieuwe) vrienden om je heen en véél surfen zorgen voor een onvergetelijke vakantie. Twijfel niet langer en schrijf je nu in!

data en prijzen

 • WEEK 1 (vrij 28 juni - zo 7 juli 2024): € 709
 • WEEK 2 (vrij 5 juli - zo 14 juli 2024): € 669
 • WEEK 3 (vrij 12 juli - zo 21 juli 2024): € 649
 • WEEK 4 (vrij 19 juli - zo 28 juli 2024): € 649
 • WEEK 5 (vrij 26 juli - zo 4 aug 2024): € 679
 • WEEK 6 (vrij 2 aug - zo 11 aug 2024): € 679
 • WEEK 7 (vrij 9 aug - zo 18 aug 2024): € 719
 • WEEK 8 (vrij 16 aug - zo 25 aug 2024): € 739
 • WEEK 9 (vrij 23 aug - zo 1 sept 2024): € 739

Vertrek uit België: vrijdagavond (tussen 19u en 21u30)
Aankomst in Le Pin Sec: zaterdagochtend
Vertrek terug naar België: zaterdagavond
Aankomst in België: zondagochtend
Totaal: 9 nachten

De JUNIOR surfcamps zijn er voor jongeren vanaf 13 (geboortejaar 2011) t.e.m 16 jaar. Iedere inschrijving dient gewettigd te worden door een ouder/voogd. Deze wettiging vind je bij je bevestigingsmail die je krijgt na je inschrijving.

Opties

 • Extra week: € 419
 • Uitstap naar Aquapark: € 35
 • Uitstap naar Montalivet: € 20
 • Uitstap naar cablepark: € 20
 • Annulatieverzekering: € 55 per week
 • Omniumverzekering: € 79 per week

INCLUsIEF

 • Vervoer H/T per autobus
 • Volpension
 • Verblijf in 3-persoonstenten
 • Surfles (5x 1,5u)
 • Gebruik surf- en ander sportmateriaal
 • BoardX-begeleiding en animatie
 • BoardX-T-shirt
 • BoardX goodiebag

Kortingen

Vroegboekkorting: Je krijgt € 20 korting op de 1ste week die je boekt, maar ook voor elke extra week kennen we € 20 korting toe. Deze vroegboekkorting wordt enkel toegekend aan boekingen die betaald zijn vòòr 1 april.

Extra week-korting: Denk je dat je niet genoeg gaat hebben aan één week op onze surfcamps, dan geven we je geen ongelijk! Je hoeft niet te vertrekken op het moment dat het surfen net begon te lukken, ons animatie- en kookteam zorgt voor voldoende variatie, je leert dubbel zoveel mensen kennen en voor de prijs hoef je het ook niet te laten! Voor slechts € 419 heb je er al een extra week bij!

Groepsvoordelen

Voor alle groepen vanaf 10 personen voorzien we tal van voordelen. Een groep kan gewoon een hoop vrienden zijn, maar ook klassen, sportclubs, jeugdverenigingen enz. zijn altijd welkom! Wil je een groepsaanvraag doen? Neem dan contact op met groepen@boardx.be

DATA EN PRIJZEN
- WEEK 1 (vrij 28 juni - zo 7 juli 2024): € 709
- WEEK 2
(vrij 5 juli - zo 14 juli 2024): € 669
- WEEK 3
(vrij 12 juli - zo 21 juli 2024): € 649
- WEEK 4
(vrij 19 juli - zo 28 juli 2024): € 649
- WEEK 5
(vrij 26 juli - zo 6 aug 2024): € 679
- WEEK 6
(vrij 2 aug - zo 11 aug 2024): € 679
- WEEK 7
(vrij 9 aug - zo 18 aug 2024): € 719
- WEEK 8
(vrij 16 aug - zo 25 aug 2024): € 739
- WEEK 9
(vrij 23 aug - zo 1 sep 2024): € 739

Vertrek uit België: vrijdagavond (tussen 19u en 21u30)
Aankomst in Le Pin Sec: zaterdagochtend
Vertrek terug naar België: zaterdagavond
Aankomst in België: zondagochtend
Totaal: 9 nachten

De JUNIOR surfcamps zijn er voor jongeren vanaf 13 (geboortejaar 2011) t.e.m 16 jaar. Iedere inschrijving dient gewettigd te worden door een ouder/voogd. Deze wettiging vind je bij je bevestigingsmail die je krijgt na je inschrijving.
INCLUSIEF
- Vervoer H/T per autobus
- Volpension
- Verblijf in 3-persoonstenten
- Surfles (5x 1,5u)
- Gebruik surf- en ander sportmateriaal
- BoardX-begeleiding en animatie
- BoardX-T-shirt
- BoardX goodiebag
OPTIES
- Extra week: € 419
- Uitstap naar Aquapark: € 35
- Uitstap naar Montalivet: € 20
- Uitstap naar cablepark: € 20
- Annulatieverzekering: € 55 per week
- Omniumverzekering: € 79 per week
KORTINGEN
Vroegboekkorting: Je krijgt € 20 korting op de 1ste week die je boekt, maar ook voor elke extra week kennen we € 20 korting toe. Deze vroegboekkorting wordt enkel toegekend aan boekingen die betaald zijn vòòr 1 april.

Extra week-korting: Denk je dat je niet genoeg gaat hebben aan één week op onze surfcamps, dan geven we je geen ongelijk! Je hoeft niet te vertrekken op het moment dat het surfen net begon te lukken, ons animatie- en kookteam zorgt voor voldoende variatie, je leert dubbel zoveel mensen kennen en voor de prijs hoef je het ook niet te laten! Voor slechts € 419 heb je er al een extra week bij!
GROEPSVOORDELEN
Voor alle groepen vanaf 10 personen voorzien we tal van voordelen. Een groep kan gewoon een hoop vrienden zijn, maar ook klassen, sportclubs, jeugdverenigingen enz. zijn altijd welkom!

Wil je een groepsaanvraag doen? Neem dan contact op met groepen@boardx.be
Testimonials
Jade uit Bornem

Ik ben al 3x meegegaan en elke keer als we op de bus moeten stappen richting België ween ik omdat het zo leuk was! Heel het jaar is het aftellen tot ik eindelijk weer kan gaan!

Fran uit Ternat

Ik ben al 2 keer mee geweest en vond het keer op keer en mega fijne ervaringen. Je haalt hier nieuwe vriendschappen uit, nieuwe ervaringen en het is natuurlijk super tof om te kunnen surfen!

Carlotta uit Knokke-Heist

Heel de week was een hoogtepunt, echt alles. Want dit was de beste week van deze zomer. Alles wat ik daar heb meegemaakt was echt gewoon top. Ik heb super veel nieuwe mensen leren kennen die allemaal een voor een toppers zijn. Maar iets wat er toch wel bovenuit steekt is de sunset surf, die was echt magisch.

Madeleine uit Boortmeerbeek

Ik kon niet surfen en na een weekje surfen doe ik niets liever meer, zo leuk vond ik het! Ik kan zelfs al rechtstaan. Dit komt allemaal door de goede, enthousiaste, motiverende, positieve, leuke surfcoaches die je heel veel tips geven. Niks op aan te merken!

Fran uit Ternat

Het eten was mega lekker en super gevarieerd, elke dag was het iets anders. En ook voor de veggies en mensen met een glutenallergie waren er andere opties!

Madeleine uit Boortmeerbeek

Echt geweldig perfecte verhouding tussen chillen, zon, zee, strand, surfen, activiteiten...echt geweldig! Het terrein was gewoon echt een geweldige plek met originele dingen om te chillen, hangmatten, volleybalnet...echt geweldig, waar je gewoon gemakkelijk 3 uur na het eten kan chillen! De tenten zijn echt fantastisch groot, echt precies een huis. Het was op het kamp ook heel proper! Ook handig dat je dingen kon gaan kopen in de bar.

Casper uit Zulte

Echt mega leuk, één van de beste kampen die ik ooit heb gedaan en het leukste kampterrein waar ik ooit op gezeten heb.

Simon uit Ronse

TOP TEAM!! De moni's die er waren, waren te gek! Elke dag weer een glimlach en vrolijkheid, het maakt je dag direct beter.

Meskerem uit Alken

De surflessen waren heel leuk! En de surfcoaches waren vriendelijk en als je vragen had kon je ze altijd stellen. Ze deden moeite om ons iets bij te leren! Het surfspot was ook fantastisch!

Julie uit puurs

Het team was geweldig! Alle monitoren zijn leuke, lieve, coole, verstandige mensen die altijd klaar staan als er iets gebeurt. Heel down to earth en zeer positief ingesteld. Ze proberen altijd het beste te geven.

Hannele uit Sleidinge

Ja, ik keer zeker terug! Dit jaar was mijn 2de jaar in Le Pin Sec, ook al kon ik mee gaan naar Berria. Ik was zo verliefd op Le Pin Sec, daarom ben ik terug meegegaan met +13. Wanneer ik oud genoeg ben wil ik heel graag monitor worden!

Tess uit Middelburg

Het eten was altijd goed. Bij het ontbijt was voor iedereen wat wils. Middag en avondeten was erg gevarieerd en vaak ook gezond. Het was fijn dat er altijd keuzes waren in het eten, zodat iedereen iets had wat die lekker vond. Ook goed dat er elke keer rekening werd gehouden met vegetarische mensen.

Fran uit ternat

Alle monitoren waren super lief en vriendelijk en deden allemaal hun best om ons een super leuk kamp te geven!

Luka uit oostkamp

De avondactiviteiten gaven het meeste een groepsgevoel op kamp. De school of surf vond ik persoonlijk zeer leerrijk.

Nieuwsbrief

Blijf up to date

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief en mis geen enkele nieuwe trip!
Pssst... Misschien ontvang je ook wel een kortingsactie.

Je kan je op elk gewenst moment uitschrijven. Geen spam.
Nu Boeken