CLUBS EN VERENIGINGEN

STUDENTEN

  • Place to be: Berria (Spanje)
  • Kant- en klaar weekprogramma
  • Uitzonderlijke extra activiteiten
  • Groepsvoordelen!
Berria
Playa de Berria, een aangenaam strand gelegen in de provincie Cantabria, is al sinds 2007 de homebase van onze student weeks. De knusse camping ligt vlak tegen het strand, omgeven door prachtige kliffen en een helderblauwe oceaan. Van je tent tot je tenen in het zand is het minder dan 100 meter!
Activiteiten
Verwacht je aan een kant- en klaar weekprogramma als je met je club of vereniging bij ons op vakantie komt! Je hoeft dus niets voor te bereiden of aan te kopen en krijgt een bewezen succesformule voorgeschoteld!

Eén blik op onderstaand overzicht maakt bovendien meteen duidelijk dat een student week niet voor watjes is. Laat de leuze voor eens en voor altijd duidelijk "Surf all day, party all night!" zijn!

ZATERDAG: Welkomstparty
ZONDAG: Battle of the Sexes & Bar party
MAANDAG: Theme-party
DINSDAG: Bar party
WOENSDAG: Avondsurf & beach party
DONDERDAG: Citytrip + pub crawl + clubnight
VRIJDAG: Goodbye party
Groepsvoordelen
Hoe groter je groep, des te meer het jullie oplevert om met je studentenclub of -vereniging op vakantie komen! Zo kan je rekenen op kortingen in de vorm van gratis merchandise, drankkaarten of reizen vanaf 10 inschrijvingen. 

Het is niet omdat je aansluit bij onze bestaande Student Weeks, dat je geen inspraak hebt in het weekprogramma. Zo hebben we al uitzonderlijke activiteiten ingelast speciaal voor bepaalde groepen, zoals cantussen, uitstapjes, parties, etc.
CLUBS EN VERENIGINGEN

SPORT EN JEUGD

Niets zaliger dan een buitenlands kamp of stage! Afhankelijk of je met je sportclub of jeugdvereniging wil aansluiten bij één van onze bestaande reizen, dan wel een kamp exclusief voor jou ter beschikking hebben, bieden wij hier de ideale plek voor in Frankrijk dan wel Spanje!

Zelf organiseren
Overweeg je om alles zelf in handen te nemen? Helemaal prima! Er bestaat namelijk ook de mogelijkheid om ons hele domein dan wel één of meerdere kampen af te huren.

Een aantal organisaties regelen jaarlijks tijdens ons voor- of naseizoen volledig zelf hun eigen kamp, (trainings)stage of retreat. Wij stellen onze infrastructuur, de faciliteiten en het materiaal ter beschikking en jij hebt alle controle over de manier van werken, inkleding!
Aansluiten
Al meer dan 20 jaar zijn onze surfvakanties een bewezen succesformule. Kwaliteit in organisatie, in maaltijden en in accommodatie staan bij ons op de eerste plaats.

Het is dan ook niet verwonderlijk dat sportclubs en jeugdverenigingen er vaak voor kiezen zich al deze logistieke moeite te besparen en eenvoudigweg aan te sluiten bij één van onze bestaande vakanties in Frankrijk of Spanje.
CLUBS EN VERENIGINGEN

ANDERE

Ben je een eventbureau dat een festival wil organiseren? Een sportfederatie die met haar atleten op trainingsstage wil komen? Een hobbyclub dat zijn jubileum wil vieren met een buitenlandse reis? Een vereniging die met haar vrijwilligers een opleidingsweek in het buitenland wil houden?...

Werkelijk àlle organisaties, clubs en verenigingen zijn meer dan welkom om gelijk wat voor een groepsreis met ons uit te werken!

Testimonials

Zij gingen je voor

Jaarlijks worden onze BoardX Surf Houses verhuurd aan enthousiaste surfers. Ontdek hun ervaring met de BoardX Surf Houses!

Alle Testimonials
Guillaume

Een van de beste uitzichten op de baai van Imsouane die je kunt vinden. Ook heb je geen last van het lawaai van de honden die 's nachts blaffen, wat een heel goed punt is in Imsouane.

RIDA

Een unieke plek! Met een helder uitzicht op de baai, het personeel was zeer gastvrij en zeer behulpzaam. Goed georganiseerde en zeer schone accommodatie, een aanrader!

Yannick

Really had the best time at BOARDXHOUSE. The view was incredible, the accommodation impeccable and Saïd was the icing on the cake. really friendly guy, who goes out of his way to make sure all the guests have what they need.

CLUBS EN VERENIGINGEN

JOUW GROEPSREIS OP MAAT

Ben je een jeugd- en studentenvereniging, sportclubs, of andere vereniging en wil je er eens met je leden op vakantie of stage? Twijfel niet langer en vraag een vrijblijvende offerte aan!

CONTACTEER ONS!

Zij gingen je voor...

Testimonials
HAROLD (VILLAVIBES)

We zijn een organisatie voor hoger opgeleide singles. Al vele jaren organiseert BoardX surfcamps voor ons. Ons publiek is gewend dat onze reizen altijd goed georganiseerd zijn. Normaal gesproken zou je kunnen denken dat surfcamps te basic voor ons publiek zouden kunnen zijn. Bij onze surfcamps in Montalivet is dat niet het geval. Onze klanten komen altijd blij terug. Dat is zeker voor een groot stuk te danken aan de inbreng van BoardX. Wij zijn happy met onze samenwerking. Wat ons betreft gaan we nog lang op deze voet door.

Johan (Get Horizontal)

Ons internationaal sportfestival was een schot in de roos dankzij de samenwerking met BoardX. De locatie op zich is al een pareltje, van de tipitenten tot de bars, eetplaatsen, het strand en de ganse campsite, maar een nog grotere meerwaarde voor ons was de logistieke en productionele ondersteuning van het ganse BoardX team. Met de glimlach serveerden ze onze 250 gasten heerlijke maaltijden stipt op het afgesproken uur, en altijd was er wel iemand die zorgde voor de praktische zaken en extra gezelligheid op ons event. Zo konden wij ons als organisatoren helemaal focussen op het inhoudelijk en sportieve deel van ons event, mede-ondersteund door de immer vrolijke BoardX surfcoaches. Samenwerken met BoardX is een aanrader en als je het mij vraagt was dit met voorsprong het leukste event & meest geslaagde event die ik ooit mocht organiseren!

Nieuwsbrief

Blijf up to date

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief en mis geen enkele nieuwe trip!
Pssst... Misschien ontvang je ook wel een kortingsactie.

Je kan je op elk gewenst moment uitschrijven. Geen spam.