DE PERFECTE APERO DANKZIJ DJ REMEDY & BOUNTY

Op onze surfvakanties is het -na een intensief dagje surfen- zalig om iedereen terug te vinden aan onze surfbar!

Meer lezen

DE PERFECTE APERO DANKZIJ DJ REMEDY & BOUNTY

Op onze surfvakanties is het -na een intensief dagje surfen- zalig om iedereen terug te vinden aan onze surfbar! Een drankje in de hand, de zon op de snoet en wat zomerse deuntjes zorgen voor een ideale ‘après-surf’ waar je je vrienden verbaast met de verhalen over die golf van je leven! Dit ultieme vakantiegevoel brengen we vrijdag naar jou met een DJ-set van DJ Remedy & Bounty!

Het geluid van binnenrollende golven terwijl je heerlijk ligt te zonnen op zonovergoten stranden. De heerlijke geur van surfwax en zonnecrème die alomtegenwoordig is. Je surfboard binnen handbereik om er samen met je vrienden de oceaan mee in te springen om je droomgolf te bedwingen. In tijden van corona en quarantaine hoeven we onze ogen maar te sluiten om ons de ideale zomerdag al volledig in te beelden!


Maar wat voor velen op onze surfcamps het meest memorabel is, zijn de uren waar de dag geleidelijk overgaat in de nacht. Na een hele dag surfen, sporten, shoppen en zonnen, gaat er niets boven een heerlijk fris drankje en het gezelschap van je beste vrienden! Voor de ene maakt een heerlijke homemade iced tea met een pakje chips het plaatje compleet, voor de andere is een frisse pint of rosé het perfecte après-surf drankje.


Op de ideale apero draait een DJ uiteraard zijn meest zomerse plaatjes aan elkaar. En om jullie hier een handje bij te helpen, kregen we van DJ Remedy en Bounty het voorstel om een liveset te streamen. Beide DJ’s gaan deze zomer het mooie weer op ons surfcamp in Berria maken en kunnen niet wachten om ook in België alvast een voorsmaakje te geven! Iedereen zal hun DJ-set via ons Facebook en Youtube-kanaal kunnen volgen om zo de zomerse sferen tot in zijn (woon)kamer, terras of tuin te krijgen.


Kortom, zet tegen vrijdag de drankjes fris, warm je dansbenen op en zoek je leukste zomerkleren bij elkaar! Tot dan!

Nieuwsbrief

Blijf up to date

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief en mis geen enkele nieuwe trip!
Pssst... Misschien ontvang je ook wel een kortingsactie.

Je kan je op elk gewenst moment uitschrijven. Geen spam.