SLUIT JE AAN BIJ DE BOARDX STRAVA-CLUB!

Dat een goede fysieke conditie nodig is om het maximum uit je surfsessie te halen, staat als een paal boven water.

Meer lezen

SLUIT JE AAN BIJ DE BOARDX STRAVA-CLUB!

Dat een goede fysieke conditie nodig is om het maximum uit je surfsessie te halen, staat als een paal boven water. Het zou maar zonde zijn om tijdens je surfvakantie de golf van je leven te missen doordat je uithoudingsvermogen het liet afweten. De meest goedkope en makkelijke manier om dagelijks (of wekelijks) aan je fitheid te werken, is door te gaan lopen! En om dit allemaal wat gezelliger te maken, hebben we een loopclub opgericht!

De uitspraak “Summer bodies are made in winter!”, horen we regelmatig vallen. En terecht, want wie zich fysiek goed voorbereidt, zal op surfvakantie het onderste uit de kan kunnen halen. Een afgetraind lijf heeft misschien zo zijn voordelen om een week lang op het strand mee te lopen pronken, daar hoeven we geen tekeningetje bij te maken. Maar heb je ook voor en na de zomer aan je conditie gewerkt, dan doe je er vooral tijdens het surfen absoluut je voordeel mee!


Strava is wereldwijd één van de meest gebruikte mobiele apps voor het bijhouden van sportprestaties via GPS. Je kan je eigen prestaties bijhouden of met andere gebruikers vergelijken. Via je tijdlijn kan je immers de sportactiviteiten van je vrienden volgen en ze bijvoorbeeld uitdagen om deze maand een bepaald aantal kilometer hard te lopen.

Om iedereen te motiveren de loopschoenen aan te trekken en zo perfect voorbereid op ons surfcamp aan te komen, hebben we een clubje opgericht! Meld je dus zo snel mogelijk aan en ontdek welke van je vrienden zich stiekem al op de surfvakantie aan het voorbereiden is.

Bovendien zullen we ook tijdens je surfvakantie in Frankrijk of Spanje iedere week challenges lanceren die je ter plaatse ook nog eeuwige roem en -wie weet- zelfs leuke prijzen opleveren!  

Redenen genoeg dus om als de bliksem een Strava-profiel aan te maken en je loopschoenen uit de kast te halen!

Nieuwsbrief

Blijf up to date

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief en mis geen enkele nieuwe trip!
Pssst... Misschien ontvang je ook wel een kortingsactie.

Je kan je op elk gewenst moment uitschrijven. Geen spam.