BLOG

Nieuws

Ontdek het laatste nieuws over onze surfvakanties in de reisblog. We houden je op de hoogte van nieuwe concepten, acties en tips & tricks.

NIEUW IN 2024: SURFLESSEN VOOR INTERMEDIATES!

Het aantal terugkerende gasten die met BoardX op surfvakantie komen stijgt ieder jaar. Hierdoor stijgen ook de algemene surfskills binnen de aanwezigen en dus ook vraag naar lessen voor gevorderden.

Nieuws

Paddle Out for Peace

Kom op 30/12 naar Surfing Elephant in Wenduine en sluit je aan bij de surfcommunity. Ga mee in zee of plant een strandbloem 🌊🌸

Nieuws

WIN DE EARLY BIRD GIVEAWAY!

Uit alle inschrijvingen voor zomer 2024 trekken we dit jaar niet 1 maar wel 3 gelukkige winnaar(s) overladen met een hoop cadeaus?!

BOARDX roept op tot steun voor aardbevingslachtoffers in Marokko

Marokko heeft ons zoveel gegeven: onvergetelijke herinneringen, vriendschappen en geweldige surf. Nu is het onze beurt om iets terug te geven.

BoardX start met surflessen vanaf 4 jaar!

In onze missie om zo veel mogelijk mensen te leren surfen, trekken we de lijn door en starten we deze zomer met initiatielessen vanaf 4 jaar!

Nieuws

HIJ IS ER: DE BOARDX SURF PONCHO!

Je leest het goed: vanaf deze zomer zal je eindelijk kunnen rondlopen in onze eigen BoardX poncho!

Actie

BOARDX COLLECTIE SS23: OUT NOW!

Onze grafisch vormgever heeft alweer een unieke collectie ontworpen die exclusief op al onze surfcamps te verkrijgen is!

Nieuws

NIEUW: DE BOARDX COACHING WEEKS!

Ben je de schuimgolven en softtops ontgroeid en wil je op één week tijd een ongeziene progressie maken? Dan zijn de BoardX Coaching Weeks helemaal iets voor jou!

Trip

'HOLA ONDA!': JOIN OUR NEW ADVENTURE!

'Hola Onda!' Is ons gloednieuw concept volledig op maat van 20- tot 25-jarigen! Van 9 tot 16 september wordt ons surfcamp Berria omgebouwd tot het internationale 'Hola Onda!'-dorp.

Trip

KOVALAM SURFCLUB NEEDS YOUR HELP!

Tijdens de paasvakantie gaat het Atheneum Brugge voor de vierde keer met een groep leerkrachten en oud-leerlingen naar het zuiden van India in het kader van ‘Friends in Kovalam’

Nieuws

VACATURE: NACHTWAKER IN PINE BEACH PARADISE, MONTALIVET (FR)

Wie al eens langs ons domein in Montalivet is gepasseerd, herinnert zich beslist de gemoedelijke sfeer die er overal heerst.

BOARDX PRESENTS: DE SINGLES SURF WEEKS!

Ben je single en heb je zin om veel te ondernemen, erop uit te trekken, eens gek te doen en te leren surfen?… Dan is de Single Surf Week jouw perfecte getaway!

Trip

BERRIA STUDENT WEEKS: MEER DAN SURF & PARTY.

Ons Berria surfcamp ligt in een ontzettend mooie regio met heel wat bezienswaardigheden.

Trip

5 REDENEN OM MEE TE GAAN MET DE SINGLES SURF WEEK!

Single & ready to mingle? Dan zijn onze Singles Surf weken zeker iets voor jou!

Advies

EARTH TAX 2022: €4.230!

De eindejaarsperiode is het uitgelezen moment om stil te staan bij wat je hebt en wat anderen niet hebben. Wil jij een bijdrage leveren aan een betere wereld?

Actie

WIN DIT BOARDX KERSTPAKKET!

Ben je nog op zoek naar een origineel kerstcadeau voor onder de kerstboom? Staak dan je queeste, want speciaal voor deze eindejaarsfeesten hebben we een op en top jolly pakket samengesteld.

Actie

VOOR EEN PRIKJE EEN WEEKJE LANGER IN DE ZON?

De meest gehoorde reactie aan het einde van een BoardX-week is zonder twijfel dat ze véél te kort was!

Actie

MAKE FRIDAY GREEN AGAIN!

Black Friday is een Amerikaans fenomeen dat de laatste jaren vaste voet heeft gevonden in Europa.

Nieuws

JOIN THE BOARDX-FAMILY!

Ben je sportief, sociaal, goedlachs en vooral: niet vies om de handen uit de mouwen te steken? Schrijf je dan zo snel mogelijk in voor de zomerjob van je leven: MONITOR BIJ BOARDX!

Nieuws

WIN DE BOARDX SURFKOFFER 2023!

BoardX beloont alle vroege vogels! Dat zij zeker zijn van een plekje op onze populaire surfcamps én een vroegboekkorting krijgen, dat weet iedereen al jàren.

Actie
Nieuwsbrief

Blijf up to date

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief en mis geen enkele nieuwe trip!
Pssst... Misschien ontvang je ook wel een kortingsactie.

Je kan je op elk gewenst moment uitschrijven. Geen spam.