SURF AT HOME!

Hunker je zò hard naar de zomer dat je alvast in je surfshort of bikini springt en van een denkbeeldige golf surft?

Meer lezen

SURF AT HOME!

Hunker je zò hard naar de zomer dat je alvast in je surfshort of bikini springt en van een denkbeeldige golf surft? Haal je bij de eerste zon je strandlaken boven en ga je lekker met ijsje en zonnebril bakken in je tuin? Oefen je je evenwicht op een indoboard en oefen je alvast je crossteps? Toon het ons massaal via foto’s en stories!

Tim MacPherson is een Britse fotograaf die prachtige foto’s leverde voor tal van magazines (zoals The Sunday Times, GQ, Telegraph) en klanten (Honda, Visa, McDonalds). Bovenstaande foto van hem schoot ons meteen in het oog en toont dat je met wat creativiteit de zomer perfect in huis kan brengen!

Zeker nu er een algemeen verbod is gesteld op surfen en zelfs een lockdown eraan zit te komen, moeten we op een andere manier de surfkriebels te baas kunnen. Het kantoorpersoneel maakte van de nood een deugd en ook onze monitoren (én kinderen) stuurden ons alvast hun manier om met de Corona-crisis om te gaan!

Pop-ups in de living! Luiz en Milo in actie :DTekentalent Otto toverde de zomer op een tuintegel!

SUP'en op een weide

Lockdown nog niet van kracht en social distance gerespecteerd? Dan gaat onze surfcoach Pieter SUP’en op ondergelopen weides.

Nieuwsbrief

Blijf up to date

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief en mis geen enkele nieuwe trip!
Pssst... Misschien ontvang je ook wel een kortingsactie.

Je kan je op elk gewenst moment uitschrijven. Geen spam.