x

Surf at Home!

Hunker je zò hard naar de zomer dat je alvast in je surfshort of bikini springt en van een denkbeeldige golf surft? Haal je bij de eerste zon je strandlaken boven en ga je lekker met ijsje en zonnebril bakken in je tuin? Oefen je je evenwicht op een indoboard en oefen je alvast je crossteps? Toon het ons massaal via foto’s en stories!

Tim MacPherson is een Britse fotograaf die prachtige foto’s leverde voor tal van magazines (zoals The Sunday Times, GQ, Telegraph) en klanten (Honda, Visa, McDonalds). Bovenstaande foto van hem schoot ons meteen in het oog en toont dat je met wat creativiteit de zomer perfect in huis kan brengen!

Zeker nu er een algemeen verbod is gesteld op surfen en zelfs een lockdown eraan zit te komen, moeten we op een andere manier de surfkriebels te baas kunnen. Het kantoorpersoneel maakte van de nood een deugd en ook onze monitoren (én kinderen) stuurden ons alvast hun manier om met de Corona-crisis om te gaan!

Pop-ups in de living! Luiz en Milo in actie :DTekentalent Otto toverde de zomer op een tuintegel!

SUP'en op een weide

Lockdown nog niet van kracht en social distance gerespecteerd? Dan gaat onze surfcoach Pieter SUP’en op ondergelopen weides.

 


EN NU IS HET AAN JULLIE!

Ga je liever zonnen in de tuin, surfen van de trappen of backflips oefenen in je trampoline? Wij zijn enorm benieuwd naar het resultaat! Doe mee en hou ons via social media op de hoogte!

Tag BoardX op Facebook, Instagram, Twitter en Tiktok en maak veelvuldig gebruik van deze hashtags: #surfathome #prayforsummer #byebyecorona #blijfinuwkot #spreadthestokenotthevirus

Voor de leukste inzendingen zouden er wel eens leuke prijzen in de bus kunnen vallen… ;)

SUCCES!

Contact Jobs Ecoriders Groups

Partners

x