MONTALIVET FAMILY RESORT

THE SPOT

 • Vlakbij het levendig stadje Montalivet-les-Bains
 • Dagelijks marktje met lokale specialiteiten
 • Levendig centrum met winkeltjes, caf√©s en restaurants
 • Gloednieuw skatepark met bowl, ledges, funbox, rails, quarterpipe...
 • Domein met een totale oppervlakte van 3,5 ha
 • Gelegen op 500m van het strand en 1 km van het stadscentrum
 • Omgeven door prachtige natuur
Montalivet
Montalivet-les-Bains is een gezellig kuststadje dat na haar winterslaap ontaardt in een bruisend centrum dat voor iedere bezoeker wat wils heeft. Het ligt op wandelafstand van ons domein en barst van de barretjes, marktkraampjes, restaurants en surfshops.

Iedere ochtend is het koppen lopen op de gezellige markt die in de regio bekend staat om haar grote aanbod en diversiteit. Oesters en andere zeevruchten, wijnbarretjes, charcuteriekraampjes, ambachtelijke producten, souvenirs… redenen genoeg om er een hele voormiddag rond te kuieren!
‚Äć
En gelegen in het hart van de Médoc tussen de wijngaarden, pijnboombossen en de Atlantische Oceaan, komen ook natuurliefhebbers hier ruimschoots aan hun trekken.
Pine Beach Paradise
Ons domein ‚ÄėPine Beach Paradise‚Äô is 3,5 ha groot, ligt op een paar honderd meter van het strand en het leuke stadje Montalivet en is omgeven door prachtige natuur die zich perfect leent voor sport en ontspanning.

Het domein beschikt over goede sanitaire gebouwen met warm water, speelterreinen voor de kinderen, hangmatten om rustig een boek te lezen, een gezellige loungebar om ’s avonds een glaasje te drinken en ga zo maar door.  

De grote troef van ons domein zit echter in de mogelijkheid om een zee van actiesporten te beoefenen. Je tipi ligt middenin het Action Sports Resort en op 500m van het strand. Na een verkwikkende nachtrust en ontbijt waan je je in een paar stappen Tony Hawk of Kelly Slater.
Klimaat
De Girondestreek geniet van een gematigd maritiem klimaat. De beste reistijd voor deze regio is van mei t/m oktober. In deze periode heb je een aangename temperatuur en bijna geen neerslag. Reken op een gemiddelde van 25 graden tijdens het zomerseizoen.
MONTALIVET FAMILY RESORT

The food

 • Uitgebreid ontbijt inbegrepen
 • Vers bereide maaltijden: groenten- en pastabuffets, wraps, BBQ...
 • Dagelijks vieruurtje, apero en home made iced tea
 • Vers bereide maaltijden: groenten- en pastabuffets, BBQ, kaas&wijn, wraps, spaghetti...
 • Steeds volwaardig vegetarisch alternatief aanwezig
Ontbijt
Niet voor niets is het halfpension hét uithangbord van onze reizen. Zorgeloos elke morgen opstaan en aan de rijkelijk gevulde ontbijttafels plaatsnemen waar een uitgebreid ontbijt voor je klaarstaat. Het ontbijt is standaard inbegrepen tijdens je verblijf in ons Family Resort en bestaat uit croissant, stokbrood, chocopasta, confituur, beleg, ontbijtgranen, yoghurt, melk, fruitsap... Verwacht je ook aan verrassende extraatjes als roerei, wafeltjes, pannenkoeken, smoothies, etc. Kortom voor elk wat wils!
Lunch
Op zoek naar een lekkere lunch? Geen probleem! Centraal op ons domein vind je de Twin Fin-bistro. Dit is een gezellige ontmoetingsplek voor alle surfcamps van Pine Beach Paradise en dé place to be om met een hapje en een drankje te genieten van iedereens verhalen.

Ook in Montalivet zal je leuke eetgelegenheden ontdekken of loop gewoon één van de vele winkels binnen die het stadje rijk is. Je maag zal alvast niets tekort komen!
Avondeten
Na een intensief dagje surfen, gooi je 's avonds je benen gewoon onder tafel om samen met je partner, gezin, nieuwe vrienden en de ondergaande zon te genieten van lekker vers bereide maaltijden zoals heerlijke BBQ's, grote groenten- en pastabuffetten, wraps, pizza enz. Bewoners van ons Family Resort mogen rekenen op een extra touch van hun toegewijde crew!

Eénmaal per week organiseren we een 'parent's night out' en past onze crew op je kroost terwijl jij gezellig eens met de andere ouders in het centrum van Montalivet op restaurant kan gaan!
MONTALIVET FAMILY RESORT

fun FOR KIDS

 • Veilig en kindvriendelijk speelterrein
 • Activiteiten voor zowel jonge als oudere kinderen
 • Diverse sportterreinen: beachvolleybal, (wave)skateramp, parkour-area,‚Ķ
 • Nederlandstalige kinderanimatie gedurende 4u per dag (4x/week)
Activiteiten
Ieder gezin, jong en oud, vindt beslist haar gading in Pine Beach Paradise. Op ons speelterrein kan je je kinderen met een gerust hart laten ravotten tot ze erbij neervallen.

Terwijl de kinderen voetballen, op de trampoline springen, schommelen... kijk je als ouder vanuit de bar rustig toe en geniet je in de gulle zon van een drankje en een versnapering.

Zijn je kinderen al een jaartje ouder? Dan vinden ze zeker hun weg naar het beachvolleybalterrein, skateramp of parkour-area!
Begeleiding
Kinderanimatie (4-8j)
Onze kinderanimatoren staan paraat om zich tot zesmaal per week gedurende 2 tot 4 uur per dag bezig te houden met je oogappel(s)! De activiteiten vari√ęren van knutselen, strandspelen, kinderyoga, zoektochten, etc.

Young Guns animatie (8-12j)
Deze monitoren zijn gespecialiseerd in het begeleiden van de iets oudere kinderen en organiseren 2 tot 3 uur per dag sportwedstrijdjes.. initiaties indoboarden, skateboarden of beachvolleybal.
Eigen vakantiemomenten
Ook ouders genieten dankzij de kinderanimatie van hun eigen vakantiemomenten. Terwijl vader en/of moeder gaan surfen, deelnemen aan groepslessen of samen met je nieuwe vrienden een avondje uit gaan eten, staat er een animatieteam klaar om je kinderen de tijd van hun leven te bezorgen.

Eénmaal per week organiseren we een 'parent's night out' en past onze crew op je kroost terwijl jij gezellig eens met de andere ouders in het centrum van Montalivet op restaurant kan gaan!
MONTALIVET FAMILY RESORT

The surf

 • Zeer consistente beachbreak
 • Brede surfzone met golven voor ieder niveau
 • Gediplomeerde surfcoaches met reddersbrevet
 • Surflessen voor jong en oud (vanaf 8 jaar)
 • Les in kleine groepjes, ook voor gevorderden!
 • Uitgebreid assortiment shortboards, mini-malibu's en softboards
 • O'Neill wetsuits en lycra's
 • Bodyboards en skimboards aanwezig
Surfen in Montalivet
Montalivet heeft een zeer lang strand van waaruit je de verschillende beachbreaks kan bereiken. Doorheen het hele jaar is de surf zeer consistent. Vanwege haar westelijke ori√ęntatie ontvangt de spot heel veel golven. Deze breken over de verschillende zandbanken waardoor er steeds golven zijn voor zowel beginners als gevorderden. Fun gegarandeerd!
Surflessen
Zowel beginnende als meer gevorderde surfers beleven in Montalivet de perfecte surfvakantie! Wie surflessen wil, dient dit al tijdens de boeking door te geven aangezien we op voorhand de uren en surfcoaches inplannen.

Onze gediplomeerde surfcoaches geven les op ieder niveau en dankzij de persoonlijke feedback mag je er zeker van zijn dat je surfskills er serieus op vooruitgaan! Bovendien maak je dubbel zo veel progressie op één week tijd door te opteren voor de intensieve lessenreeks van 5x 1,5u.

Voor alle kinderen tussen 4 en 8 jaar oud, is er een surf intiatie gepland. Deze initiatielessen zullen doorgaan onder het toeziend oog van de ouders opdat iedereen met een gerust hart kan genieten van deze eerste surflessen. Bovendien krijg je zo ook de nodige info mee om er zelf voor de rest van de week met je kind mee aan de slag te gaan.

Opgelet: Voor de surflessen maken we geen uitzonderingen op de minimumleeftijd van 8 jaar, ongeacht eventuele toelating van de ouders, diploma's, achtergrond of vaardigheden. Alleen zo is het eenduidig naar alle deelnemers en crew ter plaatse. Cf. Toelatingsvoorwaarden.

Surfles (vanaf 8j): ‚ā¨ 119 (3x 1,5u + 1u theorieles)
Surfles (vanaf 8j): ‚ā¨ 169 (5x 1,5u + 1u theorieles)
Initiaties & Intermediates
Surf initiatie voor 4- tot 8-jarigen
Voor alle kinderen tussen 4 en 8 jaar oud, is er een gratis surf initiatie gepland. Deze lessen zullen doorgaan onder het toeziend oog van de ouders opdat iedereen met een gerust hart kan genieten van deze eerste surflessen. Bovendien krijg je zo ook de nodige info mee om er zelf voor de rest van de week met je kind mee aan de slag te gaan.

Surflessen voor intermediates
Deze 'intermediate' lessen zijn specifiek bestemd voor wie de schuimgolven ontgroeid is en klaar om zijn skills naar een hoger niveau te brengen. De pop-up en take-off hebben voor jou geen geheimen mee en we leren om ongebroken golven met het nodige bochtenwerk uit te surfen.

Deze lessen zijn voor iedereen (vanaf 13 jaar) die de basis onder de knie heeft en gaan tijdens specifieke momenten door (op zondag, woensdag en donderdag, mogelijks 's ochtends vroeg of 's avonds laat). Duid je deze optie aan, dien je te weten dat we geen rekening kunnen houden met andere activiteiten of diensten (zoals surflessen, kinderanimatie, workouts) of voorkeuren (zoals samen met vrienden, familie of leeftijdsgenoten surfen...).
‚Äć
Intermediate surfles (vanaf 13j): ‚ā¨ 119 (3x 1,5u + 1u theorieles)
Surfmateriaal
Of je nu les neemt of niet, de hele week lang staat al ons surfmateriaal ter beschikking. Je gebruikt de hele week lang je eigen wetsuit! Wetsuits en lycra's worden aangeboden door O'Neill, hét surfmerk bij uitstek.

Ook voor jonge kinderen zijn er gepaste surfboards en wetsuits beschikbaar. We werken bovendien enkel met het beste materiaal! Je hebt keuze uit een zeer uitgebreid assortiment shortboards, mini-malibu's en softboards.

Verder zijn er bodyboards aanwezig en in het camp vind je indoboards en een slackline om op het droge je techniek bij te schaven. Als je je eigen board meeneemt, kan je dat achterlaten in onze afgesloten ruimte in het camp.
MONTALIVET FAMILY RESORT

TIME TO Relax

 • Rustgevende bosrijke omgeving
 • Gezellige chilloutzone met hangmatten
 • Loungebar
 • Yogazone + yogales (min. 5x 1u per week inbegrepen)
 • Nederlandstalige kinderanimatie gedurende 4u per dag (4x/week)
Ontspanningsmogelijkheden
Pine Beach Paradise is de uitgelezen plaats om je volledig op te laden. De rustgevende bosrijke omgeving, het zonovergoten strand en onze verschillende ontspanningsmogelijkheden zijn de ingredi√ęnten voor een deugddoende vakantie. Herbron jezelf met onze yoga instructrice, slenter met je blote voeten langs het strand en geniet ‚Äôs avonds van de adembenemende sterrenhemel.

Na een intense dag en gevulde maag, gaat er niets boven je over te geven aan de geneugtes van de nacht. Wanneer de kinderen van hun nachtrust genieten, vinden we elkaar graag terug aan de loungebar centraal op het domein. De herinneringen aan de vele aangename gesprekken terwijl op de achtergrond een gitaar klinkt, zal je je leven lang koesteren.
Tijd voor jezelf
Ook ouders genieten van hun eigen vakantiemomenten. Terwijl vader en/of moeder gaan surfen, deelnemen aan groepslessen of samen onder hun tweetjes een avondje uit gaan eten, staat er een animatieteam klaar om zich viermaal per week gedurende 4u per dag bezig te houden met je oogappel(s)!
Yoga
Yoga is de perfecte workout om tegelijkertijd je ademhaling te trainen, je flexibiliteit te verbeteren, je surfspieren te versterken en je core stability te vergroten!

Wij voorzien wekelijks minstens vijf yogalessen van 1 uur en bieden hiermee een goede basis waarmee je zowel voor als na je surfsessie mee aan de slag kan gaan. Eenmaal je de heilzame effecten van yoga ondervindt en vooral merkt hoe je surfskills erop vooruitgaan, zal die 'upward facing dog' nooit meer uit je leven te denken zijn!

Verwacht je niet teveel aan chakra’s en spiritualiteit, maar wel even leerrijke sessies waarbij je je lichaam helemaal onder controle krijgt en je lenigheid, kracht en evenwicht een boost krijgen. Ideaal om er tijdens je volgende surfsessie weer helemaal tegenaan te gaan!

‚ÄćVijf lessen van 1u yoga zijn inbegrepen in de basisprijs!
FOTO'S Montalivet family resort
Testimonials

Zij gingen je voor

Alsmaar meer gezinnen kiezen voor een avontuurlijke vakantie. Lees de ervaringen met onze family surf vakantie's.

Alle Testimonials
Steven

Top vakantie gehad voor ons en onze zoon!! Organisatie en alle medewerkers dikke pluim!! Wij komen terug!

Vallina

Heerlijke vakantie. Een echte aanrader voor sportieve gezinnen. Beste surfreizen van Belgi√ę!

Bram

Goed georganiseerd family camp met lekker eten, gebruik van materiaal en sympathieke coaches...

MONTALIVET FAMILY RESORT
MONTALIVET FAMILY RESORT

Time for action

 • Surflespakketten van 3x of 5x 1,5u
 • Verschillende sportterreinen: beachvolleybal, (wave)skateramp, parkour-area, yogazone
 • Sportactiviteiten onder BoardX-begeleiding
Sporten
Fanatieke sporters zijn bij BoardX aan het juiste adres. Wil je het lopen of het fietsen eens ruilen voor wat anders, waag je dan aan één van de vele actiesporten. Met onze jarenlange ervaring spreekt het voor zich dat je voornamelijk voor het surfen bij ons terecht kan, zowel voor materiaal als voor tips en lessen.

Met Pine Beach Paradise willen we de droom van iedere actiesporter waarmaken. Reken op beachvolleybalvelden, skateramps en een parkour-area. Of je nu deze terreinen voor de eerste maal in je leven betreedt of een doorgewinterde extreem sporter bent, hier zal je je volledig kunnen uitleven!

Wie wil kan ook deelnemen aan onze groepslessen en workshops. Ons team van deskundige lesgevers geeft op regelmatige tijdstippen yoga, pilates, zumba, functional training of andere workouts! Na zo’n intense sessie zal je pas ten volle kunnen ontspannen en bovendien als herboren terug naar huis keren.
Fietsen en skaten
Wil je liever een fiets om het stadje en de streek te verkennen? Of voor het ontbijt nog snel een surfsessie doen? Goed idee! Je verplaatst je dagelijks makkelijk van het camp naar het strand of het stadje, maar ook de omgeving biedt tal van toffe fietsroutes!

Huur fiets: ‚ā¨ 55 per week (waarborg ‚ā¨50)

Skaters kunnen zich volledig uitleven op het gloednieuwe skatepark waar ze in de bowl en op de ledges, funbox, rails en quarterpipe hun skills kunnen tonen. En ook op ons domein staat er zowel een miniramp als een 'wavepark', ideaal om je eerste stappen op een (surf)skate te zetten. Verwacht je uiteraard ook aan een paar intiatiesessies!
MONTALIVET FAMILY RESORT

extra ACTIVITEITEN

 • De M√©doc, absolute topper van de Franse wijnstreken
 • Citytrip Bordeaux
 • Groot aanbod watersporten en andere activiteiten
Uitstapjes in de streek
De Médoc is een grote wijnstreek die zich over een gebied van 80 bij 15 kilometer langs de linkeroever van de Gironde uitstrekt. Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Petit Verdot en Merlot zijn voorbeelden van kwaliteitswijnen die de streek wereldberoemd maken.

Kortom, een uitstap naar een van de nabijgelegen chateaus voor een kennismaking met de verschillende wijnen, een bezoek aan de kelders, een tocht door de wijngaarden en eventueel een degustatie op het kasteel, behoort dus vanzelfsprekend tot de mogelijkheden.
Citytrip Bordeaux
Wil je een citytrip inplannen om gezellig te shoppen, musea te bezoeken of lekker uit te eten? Dan is een bezoekje aan Bordeaux zeker een must, en dat op slechts een uur rijden van ons domein!

Dankzij de doorgedreven stadsvernieuwing komt de rijke geschiedenis van één van Frankrijks mooiste steden helemaal tot haar recht. Het bruisende historische centrum met mooi geplaveide straatjes en sierlijke promenades nodigt uit om uren rond te wandelen langs de vele mooie kathedralen, pleinen, en musea en bezoekjes te brengen aan leuke boetiekjes en gezellige cafés en restaurants.
Extra mogelijkheden in de buurt
De prachtige natuur alom verschaft een oneindige waaier aan activiteiten en we werken dan ook nauw samen met o.a. het paintballterrein, het avonturenpark met hoogteparcours en de paardrijschool. Ook een kartingbaan, motocrosscircuit en skydivecentrum bevinden zich in de buurt.
Testimonials
Lieve uit Wijgmaal

Wat een supercrew! We waren echt onder de indruk van de professionele aanpak, die tegelijk heel hartelijk en speels was -
we voelden ons helemaal ontzorgd dus ideale omgeving om echt te ontspannen.

Githa uit Antwerpen

Ik vond het een heel gezellige en super relaxte week, ondanks dat het weer niet altijd onze beste bondgenoot was. De kinderen vonden het eveneens top! Zij genoten van een -voor hen- onwaarschijnlijke vrijheid, ze hebben de tijd van hun leven gehad. Dat maakt het voor ons heel leuk.

Charlotte uit Heverlee

We hadden echt een zorgeloze vakantie. Hele fijne mensen leren kennen. Super goed georganiseerd. Ook voor de kinderen was het een hele geslaagde vakantie. Het winnen van de surfcontest was voor één van hen de max! Fijn dat jullie dit organiseren voor wie wil.

Evelien uit Wezemaal

Voor ons is het hoogtepunt het samenzijn met vrienden en gezin, niet te hoeven nadenken over activiteiten of eten en het
gevoel te hebben gesoigneerd te worden, waarvoor dank ‚ėļ

Niels uit mechelen

Heerlijk verblijf, zoals elke keer. Wat een heel goeie extra is is de Twin fin bar, zodat je 's middags ook brood of ander lekkers kan krijgen zonder dat je naar het stadje moet.

Stéphanie uit leuven

Het eten was ver boven verwacht niveau, dikke pluim daarvoor. Kwaliteit en variatie waren schitterend. Zowel voor ontbijt als avondeten vond ik het zeer goed.

Rita uit stekene

Onze jongens waren helemaal weg van hun surfcoaches en willen volgend weer komen. Surfmateriaal is echt wel oké en in orde. Top! 

Isabelle uit zétrud-lumay

Ik vond het erg fijn dat er quasi elke dag mogelijkheid was tot yoga én een workout. Ik deed verschillende keren mee. Ook de andere activiteiten oa skateboardworkshop en zandkastelenwedstrijd waren top

Magaly uit Sterrebeek

Vriendelijkheid was de rode draad doorheen onze vakantie, bedankt hiervoor! 

Frederic uit Vlissegem

We hebben een fantastische week gehad. En hebben leuke mensen leren kennen.De ganse week was top!

Nieuwsbrief

Blijf up to date

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief en mis geen enkele nieuwe trip!
Pssst... Misschien ontvang je ook wel een kortingsactie.

Je kan je op elk gewenst moment uitschrijven. Geen spam.
Testimonials

Zij gingen je voor

Ons surfkamp staat er dit jaar voor de dertiende keer! Doorheen de jaren zijn er al duizenden jongeren mee geweest. Ontdek hun ervaring met BoardX!

Alle Testimonials
Bo

Ik heb nog nooit zoveel heimwee gehad naar een kamp!! Mis de mensen, eten, plezier, goed weer… TOT VOLGEND JAAR!!

Manon

De activiteiten 's avonds waren super nice! Elke avond was het echt een toffe activiteit en de moni’s stonden ook altijd vol enthousiasme klaar om er weer een toffe avond van te maken.

Minthe

Het monitorenteam was the best! Het waren één voor één leuke mensen waar ik op het einde wel een band mee had gekregen. Als je problemen of een goeie talk nodig had kon je er altijd bij terecht. Maar ook om plezier te maken stonden ze altijd paraat!

Beschikbaarheid