BOARDX VS. CORONA: UPDATE

17 april 2020 - Na meer dan een maand quarantaine, beheerst het corona-virus nog steeds het hele land.

Meer lezen

BOARDX VS. CORONA: UPDATE

17 april 2020 - Na meer dan een maand quarantaine, beheerst het corona-virus nog steeds het hele land. In afwachting van de maatregelen die in België, Frankrijk en Spanje van kracht zullen zijn, bereiden wij ons bij BoardX voor op alle mogelijke scenario’s. Lees in dit artikel hoe wij met de coronacrisis zullen omgaan.

Dat 2020 een speciaal jaar is, dat staat als een paal boven water. Scholen, winkels, cafés en restaurants die moeten sluiten, bedrijven die hun personeel collectief laat telewerken, gezinnen die zich terugtrekken in hun bubbel en enkel voor het hoogstnoodzakelijke de deur uit gaan…het virus heeft onze levens behoorlijk dooreengeschud. Gelukkig kunnen we rekenen op heel wat burgerzin en zijn we er daardoor enigszins in geslaagd om radicale lockdowns en rampzalige scenario’s te vermijden, voorlopig toch althans.

What doesn’t kill you, makes you stronger.
Voor veel sectoren zijn het enorm moeilijke tijden. De horeca, vrije tijd, cultuur…en ja, ook de toeristische sector heeft zwaar te lijden onder deze crisis. Maar “What doesn’t kill you, makes you stronger.”, zegt men wel eens. Ook wij proberen ons aan de vreemde situatie aan te passen en -zoals iedereen- inventief te zijn om ondanks de omstandigheden toch het hoofd boven water te houden.

Net zoals vele van onze collega-reisorganisatoren, hebben wij een aantal vakanties (in ons geval, school- en bedrijfsreizen) die tijdens de lente plaatsvonden helaas moeten annuleren. Maar het is uiteraard algemeen bekend dat de zomer voor ons dé belangrijkste periode van het jaar is. Honderden enthousiaste surfers reizen dan immers wekelijks af naar onze verschillende surfbestemmingen. Gelukkig is de zomer nog redelijk ver weg en zal het virus hopelijk tegen dan onder controle zijn. Voorlopig gaan al onze surfvakanties dus door zoals gepland.


Hope for the best, but prepare for the worst.
Dat neemt echter niet weg dat we momenteel alles in het werk stellen om -ongeacht het scenario- zo goed mogelijk voorbereid te zijn. Wat doen we als Spanje de grenzen sluit en onze surfcamps in Zarautz of Berria niet door kunnen gaan? Wat als er een negatief reisadvies is voor Frankrijk en we onze kampen in Le Pin Sec en Montalivet moeten sluiten? Wat als we België zelfs niet uit mogen en je enkel met een strandpasje naar de Belgische kust mag afzakken? Wel, voor iedere vraag zijn we nu een zo perfect mogelijke oplossing aan het uitwerken zodat je deze zomer sowieso met BoardX op vakantie zal kunnen gaan.

Zoals eerder op onze website aangekondigd werd, zorgen we er alleszins al voor dat -indien we surfvakanties dienen te annuleren- niemand zijn geld kwijt is. Volgens de richtlijnen van de beroepsvereniging VVR en het Ministerieel Besluit van kabinet Muylle zullen, bij een annulering omwille van corona-redenen, alle betrokken klanten dan immers de exacte waarde als voucher tegoed krijgen voor een volgende vakantie.


De BoardX Geld Terug-Garantie
Van onze kant uit willen we echter ook de inspanning leveren om de voucher wel 3 jaar geldig te maken én iedereen die ons in volle corona-crisis steunt en gesteund heeft (door tussen 15 maart en 1 mei alsnog een surfvakantie te boeken en te betalen) te bedanken met een geld terug-garantie! Geen voucher dus, maar harde cash.

Met andere woorden, indien wij onze surfvakanties dienen te annuleren, krijgen alle getroffen klanten die tussen 15 maart en 1 mei betaald hebben, de volledige reissom integraal teruggestort. Zo ben je zowel zeker van je plekje als van je geld!

In afwachting van de beslissingen van de verschillende overheden, bereiden wij ons verder voor op de zomer en volgen we de situatie en ontwikkelingen op de voet.

Keep calm, blijf in uw kot and stay safe (en probeer eens één van onze lockdown activiteiten uit!)

Sportieve groeten,

Het BoardX-team

Nieuwsbrief

Blijf up to date

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief en mis geen enkele nieuwe trip!
Pssst... Misschien ontvang je ook wel een kortingsactie.

Je kan je op elk gewenst moment uitschrijven. Geen spam.