x

BoardX surfvakanties gaan gewoon door!

Het coronavirus heeft het hele land in haar greep en de impact op ons dagelijkse leven is enorm. We leven alvast erg mee met alle getroffenen en willen onze dankbaarheid tonen aan iedereen (en zorgverleners in het bijzonder!) die zich tijdens deze crisis inzetten om onze naasten te helpen en de samenleving draaiende te houden.

Het spreekt voor zich dat ook wij de situatie en ontwikkelingen op de voet volgen. Onze surfvakanties zullen immers enkel door kunnen gaan als wij met 100% zekerheid kunnen zeggen dat de gezondheid van onze deelnemers niet in het gedrang komt. Gelukkig is de zomer nog ver weg en zal het virus volgens de meeste experten tegen dan onder controle zijn. Voorlopig gaan al onze surfvakanties dus door zoals gepland!

En als we met ons allen de nodige maatregelen treffen, de richtlijnen volgen en de instructies van de overheid ernstig nemen, dan krijgen we samen het virus klein en zal de verspreiding ook snel ingedijkt zijn!

Mocht er echter alsnog een negatief reisadvies komen, de veiligheid van onze gasten niet gegarandeerd is en we genoodzaakt zijn de reis te annuleren, dan zal elke deelnemer een reisvoucher t.w.v. de betaalde reissom ontvangen waarmee hij/zij de reis kan uitstellen tot drie jaar na annulatie.

Maar laten we vooral hopen dat het niet zover komt en in de eerste plaats samen onze verantwoordelijkheid opnemen om de strijd tegen het virus aan te gaan. Wij werken intussen met het volledige team hard door om voor het 19de jaar op rij een fantastische BoardX-zomer tegemoet te gaan!

Keep calm, blijf in uw kot and stay safe.

Het BoardX-team

Contact Jobs Ecoriders Groups

Partners

x