BOARDX PRESENTS: DE CORONA CASHBACK GARANTIE!

Wie het BoardX-nieuws een beetje volgde, weet dat we ons afgelopen maanden in 1001 bochten gewrongen hebben om te redden wat er te redden viel. En gezien de geslaagde zomer, is dat ook goed gelukt!

Meer lezen

BOARDX PRESENTS: DE CORONA CASHBACK GARANTIE!

Wie het BoardX-nieuws een beetje volgde, weet dat we ons afgelopen maanden in 1001 bochten gewrongen hebben om te redden wat er te redden viel. En gezien de geslaagde zomer, is dat ook goed gelukt! Voor onze vakanties van 2021 introduceren we echter een geld-terug garantie, zodat je zonder aarzelen je volgende surftrip zal boeken!

Een massaal gevolgde reeks lockdown-activiteiten, gloednieuwe Lake & wake-camps in België als alternatief voor de geannuleerde buitenlandse jongerenvakanties, uitbreiding van Familycamps in België en Montalivet door het wegvallen van ons Family Resort in Zarautz, een nieuw surfcamp in Biscarrosse na de plotse verhuis uit Montalivet…we hebben er de voorbije maanden àlles aan gedaan om de (surf)spirit erin te houden en iedereen de vakantie te bezorgen waar al zo lang naar afgeteld werd! Maar dat het op z’n zachtst gezegd een redelijk turbulent jaar is geweest, staat alleszins ook als een paal boven water.

Wie afgelopen zomer wel mee is geweest, zal dit beamen: met BoardX op surfvakantie gaan is het beste wat je kan doen, zowel op fysiek en mentaal als op sociaal vlak. We zorgden er ter plaatse niet alleen voor dat alles coronaproof kon verlopen, maar het actieve buitenleven, quality time met je vrienden of gezin en de balans tussen sport en rust blijken eens te meer - zeker in corona-tijden - onze troeven te zijn en hetgeen waar men almaar vaker in een vakantie naar op zoek is.

Om iedereen dat extra duwtje in de rug te geven om een BoardX-vakantie te boeken, introduceren we daarom onze CORONA CASHBACK GARANTIE! Voor amper 39 euro per persoon (of 79 euro per gezin), beloven we je een terugbetaling van je reissom indien je reis geannuleerd wordt, ongeacht wat de reiswetgeving in de toekomst ook doet! Je hebt nu dus geen reden meer om nog te twijfelen over je volgende vakantie!*Let op: Deze cashback
1. staat volledig los van de persoonlijke annulatie- en reisbijstandsverzekering (die ongelukken, ziekte, overlijden binnen de familie en herexamens dekken)
2. gaat in bij een verbod op reizen van overheidswege waardoor de vakantie collectief geannuleerd wordt. D.w.z. door buitenlandse zaken of door lokale overheid op de bestemming.
3. is beperkt tot boekingen van BoardX surfvakanties in Europa.
4. is enkel geldig voor iedereen die een volledige betaling via geldtransactie heeft gedaan en niet voor reizen die betaald zijn met een voucher. Deze vallen immers nog onder de voucherregeling en blijven bovendien 3 jaar geldig voor gelijk welke BoardX-vakantie.

Nieuwsbrief

Blijf up to date

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief en mis geen enkele nieuwe trip!
Pssst... Misschien ontvang je ook wel een kortingsactie.

Je kan je op elk gewenst moment uitschrijven. Geen spam.