MET BOARDX OP VAKANTIE IN EIGEN LAND!

Op vrijdag 22 mei besliste de overheid dat jongerenkampen deze zomer niet verder dan 150 kilometer van de Belgische grens mogen doorgaan.

Meer lezen

MET BOARDX OP VAKANTIE IN EIGEN LAND!

30 mei 2020 - Op vrijdag 22 mei besliste de overheid dat jongerenkampen deze zomer niet verder dan 150 kilometer van de Belgische grens mogen doorgaan. Een maatregel met verregaande gevolgen voor onze surfkampen van Junior en Youth die normaal allemaal in Zuid-Frankrijk en Spanje doorgaan. Gelukkig hadden we een aantal back-up plannen uitgewerkt voor dit scenario. En aan de hand van de preregistraties die we de voorbije 2 weken ontvingen hebben we bepaald waar wij deze zomer al deze jongeren zullen ontvangen!

Hoewel wij het uiteraard liever anders hadden gezien, zijn we na die doorslaggevende beslissing volop in het werk geschoten om de vele preregistraties te verwerken en al onze deelnemers persoonlijk te contacteren. Al snel werd duidelijk dat het Lake & Wake concept als winnaar uit de bus kwam en we deze zomer zowel Junior als Youth op het cablepark van Goodlife een onvergetelijke vakantie zal beleven!

We geven niemand ongelijk als ze liever leren wakeboarden op een zalig meer in de Kempen, dan als sardienen in een blik op een overvol stuk strand liggen aan een Noordzee waar amper een rimpel valt te bespeuren. Nee, een surfcamp aan de Belgische kust zou maar een flauw afkooksel zijn van wat we in Frankrijk of Spanje gewend zijn.

Het was trouwens ook opvallend hoe vaak onze deelnemers, en hun ouders, om een voucher vroegen en er meteen hun plekje voor volgend jaar vastlegden! Wie zijn wij om mensen tegen te spreken dat er weinig kan tippen aan onze surfvakanties in Montalivet, Le Pin Sec of Berria!? (En wie de voucher niet meteen verzilvert, geven we maar liefst 3 jaar de tijd om te beslissen wat ze ermee doen!)

Heb je van ons nog geen telefoontje gekregen? Geen paniek, die mag je in de komende dagen zeker nog verwachten. Bovendien hebben we - zoals beloofd - voor iedereen die gepreregistreerd heeft, een plaatsje vrijgehouden zodat je alvast zeker bent van je vakantie deze zomer. We zijn er ons immers van bewust dat er nog veel andere jongeren - die plots hun buitenlands kamp in het water zagen vallen - ineens op zoek moeten naar een alternatief en zo bij BoardX terecht zullen komen.

Twijfel dus niet langer en boek nu een BoardX-vakantie met jouw beste vrienden - voor één keertje - in eigen land!

Klik hieronder op de BoardX-vakantie van je keuze voor meer info en inschrijvingen.

JUNIOR LAKE & WAKE CAMP

YOUTH LAKE & WAKE CAMP

FAMILY LAKE RESORT DOCK 79

Meer nieuws over onze andere surfvakanties in Spanje en Frankrijk verwachten we ook binnenkort. Hou dus onze website, nieuwsbrief en socials nauwlettend in de gaten voor verdere updates.

Wij zien de zomer sowieso helemaal zitten en samen geraken we hier zonder kleerscheuren door. Alvast bedankt voor jullie geduld, steun en begrip!

Nieuwsbrief

Blijf up to date

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief en mis geen enkele nieuwe trip!
Pssst... Misschien ontvang je ook wel een kortingsactie.

Je kan je op elk gewenst moment uitschrijven. Geen spam.