MONTALIVET KRIJGT CODE ROOD: WAT NU?!

Deze namiddag kleurt Buitenlandse zaken het departement waar ons surfcamp Montalivet gelegen is rood. Dit betekent dat er voor deze regio een negatief reisadvies is

Meer lezen

MONTALIVET KRIJGT CODE ROOD: WAT NU?!

Deze namiddag kleurt Buitenlandse zaken het departement waar ons surfcamp Montalivet gelegen is rood. Dit betekent dat er voor deze regio een negatief reisadvies is en niet-essentiële reizen zoals een surftrip niet toegelaten zijn. Om te vermijden dat je vakantie in het water valt, hebben we hier gelukkig op geanticipeerd!

De Landes, dat vlak onder het departement Gironde ligt, is -door de afwezigheid van een grootstad zoals Bordeaux- al een hele tijd een stabiele zone. In het surfdorpje Biscarrosse hebben we een prachtige camping gevonden waar we naar uitwijken en je dus met een gerust hart een fantastische surfweek zal kunnen beleven.


We zijn de voorbije dagen hard aan het werk geweest om op recordtempo een nieuw BoardX surfcamp op te bouwen. Na de uitstap naar Le Dune du Pilat (de hoogste duin van Europa), rijdt de aanwezige groep vandaag door naar dit gloednieuwe kamp om er haar laatste vakantiedag(en) verder te zetten. De studentengroepen van Week 11 en Week 12 zullen dan ook vanuit België rechstreeks doorrijden naar Biscarrosse in plaats van Montalivet.


Al is het geen camping zoals de onze in Monta (waar we alles in eigen beheer hebben), toch zijn we ervan overtuigd dat de locatie ook over alle ingrediënten beschikt om iedereen een geslaagde surfvakantie te bezorgen. De camping ligt temidden van dichte naaldbossen op wandelafstand van het strand en op minder dan 2 kilometer van het dorp Biscarrosse-Plage. Dit typische surfdorpje barst van leuke barretjes, restaurantjes, winkels… en biedt tal van mogelijkheden voor uitstapjes in de buurt, zoals de prachtige bossen, twee grote meren, het Bassin van Arcachon, de Dune du Pilat en ga zo maar door!

Alle activiteiten waar je voor kon opteren (zoals paardrijden, karting, paintball, etc) kunnen gewoon doorgaan. Enkel de citytrip naar Bordeaux wordt vervangen door een corona-veilige uitstap.

Het halfpension wordt ook nog steeds gewoon door onze crew bereid en ook ’s middags zal je terecht kunnen in onze eigen snackbar op het camp. Op het strand zelf staat er bovendien 'Dream Beach', een echte strandbar waar je kan eten, drinken en dat perfect geschikt is voor een aftersurf of zelfs een beach party!

Dat iedereen in een Luxe Lodge verblijft en de camping ook over een zwembad beschikt, is uiteraard mooi meegenomen! Iedere Lodge beschikt bovendien over een keukentje en een koelkast zodat je ook zelf wat kan klaarmaken (wat dus niet nodig is, gezien we het eten perfect kunnen blijven voorzien voor iedereen). Ook de avondactiviteiten, feestjes e.d. gaan gewoon door zoals gepland.

Wie dus vlak voor het nieuwe academiejaar nog graag samen met ons mee golven wil komen bedwingen, lekker chillen op het strand en een hoop nieuwe vrienden wil ontmoeten: aarzel niet langer en BOEK NU!

Nieuwsbrief

Blijf up to date

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief en mis geen enkele nieuwe trip!
Pssst... Misschien ontvang je ook wel een kortingsactie.

Je kan je op elk gewenst moment uitschrijven. Geen spam.