BOARDX & PIERRE SPORTS, EEN DUURZAME MATCH!

Wie naar onze Family surfvakanties komt, doet dit niet alleen om de kinderen een plezier te doen of om de volgende Kelly Slater te worden.

Meer lezen

BOARDX & PIERRE SPORTS, EEN DUURZAME MATCH!

Wie naar onze Family surfvakanties komt, doet dit niet alleen om de kinderen een plezier te doen of om de volgende Kelly Slater te worden. Velen vinden er ook eindelijk de rust waar ze al lang naar snakken. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat onze yogalessen enorm populair zijn! We waren al en tijdje op zoek naar een ecologisch alternatief voor de typische PVC-matjes en zijn daarom heel blij om de nieuwe samenwerking met Pierre Sports!

Op onze surfvakanties draait het om meer dan surfen alleen. Wij willen niet alleen de brug vormen naar alle boardsporten, maar al onze gasten ook onderdompelen in de hele surf lifestyle. En daar hoort yoga natuurlijk helemaal bij! Yoga is de perfecte workout om tegelijkertijd je ademhaling te trainen, je flexibiliteit te verbeteren, je spieren te versterken en je core stability te vergroten. Onlosmakelijk verbonden met het surfen dus!


Aangezien we als natuursporters afhankelijk zijn van wat deze mooie planeet ons te bieden heeft, willen we daarnaast ook steeds zo veel mogelijk inzetten op duurzaamheid en ecologie. Daarom zijn we steeds op zoek naar samenwerkingen die deze waarden delen. Denk maar aan de partnerships met Hydro Flask, Alpro, Quut, The Bamboo Brush Society, Toffe Peren... En dit jaar komt er dus eentje bij!

Pieter Vandewiele is een jonge Belgische ondernemer die kind aan huis is in Portugal, het land dat instaat voor 50% van de wereldwijde kurkproductie. De stap om met dit natuurlijke materiaal aan de slag te gaan was snel gezet en niet veel later zag Pierre Sports het levenslicht. Met dit sport- en outdoormerk wil Pieter tonen waarom je kurk en gerecycleerde materialen nodig hebt om van je dagelijkse beweging, een echte beleving te maken.

Deze topkwaliteit matten en hun andere producten worden duurzaam geproduceerd in Portugal, uit echt natuurlijk kurk en gerecycled schoenrubber. Mensen zijn op zoek naar duurzame alternatieven die dezelfde of een betere ervaring en comfort bieden. Kurk past in de zoektocht om met ons allemaal minder schade toe te brengen aan onze planeet, zonder enige compromissen te sluiten op het vlak van kwaliteit.

BoardX engageert zich uiteraard om bij te dragen tot deze duurzame evolutie en zal deze zomer tijdens alle yogalessen iedereen in contact brengen met deze kwalitatieve en milieuvriendelijke yogamatten! Ben je helemaal overtuigd, dan kan je er ter plaatse ook meteen eentje kopen en mee naar huis nemen.

Wil je niet wachten tot de zomer en meteen aan de slag? Rep je dan nu naar onze webshop en ontvang nog tot 31 maart 10% korting!

Nieuwsbrief

Blijf up to date

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief en mis geen enkele nieuwe trip!
Pssst... Misschien ontvang je ook wel een kortingsactie.

Je kan je op elk gewenst moment uitschrijven. Geen spam.