BOARDX ZANDKASTELEN, POWERED BY QUUT!

Het Gentse Quut steekt traditioneel strandspeelgoed in een nieuw, hip en vooral duurzaam jasje.

Meer lezen

BOARDX ZANDKASTELEN, POWERED BY QUUT!

Het Gentse Quut steekt traditioneel strandspeelgoed in een nieuw, hip en vooral duurzaam jasje. En omdat wij echte suckers zijn voor mooi en kwalitatief materiaal, zijn we sinds 2020 met dit Gentse bedrijf in zee gegaan. De felbevochten zandkastelenwedstrijd op onze Family Camps zal tot een hoger niveau getild worden dankzij het speelgoed dat Quut ter beschikking stelt én belonen wij de winnaars met een toffe Quut-attentie!

Zoals je weet zijn wij bij BoardX allergisch voor plastic en de wegwerpmaatschappij. Dat stranden en zeeën over de hele wereld bezaaid liggen met tonnen degenererende vormpjes, lekke emmertjes, gebroken schupjes en ander inferieur strandspeelgoed, is dan ook een (joekel van een vlijmscherp plastic) doorn in ons oog. Gelukkig botsten we op het Belgische ontwerpbureau Pars Pro Toto dat met hun Quut-collectie er net haar missie van heeft gemaakt om mooi én duurzaam speelgoed ter wereld te brengen.


Laat een paar designers tijdens de lunch praten over hun vakantieplannen en het eindigt steevast in de conclusie dat dat verdomde strandspeelgoed van de kinderen zòveel beter ontworpen en geproduceerd kan worden. Een ontroostbare dochter nadat haar favoriete zeefje in vijf stukken is gebroken, een zoon die zijn hand of voet openhaalt nadat schopjes het plots begeven en jij die naar de dichtstbijzijnde strandshop moet spurten om je alweer een setje aan te schaffen (dat wellicht het einde van de dag weer niet zal halen). De zomerhorror, quoi.


De ontwerpers wilden ze eindelijk paal en perk stellen aan zulke vakantiedrama’s en de alsmaar groeiende afvalberg aan lelijk en waardeloos speelgoed een halt toeroepen. Ze brachten een prachtige collectie strand-, bad- en tuinspeelgoed uit die enkel bestaat uit duurzame, mooie en slimme designs die natuurlijk in de eerst plaats superleuk zijn om mee te spelen! En zo zag Quut het levenslicht.


Deze zomer stellt Quut op ieder BoardX Family Resort hun speelgoedsets ter beschikking opdat de kinderen (en ouders uiteraard) zich er volledig mee kunnen uitleven tijdens onze immer populaire zandkastelenwedstrijd. Wij zijn alvast enorm benieuwd naar hun ervaringen en verwachten eens zo prachtige creaties op het strand te zien verschijnen! En als kers op de taart, voorziet Quut voor alle winnende deelnemers een leuke attentie!

Summer, here we come!

Al het speelgoed van Quut is vrij van BPA, latex en ftalaten en is 100% recycleerbaar! Maar Quut gelooft vooral dat een emotionele band creëren met je favoriete speelgoed betekent dat het speelgoed een leven lang meegaat en zelfs wordt doorgegeven aan de volgende generatie.

Benieuwd waar je alvast je eigen Quut-speelgoed kan aanschaffen? Klik op deze kaart voor de winkel het dichtst in jouw buurt!

Nieuwsbrief

Blijf up to date

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief en mis geen enkele nieuwe trip!
Pssst... Misschien ontvang je ook wel een kortingsactie.

Je kan je op elk gewenst moment uitschrijven. Geen spam.