TOFFE PEREN: THE BOARDX EDITION!

Wist je dat er in België jaarlijks enorme voorraden fruit worden vernietigd?

Meer lezen

TOFFE PEREN: THE BOARDX EDITION!

Wist je dat er in België jaarlijks enorme voorraden fruit worden vernietigd? Gelukkig wilde een stelletje perelaars, zeveraars en wereldverbeteraars hier paal aan perk stellen door van deze overschotten heerlijk perensap te maken. Toffe Peren is een lokaal verhaal dat verspilling wil tegengaan. Een project waar BoardX heel graag in mee gaat!

Op onze Belgische grond groeit een rijkdom aan gezond en lekker fruit. Jammer genoeg belanden om bepaalde redenen jaarlijks tonnen peren in de vuilnisbak. Toffe Peren wil deze arme stakkers redden van de afvalhoop en zo bijdragen aan een meer duurzame en bewuste wereld.



De start-up is momenteel in volle expansie, maar heeft al wel 3 heerlijke smaken in hun assortiment die binnenkort iedere zichzelf respecterende horeca-zaak in de aanbieding hoort te hebben. Voor welke smaak je ook kiest, in alle gevallen ben jij de held die alweer een peer een zinvol bestaan gaf!



Deze zomer brengen de Toffe Peren bovendien een speciale BOARDX-editie uit: Puur Peer & Zure Kriek. We hebben net een levering mogen ontvangen en zijn alvast laaiend enthousiast over de zomerse en verfrissende smaak! Het spreekt voor zich dat wij onze gasten maar al te graag laten kennismaken met dit goddelijke sapje.



Kan je niet wachten tot je op één van onze surfcamps bent om zo’n heerlijk perensapje binnen te kappen? Bestel je dan alvast een kratje via hun website www.toffeperen.be!

TOFFE PEREN
Website: www.toffeperen.be
volg hen ook op Facebook en Instagram!

Nieuwsbrief

Blijf up to date

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief en mis geen enkele nieuwe trip!
Pssst... Misschien ontvang je ook wel een kortingsactie.

Je kan je op elk gewenst moment uitschrijven. Geen spam.