WIN DEZE QUUT GIVEAWAY!

Met de zomer in aantocht kunnen we al beginnen wegdromen van heerlijke lange dagen aan het strand.

Meer lezen

WIN DEZE QUUT GIVEAWAY!

Met de zomer in aantocht kunnen we al beginnen wegdromen van heerlijke lange dagen aan het strand. Even ontspannen na een drukke periode, lekker afkoelen in het water en de kinderen zandkastelen zien maken: sounds perfect! Met dat laatste kunnen we jullie misschien nog op weg helpen...

Bij wie al eerder meeging op één van onze Family Camps zal QUUT wellicht bekend in de oren klinken. QUUT is een Gents bedrijf dat duurzaamheid hoog in het vaandel draagt. Het maakt kwalitatief, 100% recycleerbaar strandspeelgoed dat niet na één zomer de vuilbak in moet (yesss, je leest het goed: geen kapotte schopjes of emmers meer!). And guess what: Samen met QUUT mogen we iedere zomermaand een QUUT BEACH TOY weggeven. You know the drill: Follow, tag, share & win!

Hoe win je deze Quut Beach Toy?
1. VOLG @boardxrocks op Instagram.
2. TAG je strandbuddy.
3. DEEL de Quut-post op je story en TAG ons.
4. Extra punten voor wie ook @quuttoys volgt!

GIVEAWAY JUNI
Zeg niet zomaar 'schupje' tegen de QUUT Scoppi! Deze absolute strandvakantie musthave is heel gebruiksvriendelijk door haar zachte vormen, afneembare zandzeef en 100% recycleerbaar materiaal. Tijdens een stranddagje met BoardX valt er al heel wat te beleven, en met deze Quut-scoppi wordt het een nog grotere belevenis voor de kinderen!

Maandag 13 juni wordt de winnaar van juni bekendgemaakt. Good luck!

And the winner is: @myinstahilde a.k.a. Hilde Allemeersch. Proficiat!

GIVEAWAY JULI
Samen met jouw gezin genieten van een stranddag met BoardX kan nog zoveel leuker worden met de Alto zandkastelenbouwer! De Alto is een driedelig speelgoed dat met haar stapelbare, kleine tot middelgrote vormen perfect is om kinderen stevige zandkastelen te laten bouwen die niet binnen enkele minuten zullen afbrokkelen.  

Woensdag 27 juli wordt de winnaar van juli bekendgemaakt. Good luck!

And the winner is: @sabineleijnen. Proficiat!

GIVEAWAY AUGUSTUS

Deze bal zit er absoluut niet uit als een emmer maar het is er wel één. Dit maakt de Ballo helemaal uniek. Niets vervelender dan water halen uit de zee en terugkomen aan je zandkasteel met een halflege emmer. De ronde vorm zorgt ervoor dat er geen druppel water verloren gaat. De gietvorm zorgt ervoor dat het gelijkmatig uitgegoten kan worden.

We geven iedere maand een andere Quut beach toy weg. Houd onze socials dus zeker goed in de gaten!

SPELREGELS:

1. Om geselecteerd te kunnen worden, dient je story voor ons zichtbaar te zijn! Laat @boardxrocks je dus volgen of maak je profiel openbaar!

2. Enkel foto's die op Instagram (Stories) gedeeld worden tijdens de wedstrijdperiodes (resp. tussen 8 en 13 juni, 13 en 18 juli en 10 en 15 augustus) én waar BoardX in getagd is (en aan de verdere voorwaarden en vereisten voldoen), geven je een kans om weerhouden te worden als deelnemer van deze wedstrijd om de gratis Quut beach toy te winnen.

3. In geval van overmacht of onvoorziene gebeurtenissen behoudt BoardX zich het recht voor de wedstrijd of het verloop ervan te wijzigen. In dat verband kan BoardX alle beslissingen nemen die zij nodig acht en kan in dit geval niet aansprakelijk worden gesteld.

4. BoardX behoudt het recht een deelname te annuleren, de wedstrijd of een deel ervan te wijzigen, uit te stellen, in te korten of in te trekken indien er een vermoeden is van bedrieglijke feiten of deelnemers. De organisator kan hiervoor niet ter verantwoording geroepen worden. Druk-, spel-, zet- of andere fouten kunnen niet ingeroepen worden als grond voor welke verplichting dan ook vanwege de organisator.

5. BoardX bepaalt zelf welke inzending(en) weerhouden worden en welke uiteindelijk winnen. De prijzen betreffen de volgende Quut beach toys: Scoppi (Afmetingen: 65,5 x 16,5 x 2,7 cm | 25,8 x 6,5 x 1,1 inches | Gewicht: ± 650 gr | 1,45 pounds Materiaal: PP | in één van de volgende kleuren: Lagoon green, Mellow yellow, Bungee grey, Ocean, Vintage blue of Cherry Red.), Alto (Afmetingen: 18 x 18 x 11 cm | 7,1 x 7,1 x 4,3 inches | Gewicht: ± 300 gr | 0,7 pounds |Materiaal: ABS | in één van de volgende kleuren: Pink, Cherry Red, Mellow Yellow, Lagoon Green of Vintage Blue) en Ballo

6. De houder van het social media-account zal via direct message gecontacteerd worden om verder af te spreken en de overhandiging/verzending/ophaling van de Quut beach toy te regelen. Reageert de winnaar niet binnen de 48u, dan behoudt BoardX zich het recht om de prijs door te geven aan een andere kandidaat.

Nieuwsbrief

Blijf up to date

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief en mis geen enkele nieuwe trip!
Pssst... Misschien ontvang je ook wel een kortingsactie.

Je kan je op elk gewenst moment uitschrijven. Geen spam.