VACATURE: BOARDX SURFCAMP PROSPECTOR (M/V)

Door de grote vraag naar surftrips, hebben we de laatste jaren ons aanbod enorm moeten uitbreiden.

Meer lezen

VACATURE: BOARDX SURFCAMP PROSPECTOR (M/V)

Door de grote vraag naar surftrips, hebben we de laatste jaren ons aanbod enorm moeten uitbreiden. Zarautz PLUS in 2015 en het Montalivet Family Resort, Montalivet Zuid, Montalivet Noord en Montalivet Surf&Wake in 2016 zijn de meest recente voorbeelden.

De werken op ons nieuwe actiesportdomein Pine Beach Paradise verlopen goed volgens schema, maar de toevloed aan de vele Belgische surfers die er jaar na jaar bijkomen, dwingt ons om te anticiperen en dus tot een nòg snellere groei van het BoardX reisaanbod!

Sommigen lijken bovendien ook eens te willen proeven van nieuwe surfspots op andere continenten. En ook wij dromen stiekem van een nieuw BoardX surfcamp in Ericeira (Portugal), een BoardX surfhouse aan de eindeloze golf van Chicama (Peru), een BoardX B&B naast het huisje van Jack O'Neill in Santa Cruz, California (USA) of een superdeluxe BoardX surfresort op de Mentawais (Indonesië)... Daarom zijn we op zoek naar een nieuwe collega die deze mogelijkheden voor ons wil uitpluizen!

UPDATE 02/04/2016:

Laten we er geen doekjes om winden noch rond de pot draaien: de vacature die we gisteren de wereld in stuurden was helaas een 1 april-grap…

Alle motivatiebrieven (en er waren er héle goeie bij!), telefoontjes en enthousiasme ten spijt, zullen we jullie moeten teleurstellen. Betaald worden om te surfen en de wereld rond te reizen is voorlopig enkel de prosurfers gegund. Maar geloof ons als we je zeggen dat reizen het enige is dat geld kost en je toch rijker maakt! Dus: get out of your comfort zone & book that trip!

Wil je alsnog een leuke job in het buitenland, iedere dag kunnen surfen, de leukste mensen ter wereld ontmoeten, een ongelofelijk toffe tijd beleven en er bovendien ook nog een centje aan overhouden? Dan kunnen we je maar één ding aanraden: WORD MONITOR BIJ BOARDX! Dat komt toch al redelijk dicht in de buurt...

Schrijf je snel in via onze website!

Wie is BoardX?
BoardX is een touroperator uit Leuven en gespecialiseerd in surf- en snowtrips. Het bedrijf bestaat sinds 2001 en heeft zich sindsdien opgewerkt tot dé nummer 1 in België op vlak van surfreizen. Met surfcamps in zowel Frankrijk als Spanje en het BoardXHouse in Marokko ontvangt ze jaarlijks duizenden enthousiaste beginnende en ervaren surfers. Met het nieuwe 3,5 hectare grote domein in Montalivet, m.n. Pine Beach Paradise, is de eerste expansiefase ingezet van BoardX International. Voor deze toekomstige uitbreidingen zijn we op zoek naar een enthousiaste collega!


Jouw functie:
   •   Je bent verantwoordelijk voor het (pro)actief en doelgericht prospecteren naar nieuwe terreinen, regio’s en vastgoed met een potentieel voor BoardX surfcamps, -resorts en vastgoed.
   •   Na grondige research van de mogelijke prospects in het buitenland, ben je onze man ter plaatse. Je screent de situatie on-site, legt de eerste lokale contacten en verzamelt de nodige data.
   •   Je onderneemt jaarlijks 10 prospecties van 2 weken binnen Europa en per continent 2 prospecties van 2 à 3 weken (Azië, Australië, Afrika, Noord-, Centraal en Zuid-Amerika).
   •   Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden en verder uitbouwen van je netwerk binnen de surfsector.
   •   Je rapporteert wekelijks aan de Project Manager aan de hand van uitgebreide verslagen, video- en beeldmateriaal en moodboards.


Jouw profiel:
   •    Je bent vlot in de omgang, proactief, dynamisch, enthousiast en leergierig.
   •    Rondreizen en surfen is voor jou een tweede natuur. Vlieg- en vaarangst is jou onbekend!
   •    Je spreekt en verstaat Nederlands, Frans en Engels.
   •    Kennis van Duits, Spaans, Portugees of andere talen is een pluspunt.
   •    Je bent flexibel en hebt geen 9-to-5-mentaliteit.
   •    Je hebt een grondige kennis van de surfwereld en bent vertrouwd met het (uit)bouwen van surfcamps, surfresorts en surfhouses.
   •    Je bent goed georganiseerd en bezit algemene computervaardigheden.
   •    Je bent in het bezit van een rijbewijs B. Bezit van stuurbrevet-vaarbewijs is een pluspunt.
   •    Het ISA surfcoach diploma is een pluspunt, maar geen vereiste.
   •    Je bent beschikbaar vanaf juni 2016 voor een jaarcontract met mogelijkheid tot verlenging.


Wij bieden:
   •   Een voltijdse functie met een leerrijke, uitdagende en gevarieerde jobinhoud.
   •   Een bescheiden maandsalaris, financiële tussenkomst voor al je verplaatsingen naar en tijdens je prospectiereizen, maandelijks budget voor verblijf en maaltijden ter plaatse en forfaitaire onkostenvergoeding.
   •   Een commissie van 1% op de jaaromzet per geslaagd project.

   •   Een open en dynamische werkomgeving waar zelfstandigheid en teamspirit belangrijk zijn.

   •   Een jaarcontract met mogelijkheid tot verlenging.

   •   Datum van indiensttreding is 1 juni 2016.


Contact:
Stuur je motivatiebrief en CV (voorzien van een mooie foto) vòòr 15 april 2016 naar kim@boardx.be

Nieuwsbrief

Blijf up to date

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief en mis geen enkele nieuwe trip!
Pssst... Misschien ontvang je ook wel een kortingsactie.

Je kan je op elk gewenst moment uitschrijven. Geen spam.