x

PINE BEACH PARADISE: Your Action Sports Resort!

In Montalivet, een kuststadje vlakbij Bordeaux en op een boogscheut van Le Pin Sec, hebben we de hand kunnen leggen op een onwaarschijnlijk uitgestrekt terrein. Het spreekt voor zich dat we na 15 jaar BoardX op deze locatie eindelijk onze droom zullen waarmaken: een actiesportdomein waar jong en oud, beginner en gevorderde zich volledig kan uitleven.

Het domein doopten we 'PINE BEACH PARADISE' en bezit alles waar zowel de 'extreem sporter' als 'happy camper' nood aan heeft. Uiteraard kozen we voor een plekje vlak aan zee om heel de dag door te kunnen surfen en op het strand te ravotten. Maar vooral op het terrein zelf zal je tijd tekort komen om je op alle actiesportterreinen volledig uit te kunnen leven!


Net zoals op onze surfcamps in Zarautz, Berria en Le Pin Sec kan je in het nieuwe resort op ieder moment je skills bijschaven op miniramp, slacklines, indoboards, pingpongtafels en trampolines. Daarnaast zal je echter ook nog volledig uit de bol gaan in het skatepark, bmx-parcours, pump track, parkour-area en vele andere extreme sports terreinen. Klik HIER voor een overzicht.

Uiteraard is het niet één en al actie wat de klok slaat. Na een dag intens sporten, wil je ook kunnen relaxen met je vriend(inn)en. Je zal dan zeker je gading vinden in de ruime loungezone met zetels, hangmatten en cocktailbar, het yogaterrein, de barbecue- en picknickzone en de rustgevende bossen rond het domein.

Dit terrein opende uiteraard de deur naar onze andere droom: BoardX Family Trips! Jawel, BoardX start vanaf dit jaar met familiereizen! Alsmaar meer gezinnen kiezen voor een avontuurlijke vakantie, en wie zijn wij om ze tegen te spreken? In Pine Beach Paradise bieden we voor ieder wat wils! Omringd door bossen, stranden en de Atlantische Oceaan, kom je hier volledig tot rust. Ook sportieve gezinnen komen zeker aan hun trekken! Een week vol zon, zee en strand volledig op maat van je gezin.

Contact Jobs Ecoriders Groups

Partners

x