DE HERBRUIKBARE BOARDX BEKER!

Peuken in het Noordpool-ijs, plastic in walvismagen, zeeschildpadden met plastic rietjes in hun neus,... het lijkt allemaal een ver-van-ons-bed-show.

Meer lezen

Peuken in het Noordpool-ijs, plastic in walvismagen, zeeschildpadden met plastic rietjes in hun neus,... het lijkt allemaal een ver-van-ons-bed-show. Niets is echter minder waar, want ieder van ons maakt het verschil. Als surfers worden we in de oceaan continu geconfronteerd met het wereldwijde afvalprobleem. Onze kampen zijn daarom de perfecte plaats om BoardX'ers op de problematiek te wijzen én oplossingen aan te bieden!

Als organisatie zetten we ons al jaren in om onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te maken. Na ons online kantoor, de Earth Tax, de bio-afbreekbare wax, de hervulbare Hydro Flask drinkflessen… hebben we een nieuw item dat ons mee helpt om een mooiere wereld voor elke boardrider te creëren, de BOARDX BEKER!

Met 'Refuse - Reduce - Reuse - Recycle' kom je al heel ver: Weiger plastic zakjes, koop minder, hervul je fles water of boodschappentas, sorteer je afval. Ook al waren de biologisch afbreekbare bekers op onze kampen vroeger een stap in de goeie richting, het bleef een wegwerpbeker en het afvalvolume blijft ongewijzigd. Daarom bannen we vanaf deze zomer àl het wegwerpplastic op onze surfcamps!

Wie een reis geboekt heeft, zal in de mail met praktische info lezen dat wij op geen enkel kamp nog wegwerpmateriaal zullen aanvaarden. Geen plastic wegwerpbordjes om je avondmaal op te scheppen, geen wegwerpbestek om je eten op te eten, geen wegwerpbekertjes om éénmaal water uit te drinken. Denk dus goed na wanneer je je valies aan het maken bent en ga alvast op zoek naar een duurzaam bord, kom, beker en dito bestek!

Heb je geen herbruikbare beker? Geen probleem, want bij de check-in ontvang je dan de BoardX beker! Een prachtig recipiënt waar je jezelf heel de week lang mee zal hydrateren! Ben je'm kwijt? Dan kan je een nieuwe kopen voor €1,5. Goed bij je houden en personaliseren is dus de boodschap!

Nieuwsbrief

Blijf up to date

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief en mis geen enkele nieuwe trip!
Pssst... Misschien ontvang je ook wel een kortingsactie.

Je kan je op elk gewenst moment uitschrijven. Geen spam.