DE BOARDX X HYDRO FLASK COLLAB

HYDRO FLASK maakt één van de meest kwalitatieve hervulbare flessen op deze planeet.

Meer lezen

DE BOARDX X HYDRO FLASK COLLAB

HYDRO FLASK maakt één van de meest kwalitatieve hervulbare flessen op deze planeet. De dubbelwandige flessen hebben superisolerende eigenschappen, zijn gemaakt van roestvrij staal en dankzij de stevige Flex Cap-hendel perfect geschikt voor mensen met een actieve levensstijl. Hydro Flask is bovendien de officiële World Surf League drinkware partner. Redenen genoeg voor BoardX om met dit merk samen te werken!

Wie al mee op BoardX surfvakantie is geweest (of ons gewoon al ként) weet hoeveel we om onze planeet en haar bergen en oceanen geven. Denk maar aan de ‘Earth Tax’ die je aan je boeking kan toevoegen, dat wanneer je aan ons buffet komt aanschuiven wegwerpbordjes, -bestek en -bekers ‘a big no-no’ zijn en je op ieder BoardX-kamp een kraantje met lekker fris en gefilterd water vindt waar je eindeloos flessen kan bijvullen om je te hydrateren na een intense dag surfen (of nachtje feesten). "Ciao, plastic bottles!"


Omdat er echter ook enorm veel hervulbare flessen van matige kwaliteit worden verkocht, hebben we besloten een samenwerking aan te gaan met HYDRO FLASK, de veelvoudig prijswinnaar en Amerikaanse fabrikant van dubbelwandige vacuüm geïsoleerde drinkflessen. Dat de World Surf League in Hydro Flask ook de meest geschikte drinkware partner vindt, bewijst eens te meer dat we als fervente surfers ook aan het juiste adres zitten! Deze zomer drinken we dan ook -voor het vijfde jaar op rij!- met plezier uit de exclusieve 'BoardX-edition' Hydro Flask!


Hydro Flask staat bekend om haar drie T’s:
TEMPERATURE: Haar dubbelwandige vacuüm-isolatietechnologie TempShield houdt je drankje ongelofelijk lang op temperatuur, ongeacht of je een hele dag gaat snowboarden of op een snikheet strand ligt te zonnen. En dit zonder enige vorm van condensatie of temperatuuroverdracht aan de buitenzijde. Koude dranken blijven tot wel 24 uur ijskoud, terwijl warme dranken 12 uur lang warm blijven!

TASTE: Iedere Hydro Flask wordt gemaakt van hoogwaardig 18/8 roestvrij staal dat geschikt is voor voedingsmiddelen, een metaal dat zo zuiver is, dat noch geuren, noch smaken van andere dranken worden overgedragen - zodat de limonade van vandaag niet naar de cappuccino van gisteren smaakt.

TRANSPORT: Hydro Flask ontwikkelde zelf een poedercoating die bijzonder veel grip biedt en ervoor zorgt dat de fles bij zweterige avonturen niet uit je handen glipt. En dankzij de stevige Flex Cap-hendel kan de Hydro Flask ook gemakkelijk gedurende een langere periode worden getransporteerd.


Kwaliteit heeft echter zijn prijs, en dat is ook de reden dat je redelijk wat geld neertelt voor zo’n Hydro Flask. Ze gaan dan wel heel je leven mee, maar minder betalen is altijd mooi meegenomen, nietwaar?

Daarom komen we met dit uitzonderlijke aanbod op de proppen: wie de Hydro Flask in zijn boeking aanduidt, betaalt er slechts 35 euro voor! Je persoonlijke Hydro Flask (mét gegraveerd BoardX-logo uiteraard!) zal dan bij aankomst op het surfcamp voor jou klaarstaan. Klaar om meteen te vullen en mee naar het strand te nemen!

Dit jaar kozen we voor de 24oz wide mouth flex straw cap in de kleur AGAVE. Omdat een beeld meer zegt dan 1000 woorden:

Ben je -net als wij- een echte Hydro Flask-fan? Ga dan (voor en/of na je surfvakantie) naar de dichtstbijzijnde outdoorwinkel en ontdek hun volledige gamma!

Nieuwsbrief

Blijf up to date

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief en mis geen enkele nieuwe trip!
Pssst... Misschien ontvang je ook wel een kortingsactie.

Je kan je op elk gewenst moment uitschrijven. Geen spam.