BOARDX GOES VEGGIE!

Sinds het eerste BoardX surfcamp in de zomer van 2002, hebben we van onze maaltijden het BoardX uithangbord gemaakt!

Meer lezen

BOARDX GOES VEGGIE!

Sinds het eerste BoardX surfcamp in de zomer van 2002, hebben we van onze maaltijden het BoardX uithangbord gemaakt! Onze kookteams verwennen al onze leeggesurfte gasten iedere dag met een heerlijk en vers bereid avondmaal. Zelfs wie vlees noch vis at, verlekkerde zich dagelijks aan ons uitgebreid buffet. Maar vanaf deze zomer doen we daar nog letterlijk een schepje bovenop!

Aangezien we zelf enorm bezig zijn met het milieu en dus ook de impact van de vleesindustrie op het klimaat, is het eigenlijk ongelofelijk dat we pas na 18 jaar de registers helemaal openzetten. Terwijl we voordien ‘zo veel mogelijk’ rekening hielden met de vegetariërs op onze surfcamps, pakken we nu uit met een 100% vegetarisch menu voor de veggies onder ons!


Onze ecologische visie vertaalt zich in de inspanningen die we leveren met de Earth Tax, Dagen Zonder Vlees en uiteraard onze monitoren (zoals Seppe en Jappie) die een groot voorbeeld zijn voor al onze gasten.


Vorig jaar stampten we Zarautz Surf Village uit de grond, een uniek surf resort waar de passie voor het surfen en de surf lifestyle een hele zomer lang gevierd werd. Op dit 18+ surfcamp ligt de focus op een gezonde levensstijl. Het spreekt voor zich dat alles er rond surfen, yoga… en lekker en gezond eten draait. De ideale gelegenheid om ons kookteam volledig haar ding te laten doen in de vegetarische keuken…en met succes! Sinds 2021 hebben we van Zarautz een Family en +25-bestemming, en met succes, want de laatste plaatsen gaan as we speak de deur uit...-


Het is dus maar een kleine stap om vanaf nu op àl onze surfcamps een volwaardig vegetarisch menu te voorzien! Denk maar aan falafels met yoghurtdip, diverse veggiburgers op basis van groenten, linzen of kikkererwten, vegetarische paella, groenten-haloumi-spiesjes, chili sin carne…en ga zo maar door!


Als je hier deze zomer ook van wil genieten, duid je gewoon in je boeking aan dat je het vegetarische menu wenst. En het beste nieuws is dat dit je GEEN EURO MEER kost. Je zou voor minder vegetariër worden! En een BoardX surfvakantie boeken natuurlijk ;)

Nieuwsbrief

Blijf up to date

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief en mis geen enkele nieuwe trip!
Pssst... Misschien ontvang je ook wel een kortingsactie.

Je kan je op elk gewenst moment uitschrijven. Geen spam.