BOARDX DOET MEE MET DAGEN ZONDER VLEES!

Vandaag 1 maart start Dagen Zonder Vlees, het uitgelezen moment om even stil te staan bij de impact van onze voedingsgewoontes op het milieu. Ga samen met BoardX de uitdaging aan en maak mee het versc

Meer lezen

BOARDX DOET MEE MET DAGEN ZONDER VLEES!

Vandaag 1 maart start Dagen Zonder Vlees, het uitgelezen moment om even stil te staan bij de impact van onze voedingsgewoontes op het milieu. Ga samen met BoardX de uitdaging aan en maak mee het verschil!

Reeds sinds jaar en dag is BoardX enorm begaan met het milieu. Tenslotte staan we als 'natuursporters' nergens zonder de oceaan en haar golven, de bergen en hun sneeuw, enz. Daarom proberen we onze prachtige planeet ook zo veel mogelijk een hart onder de riem te steken!

Het weinige drukwerk dat we al hadden als online reisorganisatie drukken we met vegetale inkt en op gerecycleerd en chloorvrij papier, we werken enkel nog met biologisch afbreekbare surfwax én we hebben de zogenaamde 'Earth Tax' ingevoerd! Hiermee zamelden we afgelopen jaar samen met jullie een recordbedrag van 11.773,70 euro in!

Er zijn echter weinig zaken die zo’n grote impact op het milieu hebben als overmatige vleesconsumptie. We willen jullie dan ook massaal motiveren om mee te doen met Dagen Zonder Vlees om met zoveel mogelijk mensen onze ecologische voetafdruk te verkleinen!

Dagen Zonder Vlees is géén pleidooi voor het volledige vegetarisme, maar een warme oproep om bewust minder vlees en vis te eten. Meedoen kan al al vanaf 1 dag per week! Registreer je op de website  en sluit je aan bij de groep BoardX!

Nieuwsbrief

Blijf up to date

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief en mis geen enkele nieuwe trip!
Pssst... Misschien ontvang je ook wel een kortingsactie.

Je kan je op elk gewenst moment uitschrijven. Geen spam.