BOARDX EN ALPRO ZETTEN IN OP DUURZAME VOEDING!

Meer dan 95% van onze gasten kiest bewust voor het halfpension op onze surfcamps. Onze kookteams verwennen onze leeggesurfte gasten dan ook altijd met een heerlijk en vers bereid avondmaal.

Meer lezen

BOARDX EN ALPRO ZETTEN IN OP DUURZAME VOEDING!

Meer dan 95% van onze gasten kiest bewust voor het halfpension op onze surfcamps. Onze kookteams verwennen onze leeggesurfte gasten dan ook altijd met een heerlijk en vers bereid avondmaal. Aangezien we bij BoardX inzetten op duurzame voeding, worden veggies extra in de watten gelegd met heerlijke plant-based gerechten! En dat is Alpro -de Europese pionier in plantaardige voeding- niet ontgaan!

Sinds vorig jaar biedt Alpro ons een heel assortiment aan plant-based zuivelvervangers! Wie naar onze Family surfcamps komt, zal iedere ochtend -naast koemelk- ook de keuze krijgen tussen de nieuwe Alpro Not M*lk, de Alpro Almond No Sugars en de Alpro Coconut drink. En wie na het surfen even wil aansterken, kan steeds bij ons terecht voor een lekkere Choco Bottle!


Aangezien wij steeds willen inzetten op duurzaamheid, is het plant-based food aanbod een vanzelfsprekendheid. Meer en meer mensen grijpen sowieso al naar plantaardige voeding om op flexibele, dagdagelijkse wijze hun steentje bij te dragen aan een duurzamere planeet. En als dat dan ook nog eens lekker en voedzaam blijkt te zijn, heb je helemaal geen excuus meer!


Wil je tijdens je surfvakantie ook eens volop te genieten van onze vegetarische maaltijden? Duid dit dan gewoon aan in je boeking en we voorzien meer dan genoeg! En het beste nieuws is dat dit je GEEN EURO MEER kost. Je zou voor minder vegetariër worden! En een BoardX surfvakantie boeken natuurlijk ;)

ALPRO
Website: www.alpro.com
Volg hen ook op Facebook, Instagram, Twitter en YouTube!

Nieuwsbrief

Blijf up to date

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief en mis geen enkele nieuwe trip!
Pssst... Misschien ontvang je ook wel een kortingsactie.

Je kan je op elk gewenst moment uitschrijven. Geen spam.