x

Nieuwsarchief

BoardX surfvakanties gaan gewoon door!

Het coronavirus heeft het hele land in haar greep en de impact op ons dagelijkse leven is enorm. We leven alvast erg mee met alle getroffenen en willen onze dankbaarheid tonen aan iedereen (en zorgverleners in het bijzonder!) die zich tijdens deze crisis inzetten om onze naasten te helpen en de samenleving draaiende te houden.

Lees meer

Corona en lockdown: wat nu?

In afwachting van een officiële total lockdown, zijn er al tal van mensen die zich hebben teruggetrokken in hun veilige thuishaven. Maar wat doe je dan als je werk gedaan is, Netflix beu bent gekeken en er écht geen klusjes meer te doen zijn? Wel, doe net zoals wij: wegdromen en keihard aftellen naar de zomer! Daarvoor vragen we jullie om massaal de zomer in huis te halen en ons te tonen hoe hard jij verlangt naar zon, zee, strand en surf!

Lees meer

42 surfdocu’s die je lockdown-leven een pak aangenamer maken!

Naast al dat werken en sporten is er ook tijd voor ontspanning. Wij hebben iets voor u waarbij je je voeten omhoog kan leggen en rustig in de zetel kan ploffen! Na de 13 surffilm-klassiekers is het tijd voor dé 42 surfdocu’s die je zeker moét gezien hebben. Deze 42 epische documentaires staan hieronder op chronologische volgorde. De redactie heeft haar favoriete films aangeduid met een asteriks (*). Ontbreekt er nog eentje in het lijstje? Laat het ons dan weten via Facebook of Instagram! 1. Endless Summer (1966)*2. The Innermost Limits Of Pure Fun (1969)3. A Sea For Yo...

Lees meer

Live ocean inspired yoga sessie!

Dat Surf en Yoga onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn, wisten we al langer dan vandaag. Maar ook na een hele week lang thuis in quarantaine zitten (met de stijve spieren, hoofdpijn en nakende zenuwinzinkingen als gevolg), brengt wat yoga zeker soelaas. Speciaal voor jou voorziet Joke daarom op zaterdag 4 april een yoga sessie met live feedback!

Lees meer

Deze Spotify-playlist geeft je een mentale boost!

Dat muziek een positieve werking heeft, is alom geweten! Wij stelden voor jou de ultieme playlist samen die je in een wip naar de zomer katapulteert. Iedere song heeft immers wel iets met zon, zee, strand, surf te maken. Hoe ver je ook van een surfspot verwijderd bent, dankzij deze muziek waan je je meteen op je favoriete surfspot. Perfect dus om af te spelen als je door één of ander virus in quarantaine zit. ;)

Lees meer

Jouw dagelijkse surf workout!

Jasper Van Oost maakte in het verleden als BoardX-monitor mee het mooie weer op onze surfcamps. Sinds hij zijn eigen gym ‘Primer Academy’ is gestart leeft die man -letterlijk en figuurlijk- van en voor het sporten. Speciaal voor ons heeft hij een workout in elkaar gebokst die je volledige klaarstoomt voor een succesvolle surfvakantie!  

Lees meer

De 13 surfklassiekers die je moet gezien hebben!

Zit je werk erop, zijn alle klusjes in huis gedaan en heb je je portie sport al gehad? Dan brengen wij soelaas met een lijstje surffilms waar je makkelijk 3 quarantaines mee vult! Hou je van animatie, actie, humor, thriller of drama? Van elk genre is er wel een surffilm gemaakt! Wij stelden een lijstje op van alle klassiekers die je moét gezien hebben.

Lees meer

Sluit je aan bij de BoardX Strava-club!

Dat een goede fysieke conditie nodig is om het maximum uit je surfsessie te halen, staat als een paal boven water. Het zou maar zonde zijn om tijdens je surfvakantie de golf van je leven te missen doordat je uithoudingsvermogen het liet afweten. De meest goedkope en makkelijke manier om dagelijks (of wekelijks) aan je fitheid te werken, is door te gaan lopen! En om dit allemaal wat gezelliger te maken, hebben we een loopclub opgericht!

Lees meer

Surf at Home!

Hunker je zò hard naar de zomer dat je alvast in je surfshort of bikini springt en van een denkbeeldige golf surft? Haal je bij de eerste zon je strandlaken boven en ga je lekker met ijsje en zonnebril bakken in je tuin? Oefen je je evenwicht op een indoboard en oefen je alvast je crossteps? Toon het ons massaal via foto’s en stories!

Lees meer

NIEUW: DE SINGLES SURF WEEK!

Ben je single en heb je zin om veel te ondernemen, erop uit te trekken, eens gek te doen en te leren surfen?… Dan is de Single Surf Week jouw perfecte getaway! Samen met Tomeeto organiseren we van 29 augustus tot 5 september een surfvakantie exclusief voor vrijgezellen!

Lees meer

NIEUW: MONTA FAMILY 3 LUXE TIPI!

Januari is nog niet voorbij of we zagen de eerste gezinnen al op de wachtlijst belanden. Het deed ons zo veel hartzeer, dat we beslist hebben om op ons terrein in Montalivet een extra terrein voor gezinnen beschikbaar te stellen! Na Montalivet Family 1 en 2, verwelkomen we je vanaf zomer 2020 in Montalivet Family 3! Speciaal voor deze nieuwe locatie vonden we dan ook een gloednieuw accommodatietype: De Luxe Tipi!

Lees meer

NIEUW IN ZARAUTZ: SURF & BIKE!

Het Baskenland is in Spanje de regio met de rijkste fietstraditie, zowel baanwielrenners als mountainbikers komen er aan hun trekken. Deze zomer slaan we de handen in elkaar met Mendi E-tracks. Til deze zomer jouw surftrip en adrenalinepeil naar een hoger niveau en trek er met de elektrische enduro mountainbike en hun deskundige gidsen op uit tijdens avontuurlijk ritten op de adembenemende Baskische heuvels!

Lees meer

Welcome to the Berria Student Weeks!

De BoardX Student Weeks zijn sinds jaar en dag al een ongeëvenaard succes. Traditioneel ontvangen we studenten die eindelijk het juk van de examens van zich af kunnen werpen. Het spreekt dan ook voor zich dat het feestgehalte tijdens deze weken net dat tikkeltje hoger ligt. Ideaal om helemaal opgeladen het nieuwe academiejaar in te gaan!

Lees meer

Win de BoardX Surfkoffer 2020!

BoardX beloont alle vroege vogels! Dat zij zeker zijn van een plekje op onze populaire surfcamps én een vroegboekkorting krijgen, dat weet iedereen al jàren. Dit jaar maakt iedereen die zich tijdens de eerste drie maanden (en dus vòòr 1 maart 2020) inschrijft, daar bovenop nog kans op een fantastisch prijzenpakket ter waarde van 2000 euro!

Lees meer

Opbrengst Warmste Week: 6400 euro!

De Earth Tax is een vrijblijvend briefje van €5 die je bovenop de som van je trip kan doneren. De som van al deze extraatjes schenken we aan ecologische of sociale projecten op plaatsen die we beschouwen als onze 'speelterreinen', namelijk natuurgebieden waar je kan surfen, snowboarden,... Ook dit jaar schenken we de opbrengst tijdens de Warmste Week aan een goed doel. We kozen we voor SISP vzw, een vereniging zich inzet voor de kansarme jongeren van Kovalam Surfclub in India!

Lees meer

NIEUW: De éénouder surfweek!

Als je als ouder alleen met je kinderen op vakantie gaat, rust de verantwoordelijkheid van het plannen, winkelen, koken… enkel op jouw schouders en dat de klok rond. Uiteraard ben je aan het einde van de dag eerder uitgeput dan ontspannen. Maar dat is nu verleden tijd! Deze zomer organiseren we samen met Tomeeto onze eerste surfvakantie exclusief voor éénoudergezinnen. Tijdens deze week ontlasten wij je van al die logistieke zorgen zodat iedereen ten volle van de vakantie kan genieten!

Lees meer

NIEUW: ZARAUTZ FAMILY RESORT!

Met veel trots kondigen we aan dat gezinnen vanaf de zomer van 2020 meer dan welkom zijn op de plek waar het voor ons allemaal begon: Zarautz! Ons kamp krijgt er een volledige facelift en zal omgetoverd worden tot een heus glamping resort waar jong en oud de tijd van zijn leven zal beleven!

Lees meer

DE BOARDX X HYDRO FLASK COLLAB

HYDRO FLASK maakt één van de meest kwalitatieve hervulbare flessen op deze planeet. De dubbelwandige flessen hebben superisolerende eigenschappen, zijn gemaakt van roestvrij staal en dankzij de stevige Flex Cap-hendel perfect geschikt voor mensen met een actieve levensstijl. Hydro Flask is bovendien de officiële World Surf League drinkware partner. Redenen genoeg voor BoardX om vanaf 2020 met dit merk in zee te gaan!

Lees meer

FEBRUARI LESVRIJE WEEK TRIP BOARDXHOUSE, MAROKKO 2020

Maroc ’n roll! Voor het negende jaar op rij laten we de koude winter achter en zoeken zon en golven op in Marokko. Eindbestemming, BoardXHouse!

Lees meer

GOLVEN JAGEN: Het handboek van en voor surfers!

Samuël Fouret is een gepassioneerd leerkracht én surfer. De liefde voor de golven en het lesgeven verenigde hij in zijn eerste boek ‘Golven jagen’. Zijn boeiende uitleg, de verhelderende illustraties en de prachtige foto’s van onze oud-monitrice Marilyn dompelen je volledig onder in een surfbad waar je weer wijs en fris uit stapt!

Lees meer

Fiber Shape testcenter: Try before you buy!

Zit je met het idee te spelen een nieuw surfboard te kopen? Maar ben je er niet goed uit welke grootte of shape je wil? Dan is een testcenter your place to be! Je probeert er eerst eens een surfboard uit en beslist dan of je er geld voor neertelt, of niet! Deze zomer hebben we het geluk op onze surfkampen testcenters met surf- én skateboards van Fiber Shape te mogen zetten!

Lees meer

BoardX neemt geen genoegen met #meiplasticvrij!

BoardX zou nooit kunnen bestaan zonder de golven van de oceaan en zonder de sneeuw op de bergen. Omdat we zo afhankelijk zijn van Moeder Aarde en Natuur, spreekt het voor zich dat we er alles aan doen er zo goed mogelijk voor te zorgen! Campagnes als #meiplasticvrij die de wegwerpcultuur aan de kaak willen stellen, juichen we daarom ten volle toe, maar wij trekken de actie echter graag door tot in de zomer op onze surfcamps! Lees hier hoe we jouw ecologische voetafdruk zo veel mogelijk proberen te beperken.

Lees meer

PARTY THEMA 2019: FOUTE FITNESS

De BoardX-feestjes zijn geroemd en berucht om de onvergetelijke ambiance. Tijdens de verkleedfeestjes vliegt de ambiance nog een niveau hoger! Motorchicks, rockstars, Tarzans, hippies en Disco Stu’s dansten op onze dansvloer in het verleden al de benen van het lijf. Dit jaar is het niet anders, want na rijp beraad is de kogel door de kerk en het thema bekend!

Lees meer

BOARDX COLLECTIE SS19: OUT NOW!

Ook dit jaar heeft onze grafisch vormgever een unieke collectie ontworpen! De volledige Spring/Summer-lijn van 2019 omvat een sweater, T-shirts, petje én beanie!

Lees meer

BoardX helpt recordhoeveelheid afval ophalen!

Volgens voorspellingen zal de oceaan tegen 2050 meer plastic dan vis bevatten! Om dit te vermijden is een sterk signaal nodig naar producenten, beleidsmakers én consumenten. Daarom zetten enkele duizenden mensen zich (dit jaar voor de tiende keer!) in om de Vlaamse kustlijn op te ruimen tijdens de Eneco Clean Beach Cup. Het BoardX monitoren-team tekende uiteraard ook present om deel te nemen de opruimactie!

Lees meer

NIEUW: DE HERBRUIKBARE BOARDX BEKER!

Peuken in het Noordpool-ijs, plastic in walvismagen, zeeschildpadden met plastic rietjes in hun neus,... het lijkt allemaal een ver-van-ons-bed-show. Niets is echter minder waar, want ieder van ons maakt het verschil. Als surfers worden we in de oceaan continu geconfronteerd met het wereldwijde afvalprobleem. Onze kampen zijn daarom de perfecte plaats om BoardX'ers op de problematiek te wijzen én oplossingen aan te bieden!

Lees meer

BoardX goes Veggie!

Sinds het eerste BoardX surfcamp in de zomer van 2002, hebben we van onze maaltijden het BoardX uithangbord gemaakt! Onze kookteams verwennen al onze leeggesurfte gasten iedere dag met een heerlijk en vers bereid avondmaal. Zelfs wie vlees noch vis at, verlekkerde zich dagelijks aan ons uitgebreid buffet. Maar vanaf deze zomer doen we daar nog letterlijk een schepje bovenop!

Lees meer

Join the BOARDX-family!

Ben je sportief, sociaal, goedlachs en vooral: niet vies om de handen uit de mouwen te steken? Schrijf je dan zo snel mogelijk in voor de studentenjob van je leven: MONITOR BIJ BOARDX! Wij bezorgen je een onvergetelijke werkervaring in een fantastisch team op één van onze zonovergoten bestemmingen. Kunnen surfen is geen vereiste, kunnen wérken daarentegen, is een must!

Lees meer

Reisverslag Lesvrije weektrip BoardXHouse Marokko 2019

Vorige week lieten we de sneeuw en de koude achter ons en stapten we met een groep enthousiastelingen het vliegtuig op. Bestemming: Imsouane, Marokko! In dit charmante vissersdorp, gelegen tussen Agadir en Essaouira, staat ons eigenste BoardXHouse waar we voor het achtste jaar op rij tijdens de lesvrije week een surftrip organiseren voor al wie tijdens de barre wintermaanden snakt naar zon, zee en golven!

Lees meer

Maison Slash: voor ouders die net dat tikkeltje meer willen!

Toen we in de zomer van 2016 onze eerste family surfcamps organiseerden, merkten we onmiddellijk dat jonge gezinnen heel snel hun weg vonden naar onze surfcamps. En eigenlijk is dat niet echt verwonderlijk als je weet dat die ouders vaak zelf naar onze surfkampen geweest waren! Maar waar we het succes van onze gezinsvakanties vooral aan te danken hebben, is ons hoge ‘slash’-gehalte...

Lees meer

Win de BoardX Surfkoffer 2019!

BoardX beloont alle vroege vogels! Dat zij zeker zijn van een plekje op onze populaire surfcamps én een vroegboekkorting krijgen, dat weet iedereen al jàren. Dit jaar maakt iedereen die zich tijdens de eerste maand (en dus vòòr 1 februari 2019) inschrijft, daar bovenop nog kans op een fantastisch prijzenpakket ter waarde van 2000 euro!

Lees meer

The Berria Student Weeks are... BACK!

"Bring Berria Back!"…Het was een veelgehoorde roep (en bijna virale hashtag-campagne, #BBB) nadat we vorig jaar de Berria Student Weeks naar Montalivet besloten te verhuizen. We hadden zo onze redenen, maar dit neemt niet weg dat de teleurstelling uiteraard meer dan terecht was. Niet alleen onze vele trouwe Berria-gasten, maar ook het hechte Berria-moniteam plengde menig traan.

Lees meer

Surf and Stay: a visual travel guide

We kennen allemaal de drang om er gewoon eens op uit te trekken en die ene perfecte golf te vinden (en te bedwingen)! Je checkt de swell, fikst die dagen wat verlof en springt met je surfboard (en eventueel wat vrienden) de wagen in. Na wat BoardX surfvakanties ken je de typische surfspots waar mooi weer en goeie golven alvast gegarandeerd zijn: Montalivet, Le Pin Sec, Zarautz en Berria! Maar er is zoveel meer en met haar boek ‘Surf & Stay’ verruimt Veerle Helsen beslist je surfhorizonten!

Lees meer

SUMMER, HERE WE COME!

Op 1 januari 2019 om 12u 's middags starten de inschrijvingen voor de BoardX surfvakanties! Jawel, het is bijna zover. Alle Game of Thrones-series ten spijt, op ons kantoor valt het niet meer te ontkennen: SUMMER IS COMING!! We hebben er hard aan gewerkt en sinds november staat ons volledige aanbod online. Verlekker je HIER alvast op alle surfvakanties die we deze zomer voor jou in petto hebben!

Lees meer

Opbrengst Warmste Week: 5600 euro!

De Earth Tax is een vrijblijvend briefje van €5 die je bovenop de som van je trip kan doneren. De som van al deze extraatjes schenken we aan ecologische of sociale projecten op plaatsen die we beschouwen als onze 'speelterreinen', namelijk natuurgebieden waar je kan surfen, snowboarden,... Ook dit jaar schenken we de opbrengst tijdens de Warmste Week aan een goed doel. We kozen we voor SISP vzw, een vereniging zich inzet voor de kansarme jongeren van Kovalam Surfclub in India!

Lees meer

BOARDX SNOWTRIPS 2019!

GOODBYE SUMMER, HELLO WINTER!Bikini’s en slippers worden ingeruild tegen berenmutsen en winterjassen. Hoe graag we ook nostalgisch dromen van die fantastische zomer, het is wat het is: WINTER IS COMING!  Maar gelukkig pakken we ook dit jaar tijdens de paasvakantie uit met een fe-no-me-naal winterprogramma. CHECK IT OUT!

Lees meer

Hall of Skate: hét skate event van Gent!

Vorig jaar organiseerde BoardX-monitrice Valentine Delacroix in het kader van haar masteropleiding Sportmanagement het skate evenement 'Hall of Skate'. Door het grote succes konden ze niet anders dan het ook dit jaar opnieuw te organiseren! Rock on, Valentine & co!

Lees meer

THE BOARDX SEPTEMBER SESSIONS

Van zodra de scholieren op 1 september terug op de schoolbanken zitten, maken onze surfcamps zich op voor de transformatie naar kampen op maat van studenten en andere volwassenen! Zowel onze gasten als onze monitoren beleefden tijdens onze septemberweken de ultieme 'fin de saison' en reken maar dat op al onze bestemmingen het einde van de zomer stevig gevierd werd!  

Lees meer

SHOOT, HASHTAG EN WIN 2018!

Dat we dagelijks de avonturen op onze surfcamps met de wereld delen via onze Instagram Stories, weten de meesten al. Maar wist je ook dat jouw Instagramfoto's niet onopgemerkt voorbijgaan!? Neem een leuke foto, gebruik de #boardx en wie weet wordt ook jouw foto geselecteerd als leukste BoardX Instagram-foto van de maand! Op het einde van iedere maand maken we na een stemronde bekend wie er met de gratis reis gaat lopen! But first...volg ons op @boardxrocks!

Lees meer

Welkom in Zarautz Surf Village!

Speciaal voor twintigers heeft ons Zarautz Plus surf resort een serieuze upgrade gekregen! Na drie jaar werd het tijd om het succesverhaal voor ons 'ouder' publiek naar een ander niveau te tillen. Aan jou om te oordelen of we met 'Zarautz Surf Village' in ons opzet geslaagd zijn!

Lees meer

PARTY THEMA 2018: D.I.S.C.O. FEVER!

De BoardX-feestjes zijn geroemd en berucht om de onvergetelijke ambiance. Eén van de grootste redenen is het jaarlijkse verkleedthema! Piraten, motorchicks, rocksterren, Tarzans en hippies dansten op onze dansvloer in het verleden al de benen van het lijf. Dit jaar is het niet anders, want na rijp beraad is de kogel door de kerk en het thema bekend!

Lees meer

Help a Kid, Win a Trip!

In 2005 richtte Jelle Rigole de Kovalam Surfclub op in Zuid-India. Hij koppelde er het SISP-programma aan dat volgens het ‘No school, no surf’-principe werkt. Met andere woorden, enkel wie naar school is geweest, mag gratis gebruikmaken van het surfmateriaal en surflessen! ‘Mens sana in corpore sano’ ten top dus!

Lees meer

And the Surfkoffer goes to…

Vorige week werd de felbegeerde BoardX Surfkoffer ter waarde van €2000 verloot onder iedereen die al een BoardX surfvakantie geboekt heeft. Vroegboekers zijn dus niet alleen zeker van de vroegboekkorting en een plekje op onze surfcamps, maar maakten dit jaar ook kans op een supervette prijs! Door het grote succes (lees: het aantal boekingen dat tijdens de eerste maand binnenliep), overwegen we om hier een jaarlijkse gewoonte van te maken!

Lees meer

BOARDX SCHENKT €8000 AAN KOVALAM SURFCLUB INDIA!

De Earth Tax is een vrijblijvend briefje van €5 die je bovenop de som van je trip kan doneren. De som van al deze extraatjes schenken we aan ecologische of sociale projecten op plaatsen die we beschouwen als onze 'speelterreinen', namelijk natuurgebieden waar je kan surfen, snowboarden,... Ook dit jaar schenken we de opbrengst tijdens de Warmste Week aan een goed doel. Dit jaar kozen we voor SISP vzw, die zich inzet voor de kansarme jongeren van Kovalam Surfclub in India! 

Lees meer

BOARDX 2018: What’s new??

BIG NEWS! Voor onze JUNIOR surfcamps heb je de keuze tussen twee topbestemmingen, namelijk Le Pin Sec en Montalivet. Door het succes van Berria YOUTH, Zarautz PLUS en Montalivet FAMILY hebben we voor deze drie bestemmingen echter een VERNIEUWD aanbod! Je leest er hieronder alles over!

Lees meer

BoardX Zarautz is looking for international surf instructors for summer 2018!

Are you a motivated surfer with a level-1 ISA certificate (or equivalent such as B.E. Surf) and interested in working in a international environment as a surf instructor? Look no further and apply below to work as an international surfcoach at BoardX Zarautz!

Lees meer

En de winnaar van de maand augustus is....

Iedere maand geven we een surfvakantie weg! Vorige maand scoorde de foto van @sterresegers de meeste stemmen waardoor zij volgend jaar helemaal gratis mee mag op één van onze BoardX surfcamps. Deze maand was het wedstrijdprincipe niet anders en uit de honderden #boardx-foto’s pikten we er weer drie uit. Ook deze keer werd het een bitse strijd tussen de genomineerden…

Lees meer

Na de BoardX Family Surftrips…op naar de sneeuw!

Ons Family Surf Resort in Montalivet bewijst reeds twee zomers dat het Family-concept een schot in de roos is. Het is dan ook niet verwonderlijk dat we wekelijks de vraag kregen of we ook winterreizen voor gezinnen doen. Daarom zijn we superblij om eindelijk aan te kondigen dat we tijdens de tweede week van de paasvakantie een FAMILY SNOWTRIP organiseren!

Lees meer

SHOOT, HASHTAG EN WIN!

Dat we dagelijks de avonturen op onze ssurfcamps met de wereld delen via onze Instagram Stories, weten de meesten al. Maar wist je ook dat jouw Instagramfoto's niet onopgemerkt voorbijgaan!? Neem een leuke foto, gebruik de #boardx en wie weet wordt ook jouw foto geselecteerd als leukste BoardX Instagram-foto van de maand! Op het einde van iedere maand maken we na een stemronde bekend wie er met de gratis reis gaat lopen! But first...volg ons op @boardxrocks!

Lees meer

Paddle out ter nagedachtenis van Jack O'Neill

O'Neill zou graag iedereen oprecht willen bedanken voor het medeleven, de steunbetuigingen naar de familie toe, de gedeelde herinneringen, verhalen en foto's sinds het overlijden van surfpionier Jack O'Neill op vrijdag 2 juni 2017.

Lees meer

WIN DE BOARDX SS17 COLLECTIE!

Je goed voelen in je vel is voorwaarde nummer 1 om te kunnen blokken voor die verschrikkelijke examens. Daarom geven we bollebozen ook de kans om de nieuwste BoardX collectie te winnen! 

Lees meer

BOARDX SS17 COLLECTION OUT NOW!

Ook dit jaar is onze grafisch ontwerper er weer in geslaagd om een prachtige collectie BoardX-kledij uit de mouw te schudden. Op onze surfcamps krijg je alvast een T-shirt helemaal gratis! Wil je er helemaal bij horen en na je surftrip nog lang in zomerstemming blijven, dan kan ter plaatse ook nog een hip petje, tanktop of sweater verkrijgen!

Lees meer

SUMMER 2017: DJ LINE UP!

De BoardX-feestjes zijn geroemd en berucht om de onvergetelijke ambiance. Eén van de grootste redenen is het jaarlijkse verkleedthema! Maar een feestje zonder muziek is als een café zonder drank! Daarom nodigen we ieder jaar de beste platenspelers van het land uit om ons allen aan het dansen en sjansen te krijgen. Ook jong en opkomend talent krijgt bij ons de kans om te laten horen wat ze in hun mars hebben! 

Lees meer

Win een gratis surftrip op KING OF THE SQUIDS!

King Of The Squids is de eerste leuke kennismaking met een surfwedstrijd voor jonge golfsurfers tot en met 14 jaar die al zelfstandig kunnen uitpeddelen, een take-off en bottem turn kunnen uitvoeren. Maar vooral plezier maken staat tijdens dit event centraal! 

Lees meer

Party thema 2017: WELCOME TO THE JUNGLE!

De BoardX-feestjes zijn geroemd en berucht om de onvergetelijke ambiance. Eén van de grootste redenen is het jaarlijkse verkleedthema! Piraten, motorchicks, rocksterren, sneeuwwitjes, brandweermannen en hippies dansten op onze dansvloer in het verleden al de benen van het lijf. Dit jaar is het niet anders, want na rijp beraad is de kogel door de kerk en het thema bekend!

Lees meer

Versuz goes Belgian Week Surf!

Onze seizoensafsluiter BELGIAN WEEK SURF in Montalivet was vorig jaar een knaller van formaat! De foto’s en de aftermovie van de spetterende eerste editie bleven niet onopgemerkt, want komende zomer stapt de befaamde discotheek Versuz mee in het verhaal!

Lees meer

BoardX joins The Bamboo Brush Society!

Roger Nefkens zag tijdens zijn reis door Indonesië een strandwandeling veranderen in een strandopkuisactie. Toen hij de volle zakken plastic aanschouwde, werd de noodzaak om een alternatief voor dit schadelijke materiaal te vinden plots heel duidelijk. Niet veel later stampte hij 'The Bamboo Brush Society' uit de grond. Tijd voor een interview! #keepourplaygroundclean (foto: @gethorizontal)

Lees meer

Bim Bam Beieren, BoardX gooit met eieren!

Pasen is de hoogdag voor hazen, klokken en dolle familiefeesten! Helaas is het zoeken naar chocolade eieren een plezier dat enkel de allerkleinsten gegund is.. Gelukkig komen wij met onze eigen versie op de proppen!

Lees meer

Moni Jappie goes VEGAN.

Nog een paar dagen en Dagen Zonder Vlees zit er weer op! Iedereen van onze groep heeft fantastisch goed zijn best gedaan om diertjes te sparen, want voorlopig staat BoardX (met bijna 11.000 m2 op de teller!) nog steeds op de eerste plaats! Hoera!

Lees meer

Seppe Smits doet het zonder vlees.

Drie weken geleden ging Dagen Zonder Vlees van start en overtuigd vegetariër en monitrice Kaat schreef prompt BoardX in. Dat we enorm begaan zijn met het milieu is al langer bekend. Dagen Zonder Vlees is dan ook ook het uitgelezen moment om dit extra in de verf te zetten! Onze groep telt momenteel amper 40 leden, maar prijkt halverwege de campagne wel mooi op de eerste plaats met meer dan 4000 m2 bespaard op onze ecologische voetafdruk! Hoera!

Lees meer

Moni Jappie vertelt over Dagen Zonder Vlees

Twee weken geleden ging DZV van start en overtuigd vegetariër en monitrice Kaat schreef prompt BoardX in. Dat we enorm begaan zijn met het milieu is al langer bekend. Dagen zonder Vlees is dan ook ook het uitgelezen moment om dit extra in de verf te zetten! Onze groep telt momenteel amper 40 leden, maar prijkt wel mooi op de eerste plaats met meer dan 2500 m2 bespaard op onze ecologische voetafdruk! Hoera!

Lees meer

BoardX doet mee met Dagen Zonder Vlees!

Vandaag 1 maart start Dagen Zonder Vlees, het uitgelezen moment om even stil te staan bij de impact van onze voedingsgewoontes op het milieu. Ga samen met BoardX de uitdaging aan en maak mee het verschil!

Lees meer

BoardX ecoriders drinken voortaan uit MIZU-bottles

Na ons online kantoor, de BoardX Earth Tax, de bio-afbreekbare TerraWax… hebben we sinds 2 jaar een item dat ons mee helpt om een mooiere wereld voor elke boardrider te creëren, namelijk de MIZU bottle! Deze duurzame waterfles zal je dagelijks hervullen om mee naar het strand te nemen. Zo hoef je nooit meer op zoek te gaan naar een vuilnisbak en het flesje ziet er nog leuk uit ook!

Lees meer

Clean your beach & win a BoardX x Mizu water bottle!

Er is geen betere manier om de lente te verwelkomen dan een dagje door te brengen aan zee. Op de eerste zondag van de lente kan je de uitstap nog leuker maken door je eco-hart te laten spreken en mee met ons het strand op te ruimen! BoardX’ers die zich die dag inzetten verdienen een kleine extra! Lees vooral verder!

Lees meer

De BoardX After Work Week: iets voor jou en je collega’s?

De dag van vandaag willen werkgevers en managers tot betere resultaten komen met hun medewerkers door de klassieke verticale hiërarchie uit te vlakken. De nauwe betrokkenheid van werknemers bij besluitvormingsprocessen vergroot niet alleen de teamspirit, maar ook de productiviteit binnen een bedrijf. Wanneer er sprake is van een gemoedelijke werksfeer waar iedereen op dezelfde hoogte staat, is de stap miniem om samen deel te nemen aan informele activiteiten buiten de kantooruren.

Lees meer

BoardX haalt meer dan 11.000 euro op voor Greenpeace België!

Afgelopen zondag stonden we in het kader van de Warmste Week met het Rigletpark op de Bondgenotenlaan in Leuven. Ons enthousiast BoardX monitorenteam bezorgde de hele namiddag bijna 100 kinderen hun allereerste snowboardervaring! Trotse ouders stonden hen langs het parcours te bewonderen en genoten achteraf van een drankje en een babbel aan onze gezellige winterbar. Kortom, een meer dan geslaagde namiddag!

Lees meer

Wat is de BOARDX Earth Tax?

Op 19 november 2002 verging de olietanker Prestige voor de kust van Galicië. Hierbij kwam minstens 11.000 ton ruwe olie in de Atlantische Oceaan terecht. Zelfs tot aan de zomer van 2003 bleef er olie op de stranden van Zarautz aanspoelen.

Lees meer

15 years BoardX Festival: Foto's en Aftermovie!

Op zaterdag 26 november vierden we onze 15de verjaardag. We organiseerden een heus festival met foodtrucks, live muziek, stock- & samplesales, een tweedehandsmarkt en om af te sluiten -hoe kan het ook anders- een vette afterparty!

Lees meer

Ook BoardX steunt De Warmste Week!

De Warmste Week laat niemand onbetuigd, ook BoardX niet! Op zondag 11 december staan we met het Riglet Park van onze partner Burton op de Bondgenotenlaan in Leuven. Laat je kinderen eens proeven van een board en steun in één klap Greenpeace Belgium!

Lees meer

15 YEARS BOARDX FESTIVAL

BoardX viert feest en jij viert mee! Het idee ontstond tijdens het regenachtige najaar van 2001: “Wat als wij nu eens de beste surfcamps van de wereld zouden organiseren?” Koppen werden bijeen gestoken, plannen uitgedokterd en prospecties ingepland. De zomer die volgde was de droom werkelijkheid en genoten we van de zon, strand en golven van Zarautz!

Lees meer

Glij van de #boardxslipnslide en win een gratis surftrip!

Dé blikvanger op Pine Beach Paradise is zonder twijfel de Slip’n’Slide! Een reusachtige opblaasbare glijbaan die eindigt in een groot waterbassin. Dolle pret verzekerd voor jong en oud! We lanceren bij deze dan ook een wedstrijd waarbij je een gratis BoardX-reis kan winnen.

Lees meer

BoardX surfcoach Rik opent Magic Board Center in Portugal!

Schrijf je in als monitor en er wacht je een prachtige toekomst! Sommige monitoren maken het na hun BoardX-carrière aan de andere kant van de wereld of starten een eigen bedrijf. Anderen bereiken het summum, namelijk een vaste betrekking op het BoardX hoofdkantoor. Onlangs kregen we een berichtje uit Portugal van een ondernemende ex-monitor. Zijn naam is Rik Dejonghe en de rest vertelt hij jullie zelf in dit interview!

Lees meer

Party thema 2016: HIPPIES and ROCK STARS!

De BoardX-feestjes zijn geroemd en berucht om de onvergetelijke ambiance. Eén van de grootste redenen is het jaarlijkse verkleedthema! Cowboys, cheerleaders, Paris Hiltons, Hell's Angels en Mickey Mouses dansten in het verleden al de benen van het lijf op onze dansvloer. Dit jaar is het niet anders, want na rijp beraad is de kogel door de kerk!

Lees meer

DJ's & Workshops Summer 2016!

Ieder jaar nodigen we Belgisch toptalent uit om op de BoardX-camps onze gasten mee te entertainen. Tijdens de workshops leer je overdag de danspasjes aan die je 's avonds ten toon kan spreiden tijdens de set van de guestdeejays! Hieronder vind je een overzicht van wie waar en wanneer aanwezig zal zijn!

Lees meer

WELCOME TO THE BOARDX STUDENT WEEKS!

De maand september* is voor vele studenten dé vakantiemaand bij uitstek. Het zijn de laatste weken om het er nog eens goed van te pakken alvorens het nieuwe academiejaar van start gaat. En bovendien werpen er velen eindelijk dat loodzware juk van de herexamens af! Geen beter plan om dan België even te ontvluchten en in te ruilen voor een heerlijke zon-, zee-, strand- en surfvakantie met BoardX! Zarautz PLUS is niet alleen in september open, maar is ook tijdens de maanden juli en augustus exclusief bestemd voor 19-plussers!

Lees meer

10 redenen waarom jij fit en afgetraind uit een surfcamp terugkeert!

Er is helemaal niets mis met er goed uit te willen zien, al was het maar voor je zoveelste selfie. Maar de belangrijste reden om sportend door het leven te gaan is dat je je ook vanbinnen veel beter zal voelen! Wij geven alvast 10 redenen om je zo snel mogelijk in te schrijven voor een weekje op de BoardX surfcamps!

Lees meer

Deze zomer bij BoardX: Surf & Yoga!

Dat Surf en Yoga onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn, wisten we al langer dan vandaag. Kelly Slater kan niet zonder zijn dagelijkse zonnegroet en onze vrienden van Board’n Breakfast bieden de combinatie al zes jaar aan! Hoog tijd dus om yoga ook op de BoardX surfcamps toe te voegen aan het weekprogramma!

Lees meer

Vacature: BoardX Surfcamp Prospector (M/V)

Door de grote vraag naar surftrips, hebben we de laatste jaren ons aanbod enorm moeten uitbreiden. Zarautz PLUS in 2015 en het Montalivet Family Resort, Montalivet Zuid, Montalivet Noord en Montalivet Surf&Wake in 2016 zijn de meest recente voorbeelden. De werken op ons nieuwe actiesportdomein Pine Beach Paradise verlopen goed volgens schema, maar de toevloed aan de vele Belgische surfers die er jaar na jaar bijkomen, dwingt ons om te anticiperen en dus tot een nòg snellere groei van het BoardX reisaanbod! Sommigen lijken bovendien ook eens te willen proeven van nieuwe surfspots o...

Lees meer

Battle of the Beach: De Slag der Jeugdhuizen!

BoardX en V-Formation slaan de handen in elkaar en dagen jullie uit om op een zuiderse locatie dé strijd aan te gaan met andere jeugdhuizen. Overwin de uitdagende opdrachten met je ganse team onder de Franse zon en misschien kroon jij wel jouw jeugdhuis tot KING OF THE BEACH en nemen jullie onze superprijzenpot ter waarde van €3000 mee naar huis!

Lees meer

Hit the road to EUROJUNIOR!

Eurojunior vindt dit jaar plaats in Marokko van 3 tot 11 december...en jij kan erbij zijn! Tenminste als 18 jaar bent of jonger, een take-off en bottom turn kan uitvoeren op een ongebroken golf én geselecteerd wordt tijdens één van de open stages. Lees verder!

Lees meer

FA.TAOM meets BOARDX!

Functional Athlete: The Art of Motion, of kortweg FA.TAOM, komt deze zomer naar het Montalivet Family Resort!

Lees meer

Voor slechts €99* een week langer in de zon?

De meest gehoorde reactie aan het einde van een BoardX-week is zonder twijfel dat ze véél te kort was! Wij proberen hier al aan tegemoet te komen door de prijs voor een extra weekprijs zo scherp mogelijk te houden (zie onder). Maar voor de allerlaatste week van de zomervakantie pakken we uit met een echte stuntprijs! * Extra week-prijs voor Youth camps (Berria & Zarautz): €99 Voor de ALL-IN Junior camps (Le Pin Sec, Montalivet Noord en Montalivet Zuid) is de extra week-prijs €189

Lees meer

"Is het kouder in Montalivet Noord dan in Montalivet Zuid?" en 9 andere weetjes!

Spannend! Je gaat voor de eerste keer mee op een BoardX-trip. Maar voor je je inschrijft, heb je toch heel wat vragen waar je graag een antwoord op hebt. Dat vinden wij niet meer dan normaal en met de FAQ pagina hopen we je al goed op weg te kunnen helpen. Hieronder vind je alvast een greep uit de meest voorkomende vaakgestelde vragen!

Lees meer

Dé skireis van het jaar... BMW Mountains Experience!

Zoals reeds eerder vermeld zijn BoardX en BMW 'best buddies' geworden! Dit kon je al zien aan een van de voorbijrijdende BMW X1 xDrive met BoardX bestickering. Maar de vriendschap gaat nog verder dan dat...

Lees meer

Win dankzij BoardX en Burton vette ANON goggles!

Vorige maand gaven we Burton handschoenen en Anon goggles weg aan de hand van een simpele wedstrijdvraag. Robin en Iris wisten dat Loranne Smans de nieuwste Burton teamrider is geworden en gaan dan ook aan de haal met deze vette prijzen! Ook deze maand deelt Sinterklaas weer cadeautjes uit. Lees hieronder hoe je er kans op maakt!

Lees meer

BOARDX stelt voor: De nieuwe BMW X1

BoardX en BMW X1 xDrive zijn beide dynamische merken die kwaliteit én de zin voor avontuur hoog in het vaandel dragen. Het hoge X-gehalte zit al in de namen zelf! Een samenwerking tussen beiden drong zich op en we voegden de daad bij het woord!  

Lees meer

O’Neill Face2Face 2015 at BoardXHouse Morocco!

Lees meer

PINE BEACH PARADISE: Your Action Sports Resort!

In Montalivet, een kuststadje vlakbij Bordeaux en op een boogscheut van Le Pin Sec, hebben we de hand kunnen leggen op een onwaarschijnlijk uitgestrekt terrein. Het spreekt voor zich dat we na 15 jaar BoardX op deze locatie eindelijk onze droom zullen waarmaken: een actiesportdomein waar jong en oud, beginner en gevorderde zich volledig kan uitleven.

Lees meer

Een nieuw jaar, een nieuw gezicht!

Sinds 1 december hebben we een nieuwe vaste waarde in ons team. Als verpersoonlijking van de ‘BoardX Dream’ stellen we hem graag aan je voor!

Lees meer

BREAKING: BoardX-bus in panne!

Vannacht is één van onze bussen die vanuit België op weg was naar het Youth surfcamp in Berria in panne gevallen op de ring van Parijs.

Lees meer

BOARDX MONI SNOWTRIP VAL THORENS (12-18 april 2020)

Heb je er altijd al van gedroomd om eens met een hele bende BoardX-monitoren op snowtrip te vertrekken? Eens écht op vakantie gaan, zonder je om gasten te moeten bekommeren, af te wassen en wanneer je wil in/uit je bed kruipen? Een week volledig losgehen (zowel op als naast de piste), lachen/gieren/brullen, feesten als de beesten en dikke poeiervelden opzoeken?

Lees meer

10 jaar BoardX…door de zonnebril van moni Lukke!

We schrijven het jaar 2011... Moni Lukke is “the last surviving monitor” van de eerste generatie moni’s. Old and bold, but still rocking as hell! Hier zijn report!

Lees meer

Surfing: No pain, no gain? (Pt. 1)

THE SURFDOCTOR - Surfmoni Kristof behoort sinds een kleine tiental jaar tot de BoardX-crew. In het dagelijkse leven is hij werkzaam als sport- en revalidatie-arts. We vroegen hem naar de gevaren en blessures bij golfsurfen en zijn persoonlijke ervaring hieromtrent.

Lees meer

Moni Lars op avontuur in Chili en Costa Rica

Met een zware 100 liter tas op mijn rug, een kleine rugzak met mijn ‘belangrijk spul’ op mijn borst en een boardbag er nog eens overheen, loop ik bepakt door de straatjes van het kleine surfdorpje Pichilemu in Chili. Blij dat ik, ondanks mijn zware schouders, lange busrit, zweet op mijn voorhoofd en niet wetende waar ik naar toe moet, in de verte de zee kan zien wanneer ik de straat oversteek…

Lees meer

BoardX-crew op boat trip in de Malediven!

Films als “O’Neill Deep Blue Open”, “Young Guns” van Quiksilver en “The September Sessions” van Jack Johnson (toen hij nog surffilms maakte) hebben we grijsgedraaid. Na twee jaar agenda’s naast elkaar leggen en sparen, werden de vliegtuigtickets vastgelegd met als eindbestemming: de Malediven. Checked in: Kim, Luk, Kristof, Gilles, Jo, Filip en Frederik.

Lees meer

BoardX/O’Neill teamrider Julie Lauwers

De eerste keer dat ik meeging met een BoardX surfcamp was tegelijk ook de allereerste week dat het kamp in Le Pin Sec open ging. Dus ik was er al van in het begin bij! We hadden met een paar vrienden afgesproken om met BoardX te gaan surfen. De eerste week van juli 2009 was het dan zover. Na al die weken aftellen, zaten we eindelijk op de bus richting Le Pin Sec! Een onvergetelijke gebeurtenis en één van de mooiste weken van mijn leven.

Lees meer

Wavegarden SNOWDONIA

Ergens midden augustus op een warme dag tijdens het hoogseizoen van onze surfcamps rinkelt mijn telefoon. Met een leuke surfsessie op mijn zomerse home spot achter de kiezen, kan ik met veel plezier even tijd maken om dit telefoontje aan te nemen. Met zijn sappig Brussels accent begroet Dennis, onze contact bij O’neill wetsuits, mij vrolijk als altijd.

Lees meer

Twee BoardX-boys in Barbados

Lars en Yannick, twee monitoren uit het Zarautz-kamp, wisten het voorbije half jaar hun zongebruinde huid te onderhouden op de paradijselijke Caraïbische eilanden. In dit verslag vertellen ze over het wel en wee van hun leven in Barbados.Lars (l.) en Yannick (r.)

Lees meer

Magical Maroc'n'roll

Marokko. Het land van zoete muntthee en tajine, bergen en oases, zand en golven. Het land waar surfers van over de hele wereld heen reizen om op eindeloze golven de rit van hun leven te beleven. Het land dat op slechts een viertal uurtjes vliegen van België ligt. Een paar jaar geleden besloten we om tussen Agadir en Essaouira het BoardXHouse op te trekken. We lieten een aantal experts aan het woord!

Lees meer

Interview Jonathan Thijs

Deze skater uit Leuven reed de voorbije maanden het straatmeubilair van Barcelona aan stukken en scoorde vervolgens hoge toppen op de Simple Session World Cup in Tallinn. Tijdens de zomermaanden vertoeft hij op de BoardX-surfcamps om er zijn kunsten te tonen en door te geven. We vroegen Jonathan Thijs wat hem drijft om zijn hele leven te wijden aan een plankje op vier wielen. Photo by Pierre Prospero

Lees meer

Interview Seppe & Anthony Smits

Seppe en Anthony Smits behoren tot de absolute snowboardtop. Sinds ze drie jaar geleden voor het eerst voet zetten op onze surfcamps, zijn ze er niet meer weg te slaan. Terwijl Seppe halsbrekende tricks uit zijn mouw schudt voor die ene perfecte foto, waagt Anthony zich aan een al even zware beproeving: een week als stagemonitor bij BoardX! We konden de twee strikken voor een dubbelinterview.

Lees meer

Moni snowtrip Serre Chevalier 2019

Dat we onze surfkampen graag bemannen met een team van enthousiaste, dynamische, goedlachse mensen die vooral enorm houden van sporten en buitenleven staat inmiddels al ruim 19 jaar als een paal boven water. Het verwonderde ons dan ook niet dat de BoardX moni snowtrip in een mum van tijd was volgeboekt. 

Lees meer

Tenerife by Kimmos

De naam Tenerife doet velen denken aan de vergane glorie van Tenbel en het zonnige toevluchtsoord der gepensioneerden. Hoewel je deze connotaties niet kan wegdenken zetten we toch liever even een heel andere zijde van het eiland in de kijker. Wist je dat Tenerife en de andere omliggende Canarische eilanden ook wel het Hawaï van Europa worden genoemd?

Lees meer

Surfing: No pain, no gain? (Pt. 2)

Surfmoni Kristof behoort sinds een kleine tiental jaar tot de BoardX-crew. In het dagelijkse leven is hij werkzaam als sport- en revalidatiearts. In de vorige editie van BoardX-magazine besprak hij reeds de blessures bij het golfsurfen. Ditmaal polsten we naar wat hem het afgelopen jaar heeft beziggehouden.

Lees meer

Leuvense Longboard Ladies: it’s all about having fun!

Na vele jaren dienst als monitrice op de BoardX surfcamps, besloot Marilyn Desmet vorig jaar om ermee te stoppen. Dit betekende echter niet dat de drang om op een boardje te staan ook aan de oceaan is gebleven en gezien België de grootste dichtheid aan asfalt ter wereld bezit, is ons landje de aangewezen plek om een initiatief als 'Leuvense Longboard Ladies' uit de grond te stampen. Hieronder lees je haar verhaal!

Lees meer

Interview Chris Verghote

Al meer dan tien jaar is O'Neill de vaste partner van BoardX. Dankzij de O'Neill wetsuits kunnen onze monitoren en gasten van onze surfcamps langer in het water liggen. Het mooie weer op de straat maken we dankzij hun boardshorts, bikini's en andere kledij. Eén man maakte dit allemaal mogelijk: marketing manager Chris Verghote. Hoog tijd voor een interview!

Lees meer

Interview Tom Soupart

In 2012 werd het Lakeside Paradise opgericht, als verlenging van de surfclub Surfers Paradise in Knokke. Het Lakeside Paradise is de place to be als de wind en de golven het laten afweten! Levende sportlegende Frank Vanleenhove wilde hiermee van de gemeente weer een bruisende plaats maken met tal van activiteiten voor jonge mensen, en mensen die zich jong voelen!

Lees meer

Interview Merdan Taplak

Hallo Merdan! Met je debuut 'In it for the honey' scheerde je in 2012 hoge toppen. Sindsdien heb je niet meer stilgezeten en schuim je zo goed als alle festivals af. Gelukkig vind je ook de tijd om wat te relaxen en mochten we je vorig jaar verwelkomen op ons surfcamp in Zarautz!

Lees meer

Tripreport: Dean Vandewalle in El Salvador

Op woensdag 13 maart vertrokken we van ons huis in Tamarindo (Costa Rica) naar de luchthaven voor een vlucht naar San Salvador, de hoofdstad van El Salvador. Reden van deze trip is dat wij elke drie maanden uit Costa Rica moeten om ons visum te hernieuwen. Eenmaal in het Surfcamp Las Flores aangekomen, dook Dean uiteraard meteen het water in!

Lees meer

Belgium's Got Talent: Dean Vandewalle

Dertig jaar geleden maakten Bart Van Vooren en Toni Vandewalle, twee fervente Belgische surfers, van hun hobby hun beroep. Als de wind ging liggen en de golven er even niet waren, trokken ze met hun geïmporteerd surfmateriaal langs het handvol surfshops aan onze kust. Deze gepassioneerde pioniers zorgden er niet alleen voor dat het surfen in de lage landen werd geïntroduceerd, maar slaagden er ook in om de Speedo van het strand te verjagen en wisten de Belg van hippe boardshorts te voorzien.

Lees meer

Belgium's Got Talent: Jill Shaw

Dertig jaar geleden maakten Bart Van Vooren en Toni Vandewalle, twee fervente Belgische surfers, van hun hobby hun beroep. Als de wind ging liggen en de golven er even niet waren, trokken ze met hun geïmporteerd surfmateriaal langs het handvol surfshops aan onze kust. Deze gepassioneerde pioniers zorgden er niet alleen voor dat het surfen in de lage landen werd geïntroduceerd, maar slaagden er ook in om de Speedo van het strand te verjagen en wisten de Belg van hippe boardshorts te voorzien.

Lees meer

Mental Mentawais

Dag 8… Normaal begint een reisverhaal met dag 1, luchthavens en belachelijke tarieven voor surfboards, maar deze trip is anders. Mentawais is anders. Het voelt zoals in Jack Johnsons 'September Sessions', maar dan in oktober. En zonder Kelly. Surfen, eten, surfen, eten, surfen, eten,… 7 dagen non stop.

Lees meer

Jump for joy

We kennen het allemaal. Je vertrekt op surftrip naar het zuiden, je komt aan op je bestemming, je ziet de lijnen binnenrollen en duikt meteen het water in. Helemaal voldaan en tevreden kom je na enkele uren uit de zee gewandeld. Jouw vakantie kan nu al niet meer stuk!

Lees meer

Boys and their toys!

Wie al eens een BoardX reis gemaakt heeft, weet dat er aan -extreme- activiteiten geen gebrek is. Vanaf het moment dat je wakker wordt, tot het moment dat je weer gaat slapen ben je omringd door verschillende attracties die ervoor zorgen dat je grenzen steeds weer verlegd worden. 

Lees meer

10 redenen waarom jij de 'Student Weeks' absoluut niet mag missen!

Als je nog twijfelt over welke zonnige bestemming je naartoe zult reizen deze zomer, dan zal dit lijstje je wel overtuigen. De Berria Student Weeks zijn namelijk THE PLACE TO BE deze zomer!

Lees meer

I'm on a boat

De studentweeks in Berria zouden niet compleet zijn zonder (minstens) één legendarisch, uniek feestje! Gelukkig voor jullie, zijn al de feestjes bij BoardX van uitzonderlijke kwaliteit! Zomerse deuntjes, aangenaam gezelschap en heerlijke cocktails zorgen ervoor dat die dansbeentjes geen seconde stilstaan op onze BoardX parties! 

Lees meer

Surfvakantie jongeren

Op zoek naar een surfvakantie voor jongeren? Dan is het BoardX Surfcamp zeker iets voor jou! Zon, zee, strand en veel surf… kan je je nog een betere vakantie voorstellen? We hebben surfvakanties samengesteld die jou op het lijf zijn geschreven! Hieronder kan je kiezen uit de verschillende surfvakanties:

Lees meer

Surfvakantie beginners

Op zoek naar een surfvakantie voor beginners? Dan is het BoardX Surfcamp zeker iets voor jou! Zon, zee, strand en leren surfen… kan je je nog een betere vakantie voorstellen? We hebben surfvakanties samengesteld op maat voor beginners! Ongeacht de leeftijd zijn er surfvakanties met een professioneel monitorenteam die staan te popelen om jou te leren surfen!

Lees meer

Surfvakantie

Op zoek naar een surfvakantie? Dan is het BoardX Surfcamp zeker iets voor jou! Zon, zee, strand en veel surf… kan je je nog een betere vakantie voorstellen? We hebben surfvakanties samengesteld die jou op het lijf zijn geschreven! Hieronder kan je kiezen uit de verschillende surfvakanties:

Lees meer

Surfcamp

Wil je graag op surfcamp? Dan is het BoardX Surfcamp zeker iets voor jou! Zon, zee, strand en veel surf… kan je je nog een beter camp voorstellen? We hebben surfcamps samengesteld die jou op het lijf zijn geschreven! Hieronder kan je kiezen uit de verschillende surfcamps:

Lees meer

Surfkamp

Wil je graag op surfkamp? Dan is het BoardX Surfcamp zeker iets voor jou! Zon, zee, strand en veel surf… kan je je nog een betere surfvakantie voorstellen? We hebben surfkampen samengesteld die jou op het lijf zijn geschreven! Hieronder kan je kiezen uit de verschillende surfkampen:

Lees meer

Surfreis

Op zoek naar een surfreis? Bekijk dan zeker eens het aanbod van het BoardX Surfcamp! Zon, zee, strand en veel surf… BoardX heeft surfreizen samengesteld speciaal op maat voor verschillende leeftijdscategorieën! Vanaf 13 jaar kan je bij ons al een surfreis boeken, zelfs als je een ouder bent met kinderen kan je bij ons terecht voor een leuke surfreis als familievakantie. Bekijk hieronder de verschillende vakanties:

Lees meer

Surfvakantie volwassenen

Op zoek naar een surfvakantie voor volwassenen? Dan is het BoardX Surfcamp zeker iets voor jou! Ben je een partypeople, wil je heel de dag surfen of wil je gewoon heel de dag lekker luieren op het strand? Voor jou hebben we de ideale surfvakantie samengesteld!

Lees meer

Surfvakantie Frankrijk

Op zoek naar een surfvakantie in Frankrijk? Dan is het BoardX Surfcamp zeker iets voor jou! Zon, zee, strand en surfen… kan je je nog een betere vakantie voorstellen? We hebben verschillende surfvakanties in Frankrijk. Ongeacht de leeftijd zijn er kampen samengesteld die jou op het lijf zijn geschreven!

Lees meer

Surfkamp Frankrijk

Op zoek naar een surfkamp in Frankrijk? Dan is het BoardX Surfcamp zeker iets voor jou! Zon, zee, strand en surfen… kan je je nog een betere vakantie voorstellen? We hebben verschillende surfkampen in Frankrijk. Ongeacht de leeftijd zijn er kampen samengesteld die jou op het lijf zijn geschreven!

Lees meer

Surfkamp Spanje

Wil je graag op surfkamp in Spanje? Dan is het BoardX Surfcamp perfect voor jou! We hebben verschillende surfkampen in Spanje. Het goede weer, de leuke stranden en golven maken van Spanje een fantastische locatie om te surfen!

Lees meer

Surfen Marokko

Wil je graag eens surfen in Marokko? Dan past het BoardXHouse in Imsouane, Marokko, perfect bij jou! We hebben een luxe surfvilla met privé zwembad. Het warme weer, de leuke stranden, maar voornamelijk de goede golven, maken van Marokko een fantastische locatie om te surfen!

Lees meer

Surfkamp België

Wil je graag eens surfen in België? Ook in ons land zijn er verschillende surfspots te vinden! Over heel de Belgische kust zijn enkele surfspots waar surfbare golven zijn te vinden. Je kan best ‘s ochtends de golven opzoeken in volgende kuststeden:

Lees meer

Surf hostel

Op zoek naar een surf hostel? Bekijk dan zeker eens het aanbod van het BoardX Surfcamp! Zon, zee, strand en veel surf… BoardX heeft verschillende surf hostels in Frankrijk en Spanje.

Lees meer

Strandvakantie

Op zoek naar een leuke strandvakantie? Dan is het BoardX Surfcamp zeker iets voor jou! Zon, zee, strand en veel surf… kan je je nog een betere strandvakantie voorstellen? We hebben vakanties samengesteld die jou op het lijf zijn geschreven! Lekker luieren op het strand, surfen op goede golven of een hele week partyen? Dat kan allemaal tijdens een van de BoardX Surfcamps op toplocaties in Frankrijk en Spanje! Bekijk hieronder het uitgebreide aanbod aan strandvakanties voor verschillende leeftijden:

Lees meer

Jongeren vakantie

Op zoek naar een leuke jongeren vakantie? Dan is het BoardX Surfcamp zeker iets voor jou! Zon, zee, strand en veel surf… kan je je nog een betere vakantie voorstellen? We hebben jongeren vakanties samengesteld die jou op het lijf zijn geschreven! Hieronder kan je kiezen uit de verschillende vakanties:

Lees meer

Zomervakantie

Wil jij ook een zomervakantie met veel zon, zee, strand en surf? Wil je in de zomervakantie heel de dag luieren aan het strand, een hele week partyen of elke dag veel surfen op lekkere golven? Dat kan allemaal tijdens de BoardX Surfcamps op toplocaties in Frankrijk en Spanje! We hebben zomervakanties samengesteld die jou op het lijf zijn geschreven! 

Lees meer

Leren surfen

Wil je graag leren surfen? Dan is het BoardX Surfcamp perfect voor jou! Zon, zee, strand en leren surfen… Ken je nog een betere gelegenheid om te leren surfen? We hebben surfvakanties samengesteld op maat voor mensen die willen leren surfen! Ongeacht de leeftijd zijn er surfvakanties met een professioneel monitorenteam dat staat te popelen om jou alle kneepjes van het vak te leren!

Lees meer

Leren surfen in Frankrijk

Wil je graag leren surfen in Frankrijk? Dan is het BoardX Surfcamp perfect voor jou! Zon, zee, strand en leren surfen… Ken je nog een betere gelegenheid om te leren surfen? We hebben verschillende surfkampen op verschillende toplocaties in Frankrijk. Het goede weer, de leuke stranden en de goede golven, maken van Frankrijk een toplocatie om te leren surfen! 

Lees meer

Leren surfen in het buitenland

Wil je graag leren surfen in het buitenland? Dan is het BoardX Surfcamp perfect voor jou! Zon, zee, strand en leren surfen op een toplocatie in het buitenland! Ken je nog een betere gelegenheid om te leren surfen? We hebben verschillende surfkampen op verschillende toplocaties in Frankrijk en Spanje. Het goede weer, de leuke stranden en de goede golven, maken van Frankrijk en Spanje een fantastische locatie om te leren surfen! 

Lees meer

Leren surfen op vakantie

Wil je graag leren surfen op vakantie? Dan is het BoardX Surfcamp perfect voor jou! Zon, zee, strand en leren surfen op vakantie! Ken je nog een betere gelegenheid om te leren surfen? We hebben verschillende surfvakanties op verschillende toplocaties in het buitenland. Het goede weer, de leuke stranden en de goede golven, maken deze surfvakantie razend populair!

Lees meer

Leren surfen volwassenen

Leren surfen als volwassenen? Dan is het BoardX Surfcamp zeker iets voor jou! We hebben voor volwassenen die willen leren surfen de ideale surfvakantie samengesteld!

Lees meer

Leren surfen België

Wil je graag eens leren surfen in België? Ook in België zijn er verschillende surfspots te vinden! Langs onze kust zijn enkele surfspots waar je kan leren surfen. Je kan best ‘s ochtends de golven opzoeken in volgende kuststeden:

Lees meer

Leren surfen Belgische kust

Wil je graag leren surfen aan de Belgische kust? Ook in België zijn verschillende surfspots te vinden! Over heel de Belgische kust zijn enkele surfspots waar surfbare golven te vinden zijn. Je kan best ‘s ochtends de golven opzoeken om te leren surfen. In volgende steden aan de Belgische kust vind je enkele surfspots:

Lees meer

Leren surfen op reis

Wil je graag leren surfen op reis? Dan is het BoardX Surfcamp perfect voor jou! Zon, zee, strand en leren surfen op reis! Ken je nog een betere gelegenheid om te leren surfen? We hebben verschillende surfreizen op verschillende toplocaties in het buitenland. Het goede weer, de leuke stranden en de goede golven, maken deze surfreis razend populair!

Lees meer

Hoelang duurt het om te leren surfen?

Hoelang duurt het om te leren surfen? Dat hangt natuurlijk af van persoon tot persoon! Maar geen zorgen, de meeste mensen kunnen al een beetje surfen na één dag les! Zo lang duurt het dus niet om te leren surfen! 

Lees meer

Beste oorden om te leren surfen

De beste oorden om te leren surfen hangt af van persoon tot persoon. Wil je de hele dag door leren surfen, wil je veel luieren op het strand, word je ‘s avonds een echt partypeople? Wil je een echte pro worden en leren surfen op hoge golven of wil je leren surfen op rustige golven? Het BoardX SurfCamp heet de ideale surfvakantie voor jou samengesteld ongeacht de leeftijd. Wij kozen voor jou de beste oorden om te leren surfen.

Lees meer

Indoor leren surfen België

Wil je indoor leren surfen in België? België heeft helaas nog niet veel mogelijkheden om indoor te leren surfen, outdoor kan je wel enkele surfspots vinden aan de kust.

Lees meer

Leren surfen Gent

Wil je leren surfen in Gent? Gent heeft helaas geen surfspots om te leren surfen. Als je in België wil leren surfen kan je wel enkele leuke spots vinden aan de kust.

Lees meer

Leren surfen in Bretagne

Wil je graag leren surfen in Bretagne? Bretagne heeft vele surfspots om te leren surfen. Bretagne ligt in Frankrijk, en wie wil er nu niet leren surfen waar goede golven, leuke stranden en veel zon is? BoardX Surfcamp heeft de ideale surfvakantie voor jou samengesteld, we hebben verschillende surfkampen op verschillende toplocaties in Frankrijk en Spanje.

Lees meer

Leren surfen in Normandië

Wil je graag leren surfen in Normandië? Normandië heeft vele surflocaties om te leren surfen. Normandië ligt in Frankrijk, en wie wil er nu niet leren surfen waar goede golven, leuke stranden en veel zon is? BoardX Surfcamp heeft de ideale surfvakantie voor jou samengesteld, we hebben verschillende surfkampen op verschillende toplocaties in Frankrijk en Spanje.

Lees meer

Leren surfen in Peniche

Wil je leren surfen in Peniche? Peniche is een schiereiland dat bekend staat voor zijn vele surftoeristen. Peniche ligt in Portugal en het is een toplocatie om te leren surfen. Hou jij van veel zon, leuke stranden en goede golven? Dan heeft BoardX SurfCamp de ideale surfvakantie samengesteld voor jou met vele toplocaties in Frankrijk en Spanje!

Lees meer

Leren surfen in Portugal

Wil je leren surfen in Portugal? Portugal heeft veel toplocaties om te leren surfen zoals De Algarve, en nog vele andere plaatsen in het noorden en het zuiden van Portugal. Met Board X kan je helaas niet leren surfen in Portugal, maar wel op andere fantastische surfspots in Frankrijk en Spanje! Hou jij van veel zon, leuke stranden en goede golven? Dan heeft BoardX SurfCamp de ideale surfvakantie samengesteld voor jou! Een professioneel monitorenteam staat te popelen om jou alle kneepjes van het vak te leren!

Lees meer

Sydney leren surfen 1 dag

Popel je om in Sydney te leren surfen voor 1 dag? Sydney ligt in Australië en is een echt surfparadijs. Sydney biedt je vele mogelijkheden om te leren surfen in 1 dag. Als je in Australië bent, twijfel niet en leer zeker 1 dag surfen in Sydney. 

Lees meer

Leren surfen volwassenen België

Wil je graag leren surfen als volwassenen in België? Ook in ons land zijn er verschillende surfspots te vinden! Over heel de Belgische kust zijn enkele surfspots waar volwassenen kunnen leren surfen. In België kan je best ‘s ochtends de golven opzoeken in volgende kuststeden:

Lees meer

Leren surfen weekend

Wil je leren surfen in het weekend? Als je in het weekend wil leren surfen zoek je de golven best niet te ver op. Kies voor een weekendje zee in België of Nederland. Kies op voorhand een goed weekend uit om te leren surfen want de golven en het weer zitten niet altijd mee in België en Nederland!

Lees meer

Surfen in Europa

Wil je graag surfen in Europa? Dan is het BoardX Surfcamp perfect voor jou! Zon, zee, strand en veel surf op verschillende toplocaties in Europa! Ken je nog een betere gelegenheid om te surfen? We hebben verschillende surfkampen op fantastische locaties in Frankrijk en Spanje, de beste plaatsen om te surfen in Europa! Het goede weer, de leuke stranden en de goede golven, maken van deze Europese surfsteden een droomlocatie.

Lees meer

Surfles

Wil je graag surfles krijgen? Dan is het BoardX Surfcamp zeker iets voor jou! Zon, zee, strand en veel surf… kan je je nog een betere surfvakantie voorstellen? We hebben dé ideale surflessen voor jou samengesteld! Een professioneel monitorenteam staat te popelen om jou alle kneepjes van het vak te leren tijdens boeiende surflessen!

Lees meer

Surfschool

Op zoek naar een surfschool? Dan is het BoardX Surfcamp zeker iets voor jou! Zon, zee, strand en veel surf… kan je je nog een betere surfschool voorstellen? We hebben dé ideale surfschool voor jou samengesteld! Een professioneel monitorenteam staat te popelen om jou alle kneepjes van het vak te leren!

Lees meer

Avontuurlijke vakantie

Op zoek naar een avontuurlijke vakantie? Dan is het BoardX Surfcamp zeker iets voor jou! Zon, zee, strand, veel avontuur en veel surf… kan je je nog een betere avontuurlijke vakantie voorstellen? We hebben vakanties samengesteld die jou op het lijf zijn geschreven! Spannende activiteiten op het strand, surfen op goede golven of een hele week partyen? Dat kan allemaal tijdens een van de BoardX Surfcamps op toplocaties in Frankrijk en Spanje! Bekijk hieronder het uitgebreide aanbod aan avontuurlijke vakanties voor verschillende leeftijden:

Lees meer

San Sebastian Surf

Ken jij San Sebastian Surf al? Het is een surfparadijs in het noorden van Spanje. Door het goede weer en de grote golven is San Sebastian Surf razend populair bij surfers!

Lees meer

Zarautz Surf

Zou jij ook graag eens willen surfen in het surfpradijs van Zarautz? Heb je zin in een leuke vakantie boordevol zon, zee, strand en veel surf? Dan hebben wij dé ideale vakantie voor je samengesteld! In de Zarautz Surf Village van BoardX kunnen jongeren ouder dan 18 terecht voor een geweldige surfvakantie.

Lees meer

Camping Zarautz

Wil je graag verblijven op een camping in Zarautz voor een leuke vakantie boordevol zon, zee, strand en veel surf? Dan hebben wij dé ideale vakantie voor je samengesteld! Op onze camping in Zarautz, of beter bekend als de Zarautz Surf Village kunnen jongeren ouder dan 18 terecht voor een geweldige surfvakantie.

Lees meer

Contact Jobs Ecoriders Groups

Partners

x