WELKOM IN ZARAUTZ SURF VILLAGE!

Speciaal voor twintigers heeft ons Zarautz Plus surf resort een serieuze upgrade gekregen! Na drie jaar werd het tijd om het succesverhaal voor ons 'ouder' publiek naar een ander niveau te tillen.

Meer lezen

WELKOM IN ZARAUTZ SURF VILLAGE!

Speciaal voor twintigers heeft ons Zarautz Plus surf resort een serieuze upgrade gekregen! Na drie jaar werd het tijd om het succesverhaal voor ons 'ouder' publiek naar een ander niveau te tillen. Aan jou om te oordelen of we met 'Zarautz Surf Village' in ons opzet geslaagd zijn!

Dit nieuwste BoardX-concept heeft alles in huis om de surf lifestyle tot aan je voordeur te brengen! Wie er alles over wil lezen verwijzen we graag door naar HIER of HIER. Maar op deze pagina proberen we alvast een zo compact doch compleet mogelijk idee te geven waar je je aan mag verwachten! 


SURF ALL DAY, EVERY DAY

Zoals je van BoardX al gewend bent, staat iedere dag het surfmateriaal gratis ter beschikking voor al onze gasten. Onze crew ademt één en al surf, dus zal je doorheen de week op sleeptouw nemen om bij zonsop- of zonsondergang te surfen. Het gevoel van de zee eens helemaal voor jou alleen te hebben is onbeschrijfelijk! Kunnen je surfskills een boost gebruiken? Kies dan een reeks van 3 of 5 surflessen en onze surfcoaches zorgen dat progressie een garantie is!

YOGA HEALS THE SOUL
Net zoals het surfmateriaal in het pakket begrepen is, organiseren we ook twee yogasessies waar je zowel voor als na het surfen de heilzame effecten van zal ondervinden. Daarnaast bieden de mogelijkheid om volledig hardcore te gaan met 3 extra intensieve sessies met Naiara Urkitzu van de lokale Onura Zentroa yogaschool. Wat is die uitdrukking weer..."I bend, so I don’t break."?

EAT GOOD, FEEL GOOD

Iedere ochtend zal je zorgeloos opstaan en keuze te over hebben aan ons rijkelijk gevulde ontbijtbuffet! Trek erop uit met onze crew die je de gastronomische parels in de buurt tonen en je maag komt niets meer tekort! Geïnspireerd door de voortreffelijke Baskische keuken, maken we bovendien zelf ’s avonds van elke maaltijd gebruik om iedere gast ook op culinair vlak in de watten te leggen!GLAMPING IS THE NEW CAMPING

Het is niet omdat je op surfvakantie gaat dat je moet inboeten aan luxe en comfort! Integendeel, na een nachtje in onze glamping tipi’s, zal je je eigen huis en bed snel vergeten zijn! Ben je te verknocht aan je eigen surfbusje of luxetent? Geen probleem, zelfs dan kan je gebruikmaken van alle faciliteiten en activiteiten!

Nieuwsbrief

Blijf up to date

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief en mis geen enkele nieuwe trip!
Pssst... Misschien ontvang je ook wel een kortingsactie.

Je kan je op elk gewenst moment uitschrijven. Geen spam.