NIEUW IN 2024: SURFLESSEN VOOR INTERMEDIATES!

Het aantal terugkerende gasten die met BoardX op surfvakantie komen stijgt ieder jaar. Hierdoor stijgen ook de algemene surfskills binnen de aanwezigen en dus ook vraag naar lessen voor gevorderden.

Meer lezen

Vorig jaar introduceerden we op al onze familycamps al de intiatielessen voor 4 tot 8-jarigen en wat een succes was dat! Honderden jonge kinderen beleefden de tijd van hun leven op hun surfplanken onder luid gejuich van hun trotse ouders. Vanaf dit jaar komen ook de surfers mét ervaring nog meer aan hun trekken dankzij onze surflessen voor intermediates!

Wie bij BoardX op surfvakantie komt heeft vaak nog nooit een surfboard of wetsuit van dichtbij gezien. De lessen die we tot nu toe aanboden, begonnen daarom vaak met een introductie en de nodige aandacht aan de o zo belangrijke basishoudingen en -bewegingen.

We merken echter dat meer en meer gezinnen ieder jaar terugkeren én zelfs meerdere weken na elkaar boeken. De progressie die zij maken is dan ook navenant! Om ervoor te zorgen dat iedereen tijdens de surflessen nog steeds de nodige uitdaging vindt en onze surfcoaches zo homogeen mogelijke groepen kunnen begeleiden, bieden we vanaf komende zomer surflessen voor meer gevorderde surfers aan.

Deze 'intermediate' lessen zijn specifiek bestemd voor wie de schuimgolven ontgroeid is en klaar om zijn skills naar een hoger niveau te brengen. De pop-up en take-off hebben voor jou geen geheimen mee en we leren om ongebroken golven met het nodige bochtenwerk uit te surfen.

Bij BoardX draait het niet alleen om het leren surfen; het gaat om het delen van de passie voor surfen en het laten groeien van jouw liefde voor de sport. Schrijf je dus in voor de intermediate surflessen en ontdek de ‘stoke’ op een nieuw niveau. Let’s go surfing!

Opgelet: Deze lessen zijn voor iedereen vanaf 13 jaar die de basis onder de knie heeft en gaan tijdens specifieke momenten door (op zondag, woensdag en donderdag, mogelijks 's ochtends vroeg of 's avonds laat). Duid je deze optie aan, dien je te weten dat we geen rekening kunnen houden met andere activiteiten of diensten (zoals surflessen, kinderanimatie, workouts) of voorkeuren (zoals samen met vrienden/familie/leeftijdsgenoten surfen...).


Nieuwsbrief

Blijf up to date

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief en mis geen enkele nieuwe trip!
Pssst... Misschien ontvang je ook wel een kortingsactie.

Je kan je op elk gewenst moment uitschrijven. Geen spam.