REISVERSLAG LESVRIJE WEEKTRIP BOARDXHOUSE MAROKKO 2019

Vorige week lieten we de sneeuw en de koude achter ons en stapten we met een groep enthousiastelingen het vliegtuig op. Bestemming: Imsouane, Marokko!

Meer lezen

REISVERSLAG LESVRIJE WEEKTRIP BOARDXHOUSE MAROKKO 2019

Vorige week lieten we de sneeuw en de koude achter ons en stapten we met een groep enthousiastelingen het vliegtuig op. Bestemming: Imsouane, Marokko! In dit charmante vissersdorp, gelegen tussen Agadir en Essaouira, staat ons eigenste BoardXHouse waar we voor het achtste jaar op rij tijdens de lesvrije week een surftrip organiseren voor al wie tijdens de barre wintermaanden snakt naar zon, zee en golven!

Een week lang leefden we ons volledig uit in de Marokkaanse golven. De legendarische baai toverde geweldige golven uit haar mouw…golven die bleven afrollen waardoor zowel de beginners als gevorderde surfers ritjes scoorden die eindeloos bleven doorgaan!

Tussen de sessies door genoten we van de zwoele zon, poolside apero’s, rustig een boekje lezen op het zonneterras, maar ook van heel wat avontuurlijke excursies, zoals een uitstap naar Paradise Valley (een vallei waar je tussen de rotsen en palmbomen verkoeling vindt in het helderblauwe water), een wandelingetje naar ‘La Cathédrale’ (waar je het water metershoog de lucht in ziet vliegen) of de viewpoint (waar je een adembenemend uitzicht hebt op Imsouane en de omliggende kusten). Perfecte tussendoortjes om onze uitgepeddelde armen en schouders even te laten uitpuffen.Goed gebruind en helemaal opgeladen voor het tweede semester kwamen we terug toe in België met maar één gedachte: “Volgend jaar zijn we zeker weer van de partij!”. Gelukkig maar, want we hebben nu al alle drie de appartementen gereserveerd en hopen om ze tot de nok te vullen met jongens en meisjes met véél goesting in zon en surf! Ook zin gekregen om tijdens de lesvrije week van 2020 mee op surftrip te gaan? Check dan onze website of geef ons dan zeker een seintje via info@boardx.be en je krijgt de meest recente info, data en prijzen!Miek Matheve, was ook mee met haar valies vol cameramateriaal. Dankzij haar foto’s en aftermovie zijn we nog steeds heerlijk aan het nagenieten van deze zalige reis. Ben je benieuwd wat zij ervan vond? Lees dan zeker haar blogpost over deze surftrip! Hieronder alvast haar prachtige aftermovie!

Nieuwsbrief

Blijf up to date

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief en mis geen enkele nieuwe trip!
Pssst... Misschien ontvang je ook wel een kortingsactie.

Je kan je op elk gewenst moment uitschrijven. Geen spam.