PARTY THEMA 2024: DISNEY!

Haal je beste Mickey Mouse, Nemo en Alladin naar boven, leer 'Let it go' nog's van buiten en tover dat elfenstof maar uit je kast, want het verkleedthema deze zomer is ... DISNEY!

Meer lezen

De BoardX-feestjes zijn geroemd en berucht om de onvergetelijke ambiance. Eén van de grootste redenen is het jaarlijkse verkleedthema! Superhelden, Piraten, Boeren, Motorchicks en dansten in het verleden al de benen van het lijf. Dit jaar is het niet anders, want na rijp beraad is de kogel door de kerk en het thema bekend!

Onze fotografen zullen weer in hun handen wrijven voor de over-the-top, maar wel prachtige foto's die ze tijdens de BoardX-feestjes van jullie legendarische outfits zullen scoren! Deze zwoele zomer zullen immers prinsessenkleedjes en tiara's, heksen en giftige appels, vliegende tapijten en de gevoelige plaat sieren.

Haal je beste Mickey Mouse, Nemo en Alladin naar boven, leer 'Let it go' nog's van buiten en tover dat elfenstof maar uit je kast, want het verkleedthema deze zomer is ... DISNEY! (Inspiratie nodig? Bekijk dan zeker ons Pinterest-bord!)

Nieuwsbrief

Blijf up to date

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief en mis geen enkele nieuwe trip!
Pssst... Misschien ontvang je ook wel een kortingsactie.

Je kan je op elk gewenst moment uitschrijven. Geen spam.