PARTY THEMA 2020: BOARDX PIRATES

De BoardX-feestjes zijn geroemd en berucht om de onvergetelijke ambiance. Tijdens de verkleedfeestjes vliegt de ambiance nog een niveau hoger!

Meer lezen

ARTY THEMA 2020: BOARDX PIRATES

De BoardX-feestjes zijn geroemd en berucht om de onvergetelijke ambiance. Tijdens de verkleedfeestjes vliegt de ambiance nog een niveau hoger! Motorchicks, rockstars, Tarzans, hippies en Disco Stu’s dansten op onze dansvloer in het verleden al de benen van het lijf. Dit jaar is het niet anders, want na rijp beraad is de kogel door de kerk en het thema bekend!

Onze fotografen zullen weer in hun handen wrijven voor de over-the-top, maar wel prachtige foto's die ze tijdens de BoardX-feestjes van jullie legendarische outfits zullen scoren! Deze zwoele zomer zullen zwarte ooglapjes, houten benen,  scherpe haken, vieze snorren, geladen revolvers, verborgen schatkisten, gouden oorbellen, angstaanjagende doodskoppen en kleurrijke papegaaien de gevoelige plaat sieren! Haal je ooglapjes, papegaaien, bandana’s en captain Jack Sparrow imitaties maar boven, want het verkleedthema van deze zomer is namelijk...BOARDX PIRATES! ARRR!


(Bekijk ons
Pinterest-bord voor meer inspiratie!)

Nieuwsbrief

Blijf up to date

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief en mis geen enkele nieuwe trip!
Pssst... Misschien ontvang je ook wel een kortingsactie.

Je kan je op elk gewenst moment uitschrijven. Geen spam.