OARDX LANCEERT BELGISCH VAKANTIE-AANBOD!

8 april 2020 - Vele persconferenties en powerpoints ten spijt, is er nog steeds geen beslissing genomen over het reizen in binnen- en buitenland.

Meer lezen

BOARDX LANCEERT BELGISCH VAKANTIE-AANBOD!

28 april 2020 - Vele persconferenties en powerpoints ten spijt, is er nog steeds geen beslissing genomen over het reizen in binnen- en buitenland. Maar voorlopig gaan al onze surfvakanties in Frankrijk en Spanje dus nog steeds door zoals gepland! Daarnaast hebben we gemerkt dat de vraag naar reizen binnen België de laatste tijd enorm is toegenomen. Stof tot nadenken dus over een mogelijke uitbreiding van ons aanbod voor mensen die op zoek zijn naar een reisbestemming dichtbij huis. We zijn dan ook enorm blij een prachtige locatie in België gevonden te hebben waar iedereen het gevoel gaat hebben écht op vakantie te zijn!


We zitten tegenwoordig al zò lang in ons kot dat zelfs een bezoek aan de Colruyt-rayon met wraps en chili con carne op een exotisch avontuur begint te lijken. Dat we na deze coronacrisis weer zullen gaan reizen, staat dus als een paal boven water. De vraag is echter of ons reisgedrag intussen veranderd is. Uit de resultaten van recente onderzoeken vielen ons namelijk 3 nieuwe reistrends op die enorm in ons voordeel spreken. Yay!

1. Actieve vakanties krijgen een flinke boost, want we willen coronakilo’s kwijt, genieten van de natuur en de rust.
2. Op vakantie gaan met vrienden en familie krijgen de voorkeur. Iedereen zit nu alleen thuis, of vast met enkel partner of gezin en heeft nood aan contact met de vrienden, andere gezinnen of familie.
3. Dichtbij bestemmingen zullen erg in trek zijn. Vooral reizen binnen België en Europa zullen op de agenda staan.


Met onze surfvakanties in Frankrijk en Spanje voor +13-jarigen, +16-jarigen, +18-jarigen, singles en gezinnen zitten we dus sowieso goed! Dat we sinds de zomer van 2002 al tienduizenden mensen op een surf-, snow- of skateboard kregen en het aanbod voor gezinnen de laatste jaren zwaar hebben moeten uitbreiden, toonde al aan dat de BoardX-formule very alive and kicking is! De bevindingen van de enquêtes bevestigen eens te meer dat we nog steeds op de juiste weg zitten.


Als verstokte wereldreizigers die continu op zoek zijn naar de perfecte golf in West-Sumbawa, Costa Rica of de Gold Coast, keken we vroeger maar vreemd op als we mensen lyrisch hoorden vertellen over een weekje in de Ardennen, de Hoge Veluwe of de Moezelstreek. Maar nu er zelfs in België een schaarste aan vakantiewoningen en andere accommodaties dreigt, willen we uiteraard graag op de vergrote vraag naar dichtbij bestemmingen een antwoord bieden!

De zoektocht naar de perfecte vakantieplekjes in België waar we onze BoardX-formule door kunnen trekken, heeft dan ook geresulteerd in een nieuw hoofdstuk van onze organisatie: een BoardX vakantie-aanbod in België! Met veel fierheid stellen we dan ook ons allereerste Belgische Familycamp voor: Lake Resort Dock 79!


Deze parel in de natuur ligt verscholen tussen het groen en het water in de buurt van Bergen, vlak aan de Franse grens. De mooie en rustgevende omgeving is een droom voor wie zich helemaal één met de natuur volledig wil ontspannen. Verder biedt het echter met het cablepark, de zwemvijver, het aquapark, het trampolinepark, het hoogteparcours en de vele andere sportinfrastructuren ook alles wat je nodig hebt voor een actieve gezinsvakantie!

Ben je nog op zoek naar een heerlijke vakantie met je gezin waar alles tot in de puntjes georganiseerd is? Waar je zowel geniet van de momenten met je gezin als van quality time alleen of met elkaar terwijl de kinderen zich uitleven met ons animatieteam? Waar je een week lang kiest tussen genieten van rust en natuur of je volledig uitleven op de vele sportmogelijkheden? Klik dan als de bliksem op onderstaande button!

‍

Nieuwsbrief

Blijf up to date

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief en mis geen enkele nieuwe trip!
Pssst... Misschien ontvang je ook wel een kortingsactie.

Je kan je op elk gewenst moment uitschrijven. Geen spam.