Nieuw op al onze Familycamps: Swapfiets!

Dankzij een gloednieuwe samenwerking met Swapfiets hoef je geen enkele surfsessie meer te missen!

Meer lezen

Op onze family surfcamps verhuren we vaak fietsen zodat je je snel en gemakkelijk kan verplaatsen naar het strand, het stadje of de winkel. Het onderhoud en de herstellingen van deze fietsen zijn de voorbije jaren echter een grote uitdaging geweest. Omdat we kwaliteit willen garanderen, hebben we gezocht naar een oplossing. En die hebben we gevonden dankzij een gloednieuwe samenwerking met Swapfiets!

Wat is Swapfiets?
Swapfiets is een innovatief fietsverhuurbedrijf dat bekend staat om zijn abonnementen waarmee je altijd een goed werkende fiets tot je beschikking hebt. Bij pech of problemen wordt je fiets eenvoudig omgeruild voor een werkend exemplaar, zodat je nooit zonder fiets komt te zitten. (Een principe dat we tijdens de zomer dus ook helemaal zullen overnemen!) Het bedrijf is begonnen in Nederland en heeft inmiddels vestigingen in verschillende landen. Met de herkenbare blauwe voorbanden zijn de fietsen van Swapfiets een vertrouwd gezicht in het straatbeeld.

Nieuwe fietsen in Montalivet en Zarautz
In onze family camps in Montalivet worden alle fietsen vervangen door de 'Deluxe 7' fietsen van Swapfiets. Deze luxefietsen zijn uitgerust met 7 versnellingen en een handrem, waardoor je comfortabel en veilig kunt fietsen.
In Zarautz krijgen onze mountainbikes gezelschap van de 'Power 7', de krachtige e-Bikes van Swapfiets. Met deze elektrische fietsen bedwing je met gemak het heuvelachtige terrein van het Baskenland.

Geniet van het gemak
Heb je nog geen fiets gehuurd en geeft het nieuws over onze samenwerking met Swapfiets je het duwtje dat je nodig had? Stuur ons dan een mailtje en we voegen dit alsnog toe aan je boeking! Opgelet, het aantal beschikbare fietsen is beperkt, dus OP = OP! (Kinderstoeltjes en fietskarren zijn trouwens ter plaatse ook steeds verkrijgbaar)  

Met deze nieuwe fietsen zorgen we ervoor dat je tijdens je verblijf altijd mobiel bent, volop kunt genieten van alles wat onze family surfcamps te bieden hebben, maar vooral...geen enkele surfsessie meer hoeft te missen!

Nieuwsbrief

Blijf up to date

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief en mis geen enkele nieuwe trip!
Pssst... Misschien ontvang je ook wel een kortingsactie.

Je kan je op elk gewenst moment uitschrijven. Geen spam.