NA DE BOARDX FAMILY SURFTRIPS…OP NAAR DE SNEEUW!

Ons Family Surf Resort in Montalivet bewijst reeds twee zomers dat het Family-concept een schot in de roos is.

Meer lezen

NA DE BOARDX FAMILY SURFTRIPS…OP NAAR DE SNEEUW!

Ons Family Surf Resort in Montalivet bewijst reeds twee zomers dat het Family-concept een schot in de roos is. Het is dan ook niet verwonderlijk dat we wekelijks de vraag kregen of we ook winterreizen voor gezinnen doen. Daarom zijn we superblij om eindelijk aan te kondigen dat we tijdens de tweede week van de paasvakantie een FAMILY SNOWTRIP organiseren!

Meer dan 300 gezinnen beleefden de voorbije twee zomers een onvergetelijke vakantie waarbij zowel jong als oud in contact kwam met het surfen! Hoog tijd om onze succesformule door te trekken naar de winter, dachten we. In april 2018 komt het er effectief van en trekken we met z’n allen de bergen in!

Van zondag 8 april tot zaterdag 14 april vind je ons in de bergen van Serre Chevalier! Met 250 kilometer aan pistes (tot 2800m!), het hotel vlak aan de eerste lift en een enthousiast team dat zich over u en uw kinderen ontfermt, ga je een zorgeloze vakantie tegemoet!

Bij het samenstellen van de reis hebben we zoveel mogelijk rekening gehouden met de feedback die we op onze Family Surfvakanties gekregen hebben. Daarom hebben we voor de snowtrip 3 zaken bovenaan de prioriteitenlijst gezet!

1. Sport centraal!
Tijdens de snowtrip kan je er van op aan dat het hele gezin op sportief vlak aan zijn trekken komt. Over skipassen, het materiaal en de lessen hoef je niet in te zitten: alles is inbegrepen! Zowel de papa van 40 met 10 jaar ski-ervaring als dochterlief van 10 die wil leren snowboarden zullen na een week iedereen verbazen met de progressie die ze gemaakt hebben!

2. Kinderen aan de top!
Onze BoardX-crew staat dag en nacht klaar om iedere aanwezige de tijd van zijn leven te bezorgen. Er zijn verschillende kinderopvang-momenten voorzien, zowel overdag als na het skiën. Net zoals op het Family Surf Resort zullen de kinderen naar hartelust knutselen, dansen, zingen, spelen en zoveel meer tot ze weer in de armen van de ouders mogen springen.

3. De juiste prijs!
We hadden kunnen opteren voor een 4-sterren hotel in Zwitserland met luxediners en aangepaste wijnen of we hadden een wijk met verschillende gezinschalets kunnen afhuren…maar een echt BoardX-gevoel of gevulde bankrekening zou je er niet aan overgehouden hebben.
Daarom kozen we voor het UCPA-hotel in Serre Chevalier waar we voor een superscherpe prijs een totaalpakket konden samenstellen. Van leuke groepsactiviteiten met onze crew tot een eigen verhuurcentrum voor al je materiaal, van het zonovergoten terras waar we samen kunnen napraten tijdens een gezellige après-ski tot een gemeenschappelijke restaurant en bar waar we de avonden rustig kunnen afsluiten. Deze trip heeft het allemaal!

Heb je puberende kinderen die liever zonder pa en ma op reis gaan? Schrijf ze dan in voor onze snowtrips voor JUNIOR of YOUTH.

Wil je echter liever met het hele gezin genieten van een FAMILY snowtrip? Leg die tweede week van de paasvakantie dan vast en boek snel die skivakantie!


Nieuwsbrief

Blijf up to date

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief en mis geen enkele nieuwe trip!
Pssst... Misschien ontvang je ook wel een kortingsactie.

Je kan je op elk gewenst moment uitschrijven. Geen spam.