MAISON SLASH: VOOR OUDERS DIE NET DAT TIKKELTJE MEER WILLEN!

Toen we in de zomer van 2016 onze eerste family surfcamps organiseerden, merkten we onmiddellijk dat jonge gezinnen heel snel hun weg vonden naar onze surfcamps.

Meer lezen

MAISON SLASH: VOOR OUDERS DIE NET DAT TIKKELTJE MEER WILLEN!

Toen we in de zomer van 2016 onze eerste family surfcamps organiseerden, merkten we onmiddellijk dat jonge gezinnen heel snel hun weg vonden naar onze surfcamps. En eigenlijk is dat niet echt verwonderlijk als je weet dat die ouders vaak zelf naar onze surfkampen geweest waren! Maar waar we het succes van onze gezinsvakanties vooral aan te danken hebben, is ons hoge ‘slash’-gehalte...

"Euh... 'slash'-gehalte'? Wel ja: Is het zeewater te zout naar je zin of heb je zin om vandaag's wat anders te doen? Dan zijn er nog altijd 1001 redenen om met BoardX mee te komen. Kortom: we zijn er voor die hard-surfers, maar ook voor levensgenieters/fuifbeesten/kindjes/jongeren/studenten/ouders en slash nog zoveel meer! En bij het ouderschap is dat evengoed het geval: je bent niet 100% papa of mama, maar ook een iemand die graag nog met vriend(inn)en uitgaat, die wekelijks's stevig gaat sporten, die enorm van een rosé'tje kan genieten of wel's frisse pint lust... een 'Slashparent' zoals Maison Slash zou zeggen!

Tijdens onze zoektocht naar de perfecte partner in crime viel ons oog op het intussen befaamde huis. Dit ‘online magazine’ weet net als wij dat het leven gerust aan hetzelfde tempo verder kan razen, ook al heb je kinderen ter wereld gebracht. Je leest het goed: het is niet omdat het ouderschap aan je mouw trekt dat je plots je hobby/vrienden/verre reizen/… moet laten vallen!

Maison Slash bezorgt je dagelijks tips om het gezinsleven met gemak te combineren leuke trips, lekker eten, avondjes uit, interieur, kledij en andere stijltips, knutsel- en andere DIY-projecten en ga zo maar door! Wie zich op hun nieuwsbrief inschrijft, ontvangt dagelijks parentfriendly tips in hapklare brokken. Superhandig!

Om de daad bij het woord te voegen, organiseren ze van 29 juni tot 6 juli een Maison Slash-week op ons Family resort Montalivet. Maar eerst is er -voor de derde keer- de Maison Slash Family Rave Party! Inderdaad: een dik feest waar je op een zondagnamiddag met je koters heen trekt om samen volledig los te gaan. En guess what: Iedereen die een family surfvakantie bij ons heeft geboekt, krijgt hun ticket aan een supervoordelig tarief!

Maak je vrouw/man en kinderen warm en oefen alvast jullie beste moves.
Want wij zien jou terug op de

Family Rave Party, zondag 17 maart in de Kompass Club Gent!

Nieuwsbrief

Blijf up to date

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief en mis geen enkele nieuwe trip!
Pssst... Misschien ontvang je ook wel een kortingsactie.

Je kan je op elk gewenst moment uitschrijven. Geen spam.