LIEN LANCEERT LINE UP.

Ben jij al in shape voor deze zomer? En dan hebben we het niet over je sixpack, maar wél over je ‘surf-shape’! Ben je klaar om een paar uur per dag achter golven te jagen?

Meer lezen

LIEN LANCEERT LINE UP.

Ben jij al in shape voor deze zomer? En dan hebben we het niet over je sixpack, maar wél over je ‘surf-shape’! Ben je klaar om een paar uur per dag achter golven te jagen? Niet zeker? Doe dan zeker eens de LINE UP surf fit test, of schrijf je ineens in voor dit gloednieuwe surf fitness programma! P.S.: Check onderaan voor de BoardX-korting ;)

LINE UP Surf Fitness is het nieuwe project van BoardX moni Lien Steurs. Het is een online trainingsprogramma om je voor te bereiden op je volgende surftrip.

Niet iedereen woont dicht bij de kust en kan elke maand een paar keer in het water duiken om in shape te blijven…  En als je dan ook nog eens kids hebt rondlopen thuis wordt het nog moeilijker.

Momenteel werkt Lien als fysiotherapeut in een high performance sport clinic in Leuven. Ze heeft het geluk de wereld rond te hebben gereisd als sportfysio met atleten zoals Thomas Pieters, Seppe Smits en Loranne Smans, en momenteel is ze hoofd fysio van de Red Panthers, het Belgisch Dames Hockey Team.

Maar toen ze samenwerkte met surfer Dean Vandewalle (junior WSL) in Hawaï, zag ze haar twee passies samensmelten.

En dus nu lanceert ze LINE UP Surf Fitness. Een programma voor beginnende of gevorderde surfers die hun surf conditie willen verbeteren.

Als test lieten we 2 monitoren van het eerste BoardX-uur kennismaken met het programma en dit is wat Thomas en Jo er van vonden.

BOARDX KORTING!
Voor BoardX-ers is er een speciale deal.  Gebruik de kortingscode BOARDX en ontvang de early bird korting van 50%.

Waarom?
Een betere surf conditie leidt tot langere sessies en meer golven. Het maakt je een meer flexibele maar robuuste surfer.

Wanneer?
In een ideaal scenario begin je 8 tot 12 weken voor je volgende surf trip, maar het is nooit te laat om aan je surf conditie te werken.

Wat?
Het is een algemeen programma, wat inhoudt dat het niet gericht is op het verbeteren van één specifieke surf beweging of techniek. Maar wél op het verbeteren van je bewegingen in het algemeen.

Het programma bestaat uit 8 verschillende trainingen. (2 per week) en bij elke training krijg je:

- Mobiliteitsoefeningen
- Core oefeningen die je lichaamscontrole verbeteren, maar ook werken aan de kracht van de buik- en rugspieren.
- Oefeningen voor het boven- en onderlichaam die het uithoudingsvermogen verbeteren, maar ook kracht en explosiviteit.
- Blessure preventie
- Optionele finisher

Waar?
Je kan deze trainingen doen op jouw favoriete locatie; misschien is dat je woonkamer, tuin of zelfs het strand? Dit is mogelijk omdat het een lichaamsgewicht programma is waarbij soms slechts een klein gewicht wordt gebruikt (bijvoorbeeld een fles water) of een willekeurig voorwerp.

Samengevat: Een online trainingsprogramma om je voor te bereiden op je volgende surftrip!

Volg LINE UP Surf Fitness ook op Instagram en Facebook!
Stel je liever rechtstreeks een vraag aan Lie? Slide into her DM's!

Nieuwsbrief

Blijf up to date

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief en mis geen enkele nieuwe trip!
Pssst... Misschien ontvang je ook wel een kortingsactie.

Je kan je op elk gewenst moment uitschrijven. Geen spam.