JUMP FOR JOY

We kennen het allemaal. Je vertrekt op surftrip naar het zuiden, je komt aan op je bestemming, je ziet de lijnen binnenrollen en duikt meteen het water in.

Meer lezen

JUMP FOR JOY

We kennen het allemaal. Je vertrekt op surftrip naar het zuiden, je komt aan op je bestemming, je ziet de lijnen binnenrollen en duikt meteen het water in. Helemaal voldaan en tevreden kom je na enkele uren uit de zee gewandeld. Jouw vakantie kan nu al niet meer stuk!

Enkele dagen later slaat het noodlot toe… het is flat…. De golven zijn volledig verdwenen. Wat nu? Gelukkig voor jou zijn onze monitoren doorwinterde avonturiers en kunnen ze je moeiteloos op een andere manier aan je dagelijkse dosis adrenaline helpen. Door bijvoorbeeld naar de cliffjump te wandelen in Berria, Spanje.

De tocht naar dit pareltje is al een avontuur op zich. Je vertrekt vanuit het kamp samen met een groep enthousiastelingen helemaal klaar voor een wandeling van ongeveer 1,5u. Tijdens deze tocht waan je jezelf al op een of ander subtropisch eiland. Je bent omringd door azuurblauw water, bossen, prachtige rotsformaties. Het is onbeschrijfelijk hoeveel Instagram-waardig beeldmateriaal je tegenkomt op weg naar je bestemming.

Het eerste deel van de reis bestaat uit een asfalt weg die traag langs de flank van de berg naar boven krult. Eenmaal boven kun je even uitblazen en genieten van een fantastisch uitzicht over de baai van Berria. Een kleine voorbode van al de prachtige uizichten die nog zullen volgen. Eens je het einde van de weg bereikt hebt wordt het tijd om off road te gaan! Je baant je een weg over en onder bomen, je klimt en klautert heuvels naar boven en beneden. Expeditie Robinson is er niets tegen.

Maar het is de moeite waard, éénmaal de tocht er bijna op zit daal je langs een -grote- reeks trappen af richting je bestemming. Naarmate je lager komt voel je de zeebries en krijg je zicht op het verborgen pareltje. Wanneer je dan eindelijk de laatste trede afstapt bevindt je jezelf in het paradijs. Het is heerlijk warm, het zonnetje zorgt ervoor dat je dat mooi kleurtje krijgt waar iedereen jaloers op zal zijn en het heldere blauwe water zorgt ervoor dat je denkt dat je in de Caraïben zit.

En dan komt het, de eerste kick wanneer je van dat 5m hoge platform naar beneden duikt. Het is precies wat je ervan verwacht had! Het water is heerlijk warm, jij en je vrienden dagen elkaar uit om toch maar die salto of backflip te proberen. Iedereen heeft de tijd van zijn leven.

Iedereen waagt zich één voor één aan de sprong ervoor zorgt dat je hart sneller begint te slaan! Het resultaat is bij iedereen hetzelfde. Een glimlach die boekdelen spreekt!

Na enkele uren genieten begin je terug aan de tocht naar het camp. En het enige wat jij kan denken is: “Beter dan dit kan, en zal het niet worden!”.

Aarzel dus niet, en spring met ons mee in dit avontuur!

Nieuwsbrief

Blijf up to date

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief en mis geen enkele nieuwe trip!
Pssst... Misschien ontvang je ook wel een kortingsactie.

Je kan je op elk gewenst moment uitschrijven. Geen spam.