JOIN THE BOARDX-FAMILY!

Ben je sportief, sociaal, goedlachs en vooral: niet vies om de handen uit de mouwen te steken? Schrijf je dan zo snel mogelijk in voor de zomerjob van je leven: MONITOR BIJ BOARDX!

Meer lezen

JOIN THE BOARDX-FAMILY!

Ben je sportief, sociaal, goedlachs en vooral: niet vies om de handen uit de mouwen te steken? Schrijf je dan zo snel mogelijk in voor de zomerjob van je leven: MONITOR BIJ BOARDX! Wij bezorgen je een onvergetelijke werkervaring in een fantastisch team op één van onze zonovergoten bestemmingen. Kunnen surfen is geen vereiste, kunnen wérken daarentegen, is een must!

De tijden zijn voorbij dat je een surfcamp kon binnenwandelen en vragen of je een handje kon helpen in ruil voor gratis kost en inwoon. Door de alsmaar groeiende interesse in de boardsporten worden ook de surfcamps steeds professioneler beheerd. Bij BoardX is dat niet anders: om klokslag 9u staat het ontbijtbuffet klaar met onder andere verse croissants, spek met eieren, een charcuterieschotel om u tegen te zeggen, keuze uit drie verschillende soorten fruitsap, yoghurt en heerlijk dampende koffie.

Op hetzelfde moment wordt de strandstand met surfboards, wetsuits, lycra's en ander sportmateriaal opgebouwd, worden er boodschappen gedaan of toffe activiteiten georganiseerd en de middag is amper voorbij of de kookploeg zet zich aan het werk om tegen 19u het avondmaal (soms voor meer dan 100 personen!) geserveerd te krijgen. En van zodra die vervloekte afwas achter de rug is, staan we weer vol energie klaar om een onvergetelijke avondactiviteit te presenteren!

Zonder een topcrew, die als een geoliede machine perfect op elk van haar onderdelen is ingespeeld, is het onmogelijk om onze vakantiegangers de tijd van hun leven te bezorgen. Activiteiten organiseren en begeleiden, winkelen, eten maken, gasten helpen waar nodig, een bar runnen, het camp ordelijk houden, de nachtrust verzekeren… (en dit alles met het nodige enthousiasme!) zijn maar een paar voorbeelden van de taken van iedere BoardX-monitor.

Dat je je werk bij BoardX op je CV mag zetten, zal je bij sollicitatiegesprekken sterk maken om te zeggen dat je perfect in staat bent om zowel zelfstandig als in teamverband te werken, gewend bent om aan de hand van strikte uurroosters hard te werken en deadlines te halen, steeds ten dienste van de klant presteert en zonder uitzondering de beste kwaliteit in je werk nastreeft!

Wil je deel uitmaken van de BoardX-crew? Dan zijn er twee manieren om je aan te bieden!

1. Ben je minimum 20 jaar en leerkracht/opvoeder/animator/ander pedagogisch diploma of heb je leidinggevende ervaring in jeugdwerk, events, horeca of sportclub? Stuur dan je cv en motivatiebrief naar crew@boardx.be. Wij nodigen je vervolgens uit voor een sollicitatiegesprek en als alles goed gaat plannen we je meteen in op één van onze surfcamps!

2. Je hebt nog helemaal geen 'credentials'? Geen probleem! Vul als de bliksem het stageformulier in! Eenmaal ingepland, weet je na een week of het monitorschap iets voor jou is, evalueren we of je de geknipte persoon bent voor deze job en met een beetje geluk kan je de komende zomers (en in het beste geval zelfs in dezelfde zomer al!) bij ons aan de slag!

Een toffe zomerjob? Het start HIER!

Nieuwsbrief

Blijf up to date

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief en mis geen enkele nieuwe trip!
Pssst... Misschien ontvang je ook wel een kortingsactie.

Je kan je op elk gewenst moment uitschrijven. Geen spam.