'HOLA ONDA!': JOIN OUR NEW ADVENTURE!

'Hola Onda!' Is ons gloednieuw concept volledig op maat van 20- tot 25-jarigen! Van 9 tot 16 september wordt ons surfcamp Berria omgebouwd tot het internationale 'Hola Onda!'-dorp.

Meer lezen

'HOLA ONDA!': JOIN OUR NEW ADVENTURE!

'Hola Onda!' Is ons gloednieuw concept volledig op maat van 20- tot 25-jarigen! Van 9 tot 16 september wordt ons surfcamp Berria omgebouwd tot het internationale 'Hola Onda!'-dorp. Deze Student Week staat helemaal in het teken van cultuur en natuur, couleur local en parties. Hellooo, Good Vibes!


Wat is op vakantie naar het buitenland gaan, als je niet in contact komt met andere talen en culturen? Wij trekken er tijdens 'Hola Onda!' samen opuit om je de meest adembenemende en verborgen parels te tonen en leren je alles over de lokale cultuur. Bovendien stellen we ons kamp open voor studenten uit alle hoeken van het land en ver daarbuiten! "Bonjour", "Hola", "Buongiorno" en Guten tag" nog aan toe, zeg!


ACTIVITEITEN
Verwacht je aan een gevuld en gevarieerd weekprogramma met tal van onvergetelijke uitstappen, coole sportactiviteiten en legendarische feestjes! De 'Hola Onda!'-crew organiseert zowel overdag als 's avonds tal van activiteiten. Dagelijkse yoga sessies, archery tag, sunrise hikes, cliffdiven, snorkelsessie, fotoshoots op het strand, surflessen, de ‘Battle of the Sexes’, karaokenights, een gezellige filmavond… zorgen voor een gevarieerde weekprogramma.

UITSTAPPEN
Maar studenten willen tijdens hun vakantie uiteraard zo veel mogelijk van de wereld zien. Daarom staan er ook uitstappen op de planning die we speciaal voor jou tot in de puntjes hebben uitgewerkt! Een citytrip naar Bilbao, waar je naar hartelust kan shoppen, eten, drinken en het Guggenheim bezoeken. En een uitstap naar Gaztelugatxe a.k.a. Game of Thrones' Dragonstone, leren surfskaten in de grootste indoor surfskatehal van Europa, een bezoek aan de wereldberoemde surfspot Mundaka en ga zo maar door!


PARTY
Ook aan de fuifbeesten onder ons hebben we gedacht, want het feestprogramma is stevig gevuld. Eén blik op onderstaand overzicht maakt meteen duidelijk dat een student week niet voor watjes is. Laat de leuze voor eens en voor altijd duidelijk "Surf all day, party all night!" zijn!

ZATERDAG: Welkomstparty
‍ZONDAG: Battle of the Sexes goes international & Bar party
‍MAANDAG: Theme party
‍DINSDAG: Avondsurf + Fakkeltocht + Bonfire
‍WOENSDAG: Citytrip Bilbao + Boat party + Bar party
‍DONDERDAG: The Basque tour + Dress to impress party
‍VRIJDAG: Goodbye beach party


All You Can Drink
Omdat studenten na hun tweede zit (en vlak voor het nieuwe academiejaar) wel een verzetje verdienen, hebben we tijdens 3 avonden de 2 HOURS OF HAPPINESS ingelast. Op deze avonden schenkt BoardX twee uur lang een ongelimiteerde all you can drink voor bier, wijn of sangria. Voor studenten de ideale manier om een feestavond in gang te trekken!

Nieuwsbrief

Blijf up to date

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief en mis geen enkele nieuwe trip!
Pssst... Misschien ontvang je ook wel een kortingsactie.

Je kan je op elk gewenst moment uitschrijven. Geen spam.