FIBER SHAPE TESTCENTER: TRY BEFORE YOU BUY!

Zit je met het idee te spelen een nieuw surfboard te kopen? Maar ben je er niet goed uit welke grootte of shape je wil? Dan is een testcenter your place to be!

Meer lezen

FIBER SHAPE TESTCENTER: TRY BEFORE YOU BUY!

Zit je met het idee te spelen een nieuw surfboard te kopen? Maar ben je er niet goed uit welke grootte of shape je wil? Dan is een testcenter your place to be! Je probeert er eerst eens een surfboard uit en beslist dan of je er geld voor neertelt, of niet! Deze zomer hebben we het geluk op onze surfkampen testcenters met surf- én skateboards van Fiber Shape te mogen zetten!

Frederik Valgaeren ("Fréé" voor de vrienden) is al sinds mensenheugenis monitor en surfcoach bij BoardX. In al die jaren is zijn passie voor het surfen omgezet in de kennis en expertise die nodig is voor zijn huidig beroep als shaper! Onder de naam Fiber Shape is zijn hobby uitgegroeid tot een voltijdse activiteit, en met succes! Na duizenden uren experimenteren in zijn ‘shaperskot’ tovert hij sinds een aantal jaar prachtige surfboards uit zijn mouw. Longboards, shortboards, malibu’s, eggs…you name it, he shapes it!

Photo:@lenorasaro & @emma.dbsr

Intussen lopen er al ettelijke monitoren (en andere tevreden klanten uiteraard) rond met een Fiber Shape surfboard en shredden ze er golven over de hele wereld mee aan flarden! Ben je op één of ander surfevenement, kijk dan zeker eens goed rond want je vindt er 9 kansen op 10 Fre met zijn Fiber Shape-standje! En staat hij niet op het strand, dan is hij wellicht bezig met wat hij nog steeds het liefste doet: surfen!

Photo: @wouterstruyf

Alsof hij met het maken en herstellen van surfboards zijn handen niet al vol genoeg heeft, legt hij zich sinds vorig jaar toe op skateboards! Ook als de golven niet thuis geven, wil je immers op een Fiber Shape boardje je skills onderhouden! Daarom zijn de cruizers van Fre ideaal om op het asfalt te surfen. Net zoals zijn surfboards hebben ook de Fiber Shape skateboards dankzij de prachtige prints de knappe look die Fiber Shape typeert.


Wie deze zomer op vakantie komt op de BoardX surfcamps kan zelf eens Fiber Shape surfboards en skateboards uittesten! In Berria Youth, Berria Student Weeks, Zarautz, Montalivet Family 1 en Montalivet Family 2 zullen steeds 2 skateboards voor je klaarstaan. In ieder Family-camp staan zelfs drie surfboards te popelen om onder je voeten te liggen.

Aarzel dus zeker niet om een plankje uit te proberen en hem te laten weten wat je ervan vond! Bij ieder testcenter vind je Fre’s contactgegevens en alle info over Fiber Shape en de plankjes van het testcenter.


Kan je niet wachten om al nu meteen zo’n prachtig ecofriendly en handgeshapet surf- of skateboard te kopen? Heb je een surfboard dat wel een onderhoudje kan gebruiken? Of wil je Fre’s werk gewoon eens bewonderen en een babbeltje slaan? Neem dan zeker een kijkje op zijn Facebook en Instagram of stuur hem gewoon een mailtje!Nieuwsbrief

Blijf up to date

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief en mis geen enkele nieuwe trip!
Pssst... Misschien ontvang je ook wel een kortingsactie.

Je kan je op elk gewenst moment uitschrijven. Geen spam.