FA.TAOM MEETS BOARDX!

Functional Athlete: The Art of Motion, of kortweg FA.TAOM, komt deze zomer naar het Montalivet Family Resort!

Meer lezen

FA.TAOM MEETS BOARDX!

Functional Athlete: The Art of Motion, of kortweg FA.TAOM, komt deze zomer naar het Montalivet Family Resort!

Wie geboekt heeft voor dit gloednieuwe Family Resort in Pine Beach Paradise, rekent in de eerste plaats op een ontspannende vakantie in een mooie omgeving. Maar daarnaast willen we er ook zeker van zijn dat je volledig herboren terug naar huis gaat!


Over de accommodatie en de faciliteiten hoef je alvast niet wakker te liggen. Momenteel zijn de werkzaamheden op het terrein perfect op schema en doen we ons uiterste beste om een state-of-the-art domein neer te zetten waar kamperen en actiesport naadloos in elkaar overgaan. Onze teams zorgen voor heerlijk vers bereide maaltijden en activiteiten op maat van iedere vakantieganger. Niets staat jouw perfecte vakantie dus nog in de weg!

Niet alleen het verblijf en de omkadering garanderen een geslaagde week, iedere week nodigen we special guests uit die jouw vakantie nog meer zullen verrijken. Eén van hen is Moes Chioua Lekhli‎, oprichter en bedenker van o.a Functional Athlete: The Art of Motion, het Bodyshock concept en niet te vergeten de internationale TAOM2016CONVENTION die volgend weekend 5-6 maart trouwens doorgaat bij ons in Leuven. Maar bovenal blijft Moes een ‘performance coach’ pur sang!

FA.TAOM zal aanwezig zijn op het Montalivet Family resort van 6 tot en met 13 augustus!

Lees hieronder het interview met Moes!

Hallo Moes! Beschrijf jezelf eens in 3 woorden?

Sociaal, gedreven en sportief..., naar het schijnt  (haha)

Wat zijn je professionele activiteiten?

Ik ben halftijds actief in het onderwijs als leerkracht LO en daarnaast gaat al mijn tijd naar mijn grote passie namelijk gezondheid en bewegen, TAOM dus.

Hoe ben je bij BoardX terecht gekomen?

Via een goede vriend van mij, Luc , één van de eerste monitoren bij BoardX. Zelf ben ik al meermaals in Zarautz geweest en onlangs trouwens voor de eerste keer in het BoardXhouse in Imsouane, een echte aanrader!

Hoe zal je programma er uit zien in het Family Resort?

Dit zal voornamelijk gebaseerd zijn op leuke, speelse interactieve bewegingsvormen met uitdagende tools, met het accent op een betere lichaamsbewustzijn en lichaamscontrole, die voor iedereen toegankelijk zijn.

Waarom zou iemand -die nota bene op vakantie gaat- nood hebben aan functional training?
Hier zou ik graag met één van onze  TAOM quotes willen antwoorden: ''Good motion provides people with a freedom which only can be expressed in quality of life!'' Als je optimaal van je surfvakantie met de kids wil genieten moet je dus bij ons zijn!

Wie op gebied van sport beter wil presteren, zal logischerwijs veel hebben aan jouw training. Maar waarom zou je erin slagen de mensen te boeien die niet zo prestatiegericht door het leven wandelen?

Door onze eigen unieke aanpak waar FUN en INTERACTIE centraal staan. En voor alle duidelijkheid alles draait rond een betere bewegingskwaliteit waarna beter presteren automatisch volgt. You have to feel it to belief it!

Wat hoop je na een week te bereiken?

Dat de mensen een beter inzicht krijgen over hun eigen lichaam en bewegingsmogelijkheden en vooral de voordelen van onze werkwijze persoonlijk ondervinden.

Eenmaal ze de smaak te pakken hebben, waar kunnen de mensen na hun vakantie dan terecht om verder te trainen?

Op onze website TAOM.be en voor specifieke vragen mogen ze altijd mailen naar moes@taom.be.

Je organiseert op 5 en 6 maart de TAOM Convention in Leuven. Wat mogen we daar verwachten?

Dit is een internationaal educatief platform voor bewegingsdeskundigen die zich willen onderscheiden door kennis van zaken en kwaliteit van begeleiding.

Geef ons een reden om langs te komen?

Hiervoor verwijs ik graag naar dit artikel waar onze missie duidelijk in beschreven staat en natuurlijk de extra korting die ze via BOARDX kunnen krijgen is ook mooi meegenomen, niet? Sharing is caring!

#TAOM2016 CONVENTION | 5-6 MAART 2016 | Campus UCLL (Hertogstraat 178 - 3001 Heverlee - Belgium)

Inschrijvingen via deze link. Je kunt van de speciale DISCOUNT genieten met vermelding van 'TAOM2016BOARDX onder  'do you have any notes?'

Nieuwsbrief

Blijf up to date

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief en mis geen enkele nieuwe trip!
Pssst... Misschien ontvang je ook wel een kortingsactie.

Je kan je op elk gewenst moment uitschrijven. Geen spam.