EN DE WINNAAR VAN DE MAAND AUGUSTUS IS....

Iedere maand geven we een surfvakantie weg! Vorige maand scoorde de foto van @sterresegers de meeste stemmen waardoor zij volgend jaar helemaal gratis mee mag op één van onze BoardX surfcamps.

Meer lezen

EN DE WINNAAR VAN DE MAAND AUGUSTUS IS....

Iedere maand geven we een surfvakantie weg! Vorige maand scoorde de foto van @sterresegers de meeste stemmen waardoor zij volgend jaar helemaal gratis mee mag op één van onze BoardX surfcamps. Deze maand was het wedstrijdprincipe niet anders en uit de honderden #boardx-foto’s pikten we er weer drie uit. Ook deze keer werd het een bitse strijd tussen de genomineerden…

Het werd meteen duidelijk dat @impact_vie en @viktorvanesbroeck de strijdbijl ter hand genomen hadden en een fameuze gooi deden naar de overwinning. Vrienden en familieleden overal te lande werden opgeroepen om een Love, Wow of Haha te doneren. Op het hoofdkantoor volgden we de verkiezingen op de voet en merkten we een bizar fenomeen op…

Nooit eerder bereikte onze Facebookpage namelijk ZO’N internationaal publiek de voorbije week! We kregen stemmen uit Oekraïne, Rusland, Turkije, Georgië, Canada, de Verenigde Staten…du jamais vu!

BoardX heeft tijdens haar 15 jarig bestaan altijd al haar horizonten willen verkennen en verbreden. Nu de puberjaren zijn aangebroken, vonden we het hoog tijd om ons over te laten aan de boeiende sweet-sixteen-grillen en wilden we bij onze nieuwe vrienden polsen naar een mogelijk BoardX surfcamp in pakweg Batoemi Beach of Odessa!?

We klopten aan bij de bijna 200 buitenlandse stemmen die @viktorvanesbroeck vergaard had (gemarkeerd in het geel in afbeelding hieronder), maar helaas gaf niemand thuis... en konden we bij nader onderzoek bovendien enkel vaststellen dat het om valse profielen ging…?!

Een diepe zucht werd zich meester van ons en ging samen met onze dromen (BoardX серфінг свято!) en idealen (waar is die shaka-aloha-surfvibe?) in rook op... Zoals puntje 4 van onze wedstrijdvoorwaarden zegt, behoudt BoardX immers het recht een deelname te annuleren, de wedstrijd of een deel ervan te wijzigen, uit te stellen, in te korten of in te trekken indien er een vermoeden is van bedrieglijke feiten of deelnemers. Arme Viktor..

We kunnen dan ook niet anders dan deze niet-reglementaire stemmen aftrekken van Viktors totaal (498 Wow’s), waardoor plots achtervolger @impact_vie op de eerste plaats staat met maar liefst 441 Haha’s en het goud (en die gratis surftrip, uiteraard!) in ontvangst mag nemen. Proficiat!!

Wil je ook kans maken op een gratis surfvakantie? Dat kan nog tijdens de hele maand september! Post via instagram de leukste foto's van jouw BoardX-vakantie, zet de #boardx erbij en klaar! Aan het einde van de maand geven we weer een week de tijd om te stemmen op de drie genomineerden. Meer info HIER!

But remember: KEEP THE BEACH CLEAN! En de wedstrijd ook ;)

Nieuwsbrief

Blijf up to date

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief en mis geen enkele nieuwe trip!
Pssst... Misschien ontvang je ook wel een kortingsactie.

Je kan je op elk gewenst moment uitschrijven. Geen spam.