x

SHOOT, HASHTAG EN WIN!

Dat we dagelijks de avonturen op onze ssurfcamps met de wereld delen via onze Instagram Stories, weten de meesten al. Maar wist je ook dat jouw Instagramfoto's niet onopgemerkt voorbijgaan!?

Neem een leuke foto, gebruik de #boardx en wie weet wordt ook jouw foto geselecteerd als leukste BoardX Instagram-foto van de maand! Op het einde van iedere maand maken we na een stemronde bekend wie er met de gratis reis gaat lopen!

But first...volg ons op @boardxrocks!

"The tans will fade, but memories last forever." zegt men wel eens. En laat die leuke vakantiefoto's het je nu net een béétje makkelijker maken om die vakantie onvergetelijk te maken! Niets leuker dan om op onze surfcamps met je smartphone de leukste of mooiste momenten vast te leggen en eenmaal thuis die goeie tijden weer te herbeleven!

Wij doen er nog een schepje bovenop! Wie op onze camps komt, zal moeilijk naast de wedstrijdbanners kunnen kijken. En al zeker niet omdat er aan die wedstrijd een fantastische prijs hangt!

De instructies zijn duidelijk: "Win elke maand een gratis surftrip voor 2018! Post je leukste BoardX-foto op Instagram met de #BOARDX en wie weet kom jij volgend jaar gratis terug mee naar je favoriete camp!"

Eén goeie foto met #boardx in ruil voor een gratis reis? Je zou voor minder paparazzi worden!

Geef na iedere maand op onze Facebookpage je stem op de TOP 3 en bepaal wie er volgende zomer gratis met ons mee gaat surfen! Stemmen kan tot de 7de van de volgende maand.

TOP 3 JULI

1. Om geselecteerd te kunnen worden, dient je foto voor ons zichtbaar te zijn! Laat @boardxrocks je dus volgen of maak je profiel openbaar!

2. Enkel foto's die je zelf genomen hebt, geven je het recht op de gratis reis.

3. De gratis reis geldt voor één persoon, moet doorgaan tijdens één van onze surfcamps van zomer 2018 en omvat onderstaande:
• Vervoer H/T per autobus (opstap in Lummen, Leuven of Gent op vrijdagavond, terug in België op zondagochtend)
• Verblijf in het BoardX surfcamp
• Gebruik surfmateriaal, sport-&spelmateriaal, keukentent en andere faciliteiten
• Korting in locale shops, cafés en resto's
• Animatie & Begeleiding door BoardX crew
• BoardX-T-shirt
• Gratis party's met Belgium's finest DJs
Opties als halfpension, drankkaarten, surflessen, verzekering, earth tax, de huur van lockers/mountainbikes/longskates etc., zijn voor eigen rekening.

Contact Jobs Ecoriders

Partners

x