EARTH TAX 2022: €4.230!

De eindejaarsperiode is het uitgelezen moment om stil te staan bij wat je hebt en wat anderen niet hebben. Wil jij een bijdrage leveren aan een betere wereld?

Meer lezen

De eindejaarsperiode is het uitgelezen moment om stil te staan bij wat je hebt en wat anderen niet hebben. Wil jij een bijdrage leveren aan een betere wereld? Vink dan aan het einde van je boeking de 'Earth Tax' aan! Voor slechts €5 extra maak je voor velen een wereld van verschil. Momenteel staat de teller van onze Earth Tax op 4230 euro en met jouw hulp komt daar tegen het einde van het jaar zeker nog een hele som bij!

Net zoals de Warmste Week, kozen we er dit jaar voor om de opbrengst te schenken aan twee organisaties die dagelijks kansarmoede bestrijden: 'Habbekrats' uit Antwerpen en `Niña skates' uit Hasselt. Beide vzw's hebben projecten die met behulp van sport -en meer bepaald skaten- kwetsbare en kansarme jongeren opvangen én verder helpen.

NINA SKATES VZW
Niña Skates wil skateboarden toegankelijk maken voor zoveel mogelijk jongeren en om zoveel mogelijk drempels tot deelname weg te nemen, is hun werking naar specifieke doelgroepen opgezet. Zo hebben ze projecten rond kansarme jongeren, nieuwkomers, jongeren met ASS en het syndroom van Down en jongeren in pleegopvang en psychiatrische instellingen.

Lees meer over Niña skates vzw
Website: www.ninaskateboarding.be
Socials: Facebook, Instagram en Youtube

HABBEKRATS VZW
Habbekrats is een kleurrijke jeugdorganisatie die zich inzet voor jongeren van 8 tot 18 jaar, op zoek naar warmte, vriendschap, avontuur en hulp. De grootste Habbekratswerking vind je in de historische binnenstad van Antwerpen, meer bepaald in het Sint-Andrieskwartier. De grote aantrekkingspool van het het jeugdcentrum is het Heldenplein: een grote overdekte speelplaats, compleet met klimmuren, skaterampen en een hoogteparcours.

Lees meer over Habbekrats vzw
Website: www.habbekrats.be
Socials: Facebook en Instagram

Aangezien BoardX de brug wil vormen tussen boardsporten en het brede publiek, helpen we met de Earth Tax opbrengst van 2022 graag om het skateverhaal Habbekrats en Niña skates naar een hoger niveau te brengen. Ook helpen? Voeg de Earth Tax dan toe aan je BoardX inschrijving!

Nieuwsbrief

Blijf up to date

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief en mis geen enkele nieuwe trip!
Pssst... Misschien ontvang je ook wel een kortingsactie.

Je kan je op elk gewenst moment uitschrijven. Geen spam.