DEZE ZOMER BIJ BOARDX: SURF & YOGA!

Dat Surf en Yoga onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn, wisten we al langer dan vandaag.

Meer lezen

DEZE ZOMER BIJ BOARDX: SURF & YOGA!

Dat Surf en Yoga onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn, wisten we al langer dan vandaag. Kelly Slater kan niet zonder zijn dagelijkse zonnegroet en onze vrienden van Board’n Breakfast bieden de combinatie al zes jaar aan! Hoog tijd dus om yoga ook op de BoardX surfcamps toe te voegen aan het weekprogramma!

Yoga is de perfecte workout om tegelijkertijd je ademhaling te trainen, je flexibiliteit te verbeteren, je surfspieren te versterken en je core stability te vergroten! Verwacht je niet chakra’s en spiritualiteit, maar wel leerrijke sessies waarbij je je lichaam helemaal onder controle krijgt en je lenigheid, kracht en evenwicht een boost krijgen. Ideaal om er tijdens je volgende surfsessie weer helemaal tegenaan te gaan!

In Zarautz komt Naiara van Onura Zentroa de Yoga en Pilates geven. Op het Family Resort van Montalivet neemt Joke Devreese de yogalessen voor haar rekening. Zij zijn zelf ook fanatieke surfers en weten dus als geen ander welke oefeningen ideaal zijn voor ons! Ook op het surfcamp van Berria gaat, zal yogaleraar Paola Quirce iedere week alle BoardX'ers fysiek en metaal op punt zetten!

Wij voorzien wekelijks minstens twee lessen van 1 uur en bieden hiermee een goede basis waarmee je zowel voor als na je surfsessie mee aan de slag kan gaan. Eenmaal je de heilzame effecten van yoga ondervindt en vooral merkt hoe je surfskills erop vooruitgaan, zal die 'upward facing dog' nooit meer uit je leven te denken zijn!

Wie zich nu al wil voorbereiden op onze surftrips, klikt HIER. Succes!

En ook Kelly Slater is het er volmondig mee eens!

Nieuwsbrief

Blijf up to date

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief en mis geen enkele nieuwe trip!
Pssst... Misschien ontvang je ook wel een kortingsactie.

Je kan je op elk gewenst moment uitschrijven. Geen spam.