CLEAN YOUR BEACH & WIN A BOARDX X MIZU WATER BOTTLE!

Er is geen betere manier om de lente te verwelkomen dan een dagje door te brengen aan zee.

Meer lezen

CLEAN YOUR BEACH & WIN A BOARDX X MIZU WATER BOTTLE!

Er is geen betere manier om de lente te verwelkomen dan een dagje door te brengen aan zee. Op de eerste zondag van de lente kan je de uitstap nog leuker maken door je eco-hart te laten spreken en mee met ons het strand op te ruimen! BoardX’ers die zich die dag inzetten verdienen een kleine extra! Lees vooral verder!

Op 26 maart gaat aan onze Belgische kust de strandschoonmaak Eneco Clean Beach Cup door! Wij willen zo veel mogelijk mensen overtuigen om hieraan deel te nemen en geven met een kleine fotowedstrijd een extra motivatie om die dag naar onze kust te trekken!Een frisse bries door je haar, warme zonnestralen op je gelaat en een leuke wandeling op het strand met je beste vrienden of familie. Zalig toch, zo'n dagje aan zee? Zeker als je er nog iets nobel aan kan koppelen! Iedereen kan in één van de 16 deelnemende surfclubs  terecht en van daaruit gewapend met handschoenen, vuilniszakken en grijptangen vertrekken om het strand te ontlasten van al het afval.

De surfclub met het grootst aantal deelnemers wint de Eneco Clean Beach Cup trofee. Maar BoardX wil daarenboven ook elk individu kans laten maken op een extra prijs: de BoardX x Mizu Water Bottle!Neem een leuke foto waarop je in BoardX outfit en op het strand duchtig tekeer gaat als een geroutineerde vuilnisman. Post deze op Instagram met #boardx (en #eneco #cleanbeachcup #surfriderfoundation #ecover #stubru #ecoriders #mizu #mizulife…), tag al je vrienden, share je actie met heel de wereld en afwachten maar!

De BoardX x Mizu Water Bottle is één van de manieren om plastic flessen de wereld uit te helpen. Ook deze zomer is de fles te koop in elk BoardX camp!


Vorig jaar ruimden 2215 vrijwilligers bijna 7 ton (!) afval van 55 kilometer strand. We hopen door de kust schoon te vegen, het enorme afvalprobleem aan te tonen en iedereen, consumenten en beleidsmakers, wakker te schudden!

Wat kun je zelf doen aan het afvalprobleem in zee? 

Reduce: Verbruik minder plastic door er minder te kopen.
Reuse: Hergebruik oude spullen of geef ze weg.

Recycle: Recycleer afval, al is verminderen een betere oplossing op lange termijn. Ook recycleren heeft een impact op het milieu.

Refuse: Zeg nee tegen de alomtegenwoordige aanwezigheid van plastic door producten met overdreven verpakkingen te vermijden.

Nieuwsbrief

Blijf up to date

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief en mis geen enkele nieuwe trip!
Pssst... Misschien ontvang je ook wel een kortingsactie.

Je kan je op elk gewenst moment uitschrijven. Geen spam.