BOARDX ECORIDERS DRINKEN VOORTAAN UIT MIZU-BOTTLES

Na ons online kantoor, de BoardX Earth Tax, de bio-afbreekbare TerraWax… hebben we sinds 2 jaar een item dat ons mee helpt om een mooiere wereld voor elke boardrider te creëren, namelijk de MIZU fles.

Meer lezen

BOARDX ECORIDERS DRINKEN VOORTAAN UIT MIZU-BOTTLES

Na ons online kantoor, de BoardX Earth Tax, de bio-afbreekbare TerraWax… hebben we sinds 2 jaar een item dat ons mee helpt om een mooiere wereld voor elke boardrider te creëren, namelijk de MIZU bottle! Deze duurzame waterfles zal je dagelijks hervullen om mee naar het strand te nemen. Zo hoef je nooit meer op zoek te gaan naar een vuilnisbak en het flesje ziet er nog leuk uit ook!

Mizu is hét merk voor action sports waterflessen. Ze leveren innovatieve herbruikbare flessen die bijdragen tot het verminderen van afval door eenmalig gebruik van plastic flessen en bekers. Opgericht door professioneel snowboarder Jussi Oksanen en vrienden in 2008, verenigt Mizu iedereen met passie voor sport en respect voor de oceanen en bergen waarin zij spelen.

Ook deze zomer zijn de Mizu’s te koop op alle BoardX-camps! Op deze manier willen we een halt toeroepen aan het gebruik van plastic flessen. Bovendien is sinds 4 jaar elk van onze camps voorzien van drinkbaar en lekker en gratis leidingwater dankzij de aan de kranen gekoppelde Brita-filters!

De Mizu collaboration is één van de vele inspanningen die we leveren om iedereen bewust te maken van de ecologische voetafdruk die we achterlaten op onze prachtige planeet. En belangrijker nog, om je er op te wijzen dat je met een minimum aan moeite zélf in staat bent om deze afdruk drastisch te verlagen!

De BoardX x Mizu Water Bottles zijn ook deze zomer beschikbaar in elk BoardX camp en kosten slechts €20 per stuk!

Nieuwsbrief

Blijf up to date

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief en mis geen enkele nieuwe trip!
Pssst... Misschien ontvang je ook wel een kortingsactie.

Je kan je op elk gewenst moment uitschrijven. Geen spam.