BOARDX STUDENT WEEKS: THE GLAMPING EDITION.

Dat studenten zwaar de pineut zijn geweest tijdens de coronacrisis, valt niet te ontkennen.

Meer lezen

BOARDX STUDENT WEEKS: THE GLAMPING EDITION.

Dat studenten zwaar de pineut zijn geweest tijdens de coronacrisis, valt niet te ontkennen. Niet alleen vielen hun lessen in het water en liepen de examens en hun stages in het honderd, maar heb je ook al gedacht aan al die feestjes, sportactiviteiten of (nieuwe) ‘vriendschappen’ die ze hebben moeten missen? Redenen genoeg voor ons om van de BoardX Student Weeks deze zomer het hoogtepunt van het jaar te maken!

Deze zomer gaan onze Student Weeks niet in Berria door, maar wel op ons prachtige domein in MONTALIVET! Dat het dit jaar niet in Berria kan doorgaan, hoeft geen droef nieuws te zijn. Spanje is immers enorm zwaar getroffen door het coronavirus en de maatregelen die er deze zomer zouden kunnen gelden, geven ons te weinig garantie voor een zorgeloze vakantie. Dit is ook de reden waarom we beslist hebben om Zarautz een jaartje over te slaan.


In Frankrijk daarentegen hebben we niet alleen het domein volledig in eigen beheer, maar genieten we ook van ons eigen stuk strand dat we mogen benutten naar eigen believen! Deze plek is nu voor het vijfde jaar in onze handen en heeft zichzelf op alle vlakken al bewezen. Het weer is er schitterend, de golven ideaal voor elk niveau, onze terreinen reusachtig groot én de luxueuze accommodaties stellen we in september volledig ter beschikking aan onze favoriete studenten!


Wie het zich nog herinnert, weet dat het niet de eerste keer is dat we studenten hebben ontvangen in Montalivet. Als je je geheugen even wil opfrissen: deze video spreekt boekdelen! Dit jaar mag je je minstens aan dezelfde taferelen verwachten én doen we er nog een schepje bovenop met onze glamping accommodaties!

Je kan namelijk in één van onze ruime standaardtentje liggen, maar wie liever écht in stijl kampeert, opteert best voor een Luxe Tipi of Luxe Lodge. Iedere accommodatie biedt plaats voor maximaal 4 personen! Aan jou de keuze hoe je vakantie op The Gram verschijnt…


Waar je ook voor kiest, weet dat er geen enkel straf verhaal over je meest onvergetelijke trips begint met hoe goed je wel niet geslapen had of hoe zacht je bed was. De succesformule van onze student weeks zit’m immers in de combinatie van een bende sympathieke en sportieve studenten die graag een stapje in de wereld zetten, het strandleven, het surfen, de zalige omgeving, onze all-you-can-drink-avonden én een feestprogramma om U tegen te zeggen!

ZATERDAG: Welkomstparty
ZONDAG: Battle of the Sexes & Bar party
MAANDAG: Theme-party (all you can drink)
DINSDAG: Bar party (all you can drink)
WOENSDAG: Sunset Surf + Soirée rosé at the beach
DONDERDAG: Citytrip Bordeaux + pub crawl + party night
VRIJDAG: Goodbye party (all you can drink)

Nieuwsbrief

Blijf up to date

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief en mis geen enkele nieuwe trip!
Pssst... Misschien ontvang je ook wel een kortingsactie.

Je kan je op elk gewenst moment uitschrijven. Geen spam.