BoardX start met surflessen vanaf 4 jaar!

In onze missie om zo veel mogelijk mensen te leren surfen, trekken we de lijn door en starten we deze zomer met initiatielessen vanaf 4 jaar!

Meer lezen

In onze missie om zo veel mogelijk mensen te leren surfen, trekken we de lijn door en starten we deze zomer met initiatielessen vanaf 4 jaar! Het gevoel van één te worden met de natuur, voortgestuwd te worden door de golven en recht te staan op een glijdende surfplank willen we immers ook onze jongste deelnemers niet ontzeggen.

Toen we in 2016 met onze gezinsvakanties begonnen, merkten we al snel dat dit concept een schot in de roos was. Jonge ouders die hun jeugd willen herbeleven terwijl hun kroost zich uitleeft bij onze kinderanimatie, sportieve gezinnen die willen scoren bij hun hippe tieners of families die de saaie hotels beu waren en het met een weekje glamping eens over een andere boeg wilden gooien...ze passeerden allemaal de revue en kregen stuk voor stuk de surfmicrobe te pakken.

Naarmate het succes van onze familycamps groeide, rees ook de vraag om de minimumleeftijd van 8 jaar voor de surflessen te verlagen. Uiteraard staat het iedereen vrij om gebruik te maken van al ons materiaal en zelf het water in te trekken met je kinderen. Maar zelf lessen organiseren voor 4 tot 8-jarigen, dat zat er nog niet in. En daar komt nu dus verandering in!

Door kinderen op jonge leeftijd in contact te brengen met de zee en hen te leren surfen, kunnen ze een sterkere band met de natuur ontwikkelen en zich bewust worden van de noodzaak om onze oceanen te beschermen. Het surfen kan ook een geweldige manier zijn voor kinderen om hun zelfvertrouwen te vergroten en sociale vaardigheden te ontwikkelen. En bovendien is er niks leuker dan je kind zo snel mogelijk de eerste stappen op een surfboard te zien zetten zodat je het plezier van het surfen zo vroeg mogelijk kan delen met je voltallige gezin!

Daarom voorzien we vanaf deze zomer initiatielessen voor alle kinderen tussen 4 en 8 jaar! Onze ervaren en gediplomeerde surfcoaches zullen deze kinderen éénmaal per week op een speelse en veilige manier leren om op een surfboard te staan, hun evenwicht te bewaren en te genieten van een ritje over de golven.

Deze initiatielessen zullen doorgaan onder het toeziend oog van de ouders opdat iedereen met een gerust hart kan genieten van deze eerste surflessen. Bovendien krijg je zo ook de nodige info mee om er zelf voor de rest van de week met je kind mee aan de slag te gaan. Het verleden heeft immers reeds meermaals bewezen dat er geen betere band ontstaat tussen ouder en kind dan op een surfboard!

We zijn ervan overtuigd dat het een geweldige ervaring zal zijn voor de kinderen en ze hier nog lang over zullen praten. Onvergetelijke surfvakanties? We've got you covered!

See you in the water!

Nieuwsbrief

Blijf up to date

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief en mis geen enkele nieuwe trip!
Pssst... Misschien ontvang je ook wel een kortingsactie.

Je kan je op elk gewenst moment uitschrijven. Geen spam.