BOARDX PRESENTS: GRAD FEST!

Zit je in het zesde jaar en laat je binnen een paar maanden het middelbaar voorgoed achter? Vrees dan niet dat je in mineur zal afstuderen, want BoardX organiseert speciaal voor jou GRAD FEST!

Meer lezen

BOARDX PRESENTS: GRAD FEST!

Zit je in het zesde jaar en laat je binnen een paar maanden het middelbaar voorgoed achter? Vrees dan niet dat je in mineur zal afstuderen, want BoardX organiseert speciaal voor jou GRAD FEST! Tijdens dit grandioze evenement zullen we niet alleen het einde van het schooljaar vieren, maar zal het voorbije coronajaar ook in één klap vergeten zijn!

Afstandsonderwijs, amper vrienden kunnen zien of uitstapjes kunnen doen…het voorbije coronajaar was ver van plezierig. En laat plezier nu net hetgeen zijn wat de jongeren horen te hebben! De Romereis, Chrysostomos, het eindejaarsbal en andere once-in-a-lifetime activiteiten zitten er dit jaar wellicht ook weer niet in. En daarom organiseren wij speciaal voor alle zesdejaars een unieke belevenis waarin we alles zal zitten dat je hebt moeten missen!

GRAD FEST vindt plaats op ons surfcamp in Berria (Spanje) tussen 26 augustus en 4 september. Met andere woorden, terwijl de scholieren terug naar school moeten en de studenten volop met hun tweede zit bezig zijn! De ideale locatie en het perfecte moment om het begin van deze nieuwe fase in jullie leven te vieren. De toekomst lacht je toe en de wereld ligt aan je voeten!

Tijdens deze nu al legendarische week sluit je je schooljaar af in stijl. Verwacht je aan een surfcamp volledig in American Highschool-thema, inclusief footballplayers en cheerleaders, een galabal met een promqueen en promking, een diploma-uitreiking, en ga zo maar door!  Ben je al afgestudeerd? Geen probleem, dan herbeleef je gewoon die zorgeloze tijd van weleer! We beloven je alvast een zalige tijd op het strand of op je surfboard, tal van geweldige activiteiten en een hoop nieuwe vrienden!

Nieuwsbrief

Blijf up to date

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief en mis geen enkele nieuwe trip!
Pssst... Misschien ontvang je ook wel een kortingsactie.

Je kan je op elk gewenst moment uitschrijven. Geen spam.