BOARDX EN ALPRO ZETTEN IN OP DUURZAME VOEDING!

Wie al eens is meegeweest met onze surfvakanties, weet dat onze kookteams al onze leeggesurfte gasten iedere dag verwennen met een heerlijk en vers bereid avondmaal.

Meer lezen

BOARDX EN ALPRO ZETTEN IN OP DUURZAME VOEDING!

Wie al eens is meegeweest met onze surfvakanties, weet dat onze kookteams al onze leeggesurfte gasten iedere dag verwennen met een heerlijk en vers bereid avondmaal. Aangezien we bij BoardX inzetten op duurzame voeding, worden veggies extra in de watten gelegd met heerlijke plant-based gerechten! En dat is Alpro -de Europese pionier in plantaardige voeding- niet ontgaan!

Sinds het eerste BoardX surfcamp in de zomer van 2002, hebben we van onze maaltijden het BoardX uithangbord gemaakt! En met succes, want meer dan 95% van onze gasten kiest bewust voor het optionele halfpension. Dit motiveert de kookteams om zich jaar na jaar te overtreffen, niet enkel in de kwaliteit; maar ook in de diversiteit en duurzaamheid van het aanbod.

In het verlengde van ons vegetarisch aanbod, biedt Alpro ons dit jaar nu een heel assortiment aan plant-based melkvervangers! Wie naar onze Family surfcamps van Zarautz en Montalivet komt, zal iedere ochtend -naast koemelk- ook de keuze krijgen tussen de nieuwe Alpro Not M*lk, de Alpro Almond No Sugars en de Alpro Coconut drink. En wie na het surfen even wil aansterken,  kan te allen tijde bij ons terecht voor een lekkere Choco Bottle!

We zijn ervan overtuigd dat deze alternatieven voor zuivelproducten een schot in de roos zullen zijn, aangezien plantaardige voeding helemaal in opmars zijn. Meer en meer mensen grijpen immers naar plantaardige voeding om op flexibele, dagdagelijkse wijze hun steentje bij te dragen aan een duurzamere planeet. En als dat dan ook nog eens lekker en voedzaam blijkt te zijn, heb je helemaal geen excuus meer!

Onze ecologische visie vertaalt zich in de inspanningen die we leveren met o.a. de Earth Tax, die dit jaar -naar aanleiding van de Netflix-docu Sea Spiracy- integraal naar Sea Shepherd zal gaan. Bekijk zeker ons overzicht met actiepunten als je hier meer over wil weten. Maar dat Sea Spiracy en Sea Shepherd een grote stimulans waren om ons op het plant-based verhaal te richten, leidt geen twijfel!

Wil je tijdens je surfvakantie ook eens volop te genieten van onze vegetarische maaltijden? Duid dit dan gewoon aan in je boeking en we voorzien meer dan genoeg! En het beste nieuws is dat dit je GEEN EURO MEER kost. Je zou voor minder vegetariër worden! En een BoardX surfvakantie boeken natuurlijk ;)

ALPRO
Website: www.alpro.com
Volg hen ook op Facebook, Instagram, Twitter en YouTube!

Nieuwsbrief

Blijf up to date

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief en mis geen enkele nieuwe trip!
Pssst... Misschien ontvang je ook wel een kortingsactie.

Je kan je op elk gewenst moment uitschrijven. Geen spam.